Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד אגב - תלונות עיקריות בחו"ל על המכוניות הן עצבנות יתר במהירות גבוהה

מן הסתם, אקוטי יותר בטויוטה מאשר בסובארו. לסובארו פרונט קשיח יותר, לטובת יציבות כיוונית גבוהה יותר(וממה שקראתי, מעט יותר תת-היגוי בכניסה לפניות הדוקות :-(). לטויוטה קפיצים רכים יותר מלפנים לטובת העברות משקל מוחשיות יותר(מוכוונת דריפטרים יותר מ-BRZ).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
8.4 מ 0-100. לא מבין מה ההתלהבות ממנה

כי יש לך פולו שעושה 7 שניות ל-100? אווו כן, משהו להתלהב ממנו בפולו (לפחות זה) :roll:

אגב, בניגוד לפולו שלך, המכוניות הנ"ל באמת מתנהגות כמו שצריך, וגם עם הנא(ע)ה אחורית. הרי לך פשר ההתלהבות ממנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כי יש לך פולו שעושה 7 שניות ל-100? אווו כן, משהו להתלהב ממנו בפולו (לפחות זה) :roll:

אגב, בניגוד לפולו שלך, המכוניות הנ"ל באמת מתנהגות כמו שצריך, וגם עם הנא(ע)ה אחורית. הרי לך פשר ההתלהבות ממנה.

גם אני גדלתי על ברכי העיתונות המוטורית הישראלית ששמה שלדה והגה מעל הכל, עיתונות שבה מכונית משפחתית הייתה מנצחת מבחן אם היא הייתה יוצאת להיגוי יתר בעזיבה של הגז. באיזשהו שלב גיליתי שהספק זה כיף, ומומנט עוד יותר. תאוצה זה מגניב ומרגש וזה משהו שאפשר להנות ממנו כל היום. יתרונות ההנעה האחורית בגוש דן (איפה שרובנו חיים, אלא אם אני טועה) הם לרוב משחק בנדמה-לי, מה גם שהנעה אחורית זה לא הכל, בטח לא עם מנוע אנמי כמו במיאטה. אם אתה רוצה לשחק בדריפטים על כביש ציבורי (בניגוד למגרש ועם צמיגים גמורים), אתה צריך כוח זמין, והרבה ממנו. זה לא שמיאטה NC היא מכונית איטית - היא לא - אבל השעמום שמפיקה יחידת ההנעה שלה עומד בניגוד מוחלט ליתר המכונית, והשלדה גדולה על המנוע.

הנקודה היא שבשביל להנות, צריך גם שלדה וגם מנוע. הBRZ, מבחינתי האישית, נמצאת בצד הלא נכון של הסקאלה, נגטיב של ליאון קופרה R שמוכרת מנוע ותו לא. מצד שני, אם היא באמת תעלה 190K, אז אפשר לסלוח לה על הכל כי היא בעצם מייצרת מחדש נישה של מכוניות ספורטיביות שלא הייתה קיימת כבר הרבה זמן ואז דעתי לא משנה. אבל ב250K, זה "לא" מוחלט.

בכל מקרה, אני חושב שלשפוט מכונית לפי ההנעה בלבד זה מגוחך (ע"ע קליאו ספורט, מגאן RS מחד, ב.מ.וו 320 מנגד).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפי סרטונים וביקורות מחו"ל, דווקא הם לא מסכימים איתך, שכן יש לה מספיק כוח בשביל למצות חלק מהפוטנציאל הגלום בשלדה, ולאו דווקא על מסלול. 200 כ"ס ו-1200 ק"ג לא מספיקים בשביל זה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשלעצמו זה סביר, הבעיה היא שזה ממנוע 2.0 אטמוספרי, מה שאומר שאין מומנט ואי אפשר לשפר. הייתי מעדיף בהרבה 1.6 טורבו כמו בRCZ עם אותו הספק, זה כבר היה מעניין בהרבה. ובסופו של דבר, תלוי איך האוטו הזה יתמוחר. כמו שאמרתי, ב190K אין טענות בכלל - זו נראית כמו חבילה הרבה יותר מעניינת מקליאו ספורט - אבל לא ב250K.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נכון שיותר קל לי להגיד את זה כשאני נוהג באוטו שעושה שבע שניות מ 0-100 אבל ממש לא משם באתי. ה GT נראית מצוין וכיאה לאוטו שנראה מצוין אני מצפה לביצועי על (משהו בסגנון ה LFA). את התאוצה שלה לקחתי כדוגמה. היום ברור לי שתאוצה זה נחמד ותו לא אבל מצד שני זה אומר משהו על הכוח והמומנט של הרכב. הפולו לדעתי זה אחד מרכבי הספורט החלשים ביותר מבחינת צורה חיצונית. כמעט ודומה לגמרי לפולו הרגילה. ד"א, גם ה RCZ מאוד יפה ודיי דומה ל R8 רק שמבחינת ביצועים...

