Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף בפונטו 2001 שלי את הנוזל בלמים בעצמי, באמצעות קיט להחלפת נוזל כמו זה:

http://www.ebay.co.uk/itm/Sealey-Automatic-Brake-Clutch-Bleeder-VS0205-/160699661884?pt=UK_Hand_Tools_Equipment&hash=item256a723e3c#ht_3892wt_883

למישהו יש ניסיון עם קיט דומה? יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ ובאיזה מחיר?

אני מודע לעניין שייצא לי יותר זול במוסך אבל אני רוצה לעשות את העבודה בעצמי כי אני נהנה לטפל באוטו בעצמי, וגם אני לא סומך שהמוסך לא יימלא פשוט נוזל חדש בלי לנקז את הנוזל הישן לחלוטין, כמו שמתואר פה בפורום שלא מעט מוסכים עושים.

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפי מה שאני מבין המכשיר ינקז את נוזל הבלמים החוצה , עדיף לך לקנות משאבת ואקום ידנית

לחבר אותה לפיטמת ניקוז ותוך כדי להוסיף שמן ברקס זה עובד מצויין .

פורסם
לפי מה שאני מבין המכשיר ינקז את נוזל הבלמים החוצה , עדיף לך לקנות משאבת ואקום ידנית

לחבר אותה לפיטמת ניקוז ותוך כדי להוסיף שמן ברקס זה עובד מצויין .

אתה יודע איפה מוכרים משאבה כזאת בארץ ובכמה?

פורסם
הי

יש לי כזה . לפחות 10 שנים

מצוין לצורך החלפת נוזל באופן עצמאי.

יש לך את המשאבת ואקום או את הקיט שיוצר לחץ במיכל מילוי כמו בקישור ששמתי?

בהיינס מצוין להשתמש בלחץ במיכל ולא בואקום במודלים בעלי ABS משום מה

פורסם

יש לי את קיט זהה לביצוע החלפת נוזל בלמים.

הקיט ניקנה לפני הרבה שנים בפרוטות בלונדון.

משרת אותי נאמנה.

מאד פשוט לשימוש

דורש צמיג עם לחץ של 20 PSI

כך שלביצוע ניקוז,דרוש

מד לחץ אויר ,נוזל בלמים מתאים לדרישות היצרן, מפתח רינג או בוקסה מתאימים לפתיחת ברגי הניקוז ופנימית של רכב או אפילו גלגל של אופניים עם הלחץ הנכון.

יש הוראות שימוש מפורטות ,באנגלית כמובן, עם הקיט.

מומלץ בחום לכל מי שרוצה לחסוך לעצמו ביקור במוסך.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ מתהומות הנשיה,

אני מחפש המלצה על מכשיר שבעזרתו אני אוכל להחליף לבד את נוזל הבלמים.

מסקירה קצרה ברשת נראה שיש כאלו שעובדים על אוויר מצמיג ויש כאלו שעובדים על משאבה.

מה עדיף ומה ההבדל ביניהם?

• תוכן חדש...