Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעתכם על מגבר Focal Dual Monitor LE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכלל חברי האודיו,

נפלה לידיי הזדמנות למגבר הנ"ל והייתי שמח לשמוע את דעתם של המקצוענים בפורום.

כמו שאפשר לראות המגבר הוא מהסדרה הגבוהה ביותר של Focal ונוסף לכך עוצמתי ומרשים ביופיו.

אני עדיין לא יודע בדיוק איזה סט אני הולך להפעיל עליו אבל לא ניראה לי שתהיה לו בעיה להתמודד עם רוב הסטים בשוק אם לא כולם.

כמו שאפשר לראות המגבר הוא- dual mono ופה יש לי חשש, כמה אנשים ששאלתי אותם אמרו לי שזה עלול להיות לא מספיק טוב כי לפי מה שאני הבנתי מהם אלו שתי מגברים בקופסה אחת ולכל אחד את העוצמות שלו.

יש סיכוי כזה?

בנוסף אשמח לשמוע עוד דברים מעבר לשאלתי, כל פיסת מידע שתוכלו לתת לי עליו מעבר למה שרשום באתר של פוקל יעזור לי.

תודה לכולם על העזרה והתמיכה.

http://www.focal-fr.com/catalogue-front/archive-pro.php?langue=EN&idArbo=18&idProduit=121

פורסם

נראה כמו קרנף מצ'וגע, 2X250 בארבע אוהם ב 13.8 וולט.

יא באבא.

היתרון של דואל מונו על מגבר 2 ערוצים רגיל הוא שניתן לכוון גיין שונה לכל ערוץ.

בחיבור לסט קומפ', צריך רק לשמור ששני המכוונים יהיו בכיוון זהה ולא צריכה להיות בעיה.

אגב, באיזה מחיר אתה יכול לרכוש אותו?

מתחדשת*

פורסם

אתה צוחק.?

זה המגבר הכי איכותי של פוקל

הוא מכיל פרוססור "בילד אין" בניגוד לדגם ה-"דיירקט" שבא ללא קרוסים בכלל.

בשורה התחתונה ,אם אתה יכול לך על זה ללא היסוס.

פורסם

אני ידוע שהוא המגבר הכי טוב של פוקל ושהוא אמור להיות מדהים אבל שוב אני לא שמעתי אותו ואני לא ממש מכיר את המגברים של פוקל בגלל זה אני מתעניין פה איתכם אנשים יקרים שתעזרו לי להחליט. אני יכול להביא אותו בכמעט 5K אני במשא ומתן על המחיר למרות שהוא ניראה לי שווה כל שקל.

תודה ואשמח לשמוע עוד תגובות הארות הערות וכל המתקשר לדבר..

פורסם

מבחינת נתונים. נראה זהה לzed audio דיוס. שהיה לי.

מבחינת איכות אני לא יודע.

מבחינת מחיר. הzed עלה 2500

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כניסה אופטית ומעבד פנימי... נשמע מעניין מאוד, השאלה אם אתה צריך את הכניסה הדיגיטלית הזאת?

יש לך סורס אופטי שמצדיק הוצאה כזאת? סט פסיבי סגנון אוטופיה ?

אני מניח שהמחיר לא 2500 שקל...

פורסם

שאלתי כמה אנשים על הזאד ואמרו לי שהם לא התרשמו ממנו לטובה, אני אישית לא מכיר אותו. הבנתי שיש לו צליל "שטחי" ולא חיי במיוחד.. (הדברים הללו לא נאמרו במטרה לפגוע או לזלזל אז אל תבינו את זה ככה!)

תודה לכולם. אשמח לעוד תגובות.. גם מאנשים שאולי יצא להם לשמוע את המגבר הזה או התרשמות אחרת ממגברי פוקל.

פורסם

אין לי משהו ספציפי שאני יודע שאני הולך להתקין כרגע אבל אני חושב על זה שאני אקנה עכשיו מגבר טוב שיוכל להפעיל איזה סט שרק יתחשק לי ושאני לא אצטרך לרוץ בעתיד ולנסות למכור אותו כדי להשתדרג למשהו יותר חזק ואיכותי כי כבר יהיה לי. זאת הצורת מחשבה שלי. יכול להיות שהיא מוטעה אבל זה מה שניראה לי נכון לעשות.

יבגני לא הבנתי מילה ממה שאמרת, התייעצתי עם חבר שמבין יותר ממני והוא אמר לי שכניראה שאני לא אשתמש בכניסה הדיגיטלית אבל אין לדעת.

תודה לכולם אשמח לעוד דעות.

פורסם

זה שמדובר במגבר הכי איכותי של פוקל כבר אמרנו

נתיחס ל-DSP המגבר מגיע עם תוכנה כבל USB לחיבור למחשב

בתוכנה יש לך אופציה לכיוון של : סלופים\חיתוכים\טיים קורקשן\אקולייזר

וכול זה ל-4 ערוצים {למרות שהמגבר רק 2 ערוצים} מה שמאפשר לך להשתמש ביציאת

ה-LINE OUT ולשלוט על סאב דרך הפרוססור של המגבר.

בנוסף המגבר מגיע עם שלט שמאפשר לך לשלוט על הווליום של המגבר בנוסף

מאפשר לך להחליף בין 5 סטאפים שקבעתה מראש בתוכנה.

אם אתה מתכנן סטאפ פסיבי איכותי

בתקציב של מינימום 15K לא כולל התקנה ,הגיוני ללכת על המגבר הנ"ל.

פורסם

מגבר טוב וחזק מאוד (ריבוי ספקי כוח, רכיבים ברמה גבוהה, BB וכו').

הייתי מגבש סטאפ כללי בראש לפני שהייתי קונה, כמו:

אקטיבי או פאסיבי.

האם אתה הולך להשתמש בתוכנה או לא.

מחיר המגבר אל מול ההשקעה הכללית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הוא כתב שהוא מביא אותו בפחות מ- 5000 ש"ח.

הכל תלוי ברמה שהוא מכוון אליה, אם הוא רוצה סטאפ היי אנד בתקציב לא מוגבל, יכול להיות שאפילו יהיו מגברים טובים יותר, אם הוא מתכנן סטאפ תקציבי יחסית- זה לא משתלם. הכל תלוי מה התכנון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...