פורסם

אתה קורא את מה שאתה כותב? LFA? R8? איפה אתה חי? תחזור לעולם, אלינו. מה הקשר של ה-RCZ ל-R8? תכף תגיד שולוסטר אמורה לסוע כמו פרארי ושירוקו כמו למבורגיני ואם לא אז אין להן מקום בשוק? אה, ואם הפולו שלך נראת סולידית אז זה סבבה שהיא עושה "רק" 0-100 בשבע שניות כן? אחת ההודעות ההזויות שקראתי.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טויוטה מתכוונים להביא את הGT86 אוטומטית?! רק אוטומטית?!:shock: כתוב לי בקטלוג רכב שלהם שלקחתי מהם באוטומוטור. כתוב במדד זיהום אוויר GT86 אוטומטית :shock: אני מקווה מאוד שהם לא יעשו את הטעות המרה הזאת, אחרת הטימטום הגיע לשיא חדש. עד שמביאים משהו שבאמת נוסע, מביאים אותו באוטומט?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

kingkira - המלים "חיים בסרט" יעשו חסד עם מה שכתוב בתגובה שלך. הטויובארו נראית לא רע בכלל אבל לצפות ממנה לביצועי על זה לא סביר.

מה שכן, אני די נוטה להסכים עם roee (חוץ מהקטע על גוש דן - יש עוד אזורים בארץ, שם גם הכבישים נכונים יותר, ובשפע). רובנו מוכווני התנהגות משנים של קריאת מגזינים, ולעתים קרובות נראה כאילו שאנשים מעדיפים להגיד את זה על עצמם כדי להיחשב למבינים יותר (פחות או יותר כמו שאנשים אוהבים להגיד שהם אוהבים פינק פלויד).

במציאות, כשלא מדובר ברכב סופ"ש - זה יהיה הרכב העיקרי של רוכשיו, הרכב היומיומי - גם כוח המנוע חשוב ובר ניצול הרבה יותר מאשר התנהגות.

אותי, אישית, הביצועים של התאומות מספקים אבל אני מבין בהחלט את מי שטוען שאפשר וצריך יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גם אני גדלתי על ברכי העיתונות המוטורית הישראלית ששמה שלדה והגה מעל הכל, עיתונות שבה מכונית משפחתית הייתה מנצחת מבחן אם היא הייתה יוצאת להיגוי יתר בעזיבה של הגז. באיזשהו שלב גיליתי שהספק זה כיף, ומומנט עוד יותר. תאוצה זה מגניב ומרגש וזה משהו שאפשר להנות ממנו כל היום. יתרונות ההנעה האחורית בגוש דן (איפה שרובנו חיים, אלא אם אני טועה) הם לרוב משחק בנדמה-לי, מה גם שהנעה אחורית זה לא הכל, בטח לא עם מנוע אנמי כמו במיאטה. אם אתה רוצה לשחק בדריפטים על כביש ציבורי (בניגוד למגרש ועם צמיגים גמורים), אתה צריך כוח זמין, והרבה ממנו. זה לא שמיאטה NC היא מכונית איטית - היא לא - אבל השעמום שמפיקה יחידת ההנעה שלה עומד בניגוד מוחלט ליתר המכונית, והשלדה גדולה על המנוע.

הנקודה היא שבשביל להנות, צריך גם שלדה וגם מנוע. הBRZ, מבחינתי האישית, נמצאת בצד הלא נכון של הסקאלה, נגטיב של ליאון קופרה R שמוכרת מנוע ותו לא. מצד שני, אם היא באמת תעלה 190K, אז אפשר לסלוח לה על הכל כי היא בעצם מייצרת מחדש נישה של מכוניות ספורטיביות שלא הייתה קיימת כבר הרבה זמן ואז דעתי לא משנה. אבל ב250K, זה "לא" מוחלט.

+1, כל מילה בסלע.

פורסם

ב-190k אני מוותר על ה-300 + כ"ס שיש לי בלאון קופרה ואץ לסוכנות לקנות לי אחת מהתאומות, עם חיוך ענק על הפנים !

בכל מחיר מעל הנקוב לעיל,

אין לה מקום בחנייה שלי (וגם לא בכלל לדעתי).

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...