Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5 אלבומים -אי בודד אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בחרתי דווקא באלבומים שאני שומע הכי הרבה (לאחרונה אני לרוב שומע soundcloud), אלא באלו שהיו בשבילי חשובים ומביאים אותי לכלמיני מקומות במחשבות ובזכרונות. תמיד תהיה לי פינה חמה עבורם. זה עדיף על הflavor of the month שמהר מאוד נמאס בהאזנה חוזרת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז אני אוסיף עוד נתון שיקל עלייך:

מסוק האספקה ירענן לך את הדיסקים כל 3 חודשים,אז תבחר את ה5 ראשונים...:lol:

אני הולך להאזין לחלק מהאלבומים שנרשמו כאן -דברים שלא יצא לי לשמוע עד היום.תודה רבה לכולכם!

אם כך אז הנה חמישייה שאני שומע בשבועות האחרונים:

1. Florence & the machine - Ceramonials

2. Younger Brother - Vaccine

3. Silversun Pickups - Carnavas

4. The Boxer Rebellion - Union

5. The National - High Violet

אבל כאמור - שבוע הבא זה יהיה משהו אחר לגמרי. או עוד שלושה חודשים, אם תרצה :wink:

לא בחרתי דווקא באלבומים שאני שומע הכי הרבה (לאחרונה אני לרוב שומע soundcloud), אלא באלו שהיו בשבילי חשובים ומביאים אותי לכלמיני מקומות במחשבות ובזכרונות. תמיד תהיה לי פינה חמה עבורם. זה עדיף על הflavor of the month שמהר מאוד נמאס בהאזנה חוזרת.

אם כך, אז ל-Automatic for the people של REM יש אצלי מקום חם בלב, וגם ל-The Bends של רדיוהד שהיה האלבום הראשון שלהם אותו שמעתי, לפני יותר מ-15 שנה. וגם Ten של פרל ג'ם. הבעיה היא שיש עוד עשרות שמתקשרים לתקופות שונות בחיים. חמישה זה פשוט לא מספיק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שבא לי כרגע...

פורטיס סחרוף- 1900?

faithless- reverence

The notorious BIG- life after death

אתניקס- מסאלה או את האוסף

suede- comming up

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר, אני מחשיב את עצמי בתור בעל טעם מגוון ועם ראש די פתוח אבל הבחירות שלך מוכיחות לי שיש אנשים הרבה יותר פתוחים ממני. אתניקס, סוויד, נוטוריוס ביג ופייתלס ברשימה אחת - זה באמת מרשים! (טוב, אולי חוץ מאתניקס. זה כל-כך גיל 12... :lol: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, היום הייתי שם את Thriller, עמיר בניון וג'ון קולטריין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כספר, אני מחשיב את עצמי בתור בעל טעם מגוון ועם ראש די פתוח אבל הבחירות שלך מוכיחות לי שיש אנשים הרבה יותר פתוחים ממני. אתניקס, סוויד, נוטוריוס ביג ופייתלס ברשימה אחת - זה באמת מרשים! (טוב, אולי חוץ מאתניקס. זה כל-כך גיל 12... :lol: )

וזה עוד לפני המוזיקה שלא בכל מעגל חברתי כדאי להודות שאני שומע (רמז: ההפך ממערב).

עוד מגיל בר מיצווה ברור לי שהאהדה שלי לאתניקס לא בדיוק שמה אותי במשבצת "המגניבות" וגם לא ישי לוי אותו אני מאוד אוהב כבר הרבה שנים, אבל בכל מה שנוגע למוזיקה אני לא ממש שם על מה אחרים יגידו...מה שעושה לי טוב עושה לי טוב, בלי קשר לאיזה סגנון זה שייך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא צריך רענון .אל תשלחו את המסוק! אני נשאר עם:

קינג קרימזון בחצר של מלך ארגמן .

קייט גארט מי סונג .

ואנגאלייס פס קול של הסרט אל גארקו

מיסה קריאולה של אריאל רמירז

מיילס דיויס קינד אוף בלו

אם יורשה עוד שנים(כי אתם לא שולחים את המסוק)

ואנגאליס פס הקול של הסרט בלייד ראנר

מאסיב אטק פרוטקשן

ניר

פורסם

אלג'יר - נאמנות ותשוקה/מנועים קדימה.

מאיר אריאל - המיטב.

שלמה ארצי - חום יולי אוגוסט.

TRAVIS - Singles.

Radiohead - O.k komputer.

מדגם מייצג יכול להשתנות בקלות בהתאם למצב הרוח :-D

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

2. The chemical brothers-dig your own hole

תוספת ראויה ללא ספק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם כך, אז ל-Automatic for the people של REM יש אצלי מקום חם בלב

האלבום הזה היה בטיוטה הראשונה שלי אבל החלטתי להכניס את סחרוף ברגע האחרון.נראה לי שאני מתחרט על זה..

automatic for the pepole הוא אכן אחד הטובים !

Gn'f'R

פורסם

בקריאה של מה שכתבו אחרי אני רוצה לשנות... (+1 למנועים קדימה, אלבום מופת שאפשר לשמוע גם 100 פעם רצוף)

אני רוצה בבקשה בנגלה הבאה את Mothers milk של הפפרז, האלבום הכי טוב שלהם לדעתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...