Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+ 1

תוספת של 150 ש"ח וראש שקט. בחיים הם לא יכשילו את המוסכניק על שטויות כמו מעיכה קלה בטמבון, אחרת הוא יפסיק להביא להם לקוחות.

+ 2

אם כי אצלי זה 100 ש"ח :-D

זכור לי בתקופה שנהגתי לקחת את הרכב בעצמי לטסט, באחת הפעמים הכשילו אותי על לוחית זיהוי תקולה, כששאלתי מה תקול בה, לאור העובדה שבאורח פלא הם מוכרים לוחיות זיהוי במקום, נענתי שהיא עקומה. ואכן היה קמט קטנטן, אך כזה שלא פגע בלוחית כלל. מול הבחור פירקתי את הלוחית, קפצתי עליה בהפגנתיות מוגזמת והצגתי אותה לו "הנה, ישרה".

עם מבט המום על פניו הוא אמר: "יאללה, טוס לי מהעיניים" ושיחרר אותי.

8)

כבר חתמתי...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני היום העברתי את האופנוע טסט וכרגיל גיליתי הנפצה חדשה גילו שאין לי מדבקה זוהרת על המספר של האופנוע(אדום לבן) שיש בעיקר על רכבים ישנים.

לדברי הבוחן מדובר בתקנה חדשה אך לא הבין למה אני מתעקש לראות אותה הרי סה"כ זה 5 שקלים.

הסברתי לו שהאופנוע נקנה מהחברה ולא הגיע עם המדבקה המדוברת וגם אצלי בעבודה שום קטנוע חדש לא הגיע עם מדבקה כזאת

בסוף שיחרר אותי!

מדהים איך הם תמיד מוצאים משהו שטותי כדי להכשיל ולהוציא ממך לוחית חדשה,טסט חוזר ועוד שאר חרטות

פורסם

תוספת של 150 ש"ח וראש שקט. בחיים הם לא יכשילו את המוסכניק על שטויות כמו מעיכה קלה בטמבון, אחרת הוא יפסיק להביא להם לקוחות.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

הייתי ממלא את כל המסך אם היה אפשר...

מוסר את הרכב בבוקר, מקבל אותו בסוף היום עם מדבקה על החלון, ושמכוני הטסטים ימשיכו לחפש איתות בווספה שנת 68 או לוחית שהתקלף לה מילימטר מרובע של צבע בפינה השמאלית העליונה :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ואי ואי איזה כאב ראש זה ניראה אנחנו צריכים להעביר את האוטו טסט פעם ראשונה,אתם חושבים שאם אני עם חבר שלי שהוא שוטר והוא יהיה במדים הם לא ינסו לעשות כאלה שטויות קטנות כמו להמציא שהלוחית לא תקינה או ליפול על שיפשופים וכאלה??

פורסם

מה הקשר שחבר שלך שוטר לא הבנתי...אתה חושב שהם נרתעים? הם מכירים קומבינות יותר טוב מכולם ואתה לא יכול להתווכח איתם. אתה תיכנע קודם

פורסם
לא נורא, דברים כאלה קורים.

העיקר שלא יצאת בנזקים כספיים גדולים יותר.

ולבחור מעלי, זה אמיתי? :-o

אמיתי בהחלט. בסך הכל בטסט אין לי ממש טענות נגדם. אם אומרים שהצמיגים גמורים וצריך להחליף אותם או תפוח הגה דפוק או כיוון פרונט בסך הכל זה למען הבריאות והבטיחות שלנו ושל האהובים שלנו. לכן אני פק"ל עושה את הדבר הבא. אני מתזמן את הטיפול לרכב כגון החלפת שמן, פילטרים מצתים וכיוצא בזה לפני הטסט. ככה אני הולך למוסך, מרימים את הרכב על הליפט ומחליפים את הנ"ל. על הדרך אני מבקש שיבדקו את הגומיות של הציריות ואם הן קרועות או סדוקות בצורה רצינית אני מבקש שיחליפו גם אותן. ככה אני בטוח שלא יכשילו אותי על גומיות. על משהו אחר שאין ביוכלתי לבדוק זה מקובל עליי אבל לא על גומיות. בקיצור, כך גם עשיתי בטסט האחרון. האוטו למוסך לטיפול. המוסכניק ראה שיש גומיה קרועה וכך גם אני ראיתי. היא הוחלפה על המקום. כאשר שאלתי מה לגבי השנייה המוסכניק אמר שהיא בסדר. סבבה, נוסעים לטסט האוטו עובר פיקס. מגיע לעמדה לשלם עבור הבדיקה ולקבל את המדבקה, הפקיד בקבלה מסתכל בדף הבדיקה ואומר שהגומיה קרועה. הפכתי אדום לקחתי את הטופס, נסעתי בחזרה למוסך, החלפתי גומייה וחזרתי. שוב פעם בדיקה חוזרת וזהו זה. המוסכניק אמר שיש לגומיה קרע של סכין. שאמרתי זאת לחבריי הוא צחקו ואמרו לי "עכשיו אתה מבין למה קוראים למכון הזה בשם מלך הגרמושקות"? כמובן שאין לי מה להוכיח.

ארץ הקומבינה כבר אמרנו? שמעתי פה בפורום על מכונים שמכשילים על לוחית רישוי דהויה/מחוקה וכמובן שהם מוכרים לוחיות רישוי תקינות אצלם.. צריך למצוא מקום טוב ולהשאר שם, לצערנו בדרך למקום טוב יש עצירות ביניים לא נעימות

תקנו אותי אם אני טועה, פעם אחרונה שהייתי במכון הטסטים היה שלט גדול ובו כתוב שלפי הנחיה של משרד תחבורה אסור למכון להכריח את הנהג לקנות לוחית רישוי לרכב במקום. במידה והרכב נכשל בשל לוחית זיהוי, במידה והנהג מסרב לעשות לוחית במקום הוא מצהיר ומתחייב שהלוחית תוחלף תוך יומיים והדבר ירשם איפה שהוא. אין יותר להכריח אותך לקנות לוחית על המקום.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל מי שבא לטסט לא מחפש לחזור לשם אחרי יומיים ולהראות להם שהוא עשה לוחית במקום זול יותר, הוא רוצה לצאת משם כמה שיותר מהר עם טסט בתוקף, אז הוא נכנע וקונה שם כי זה יקח לו הכי פחות זמן וכאב ראש.

zivm, אני לא הייתי חוזר למכון הזה, לא חסרים מכונים אחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אבל מי שבא לטסט לא מחפש לחזור לשם אחרי יומיים ולהראות להם שהוא עשה לוחית במקום זול יותר, הוא רוצה לצאת משם כמה שיותר מהר עם טסט בתוקף, אז הוא נכנע וקונה שם כי זה יקח לו הכי פחות זמן וכאב ראש.

zivm, אני לא הייתי חוזר למכון הזה, לא חסרים מכונים אחרים.

צודק.

ובהחלט פעם אחרונה שאני שם.

פורסם

וואי איזה סיפורי זוועה,סה״כ עשיתי 3 טסטים לרכבים,כל פעם באותו המקום ובחיים לא עשו לי בעיות או הנפיצו לי בעיות,אני נשאר שם.

פורסם
מה הקשר שחבר שלך שוטר לא הבנתי...אתה חושב שהם נרתעים? הם מכירים קומבינות יותר טוב מכולם ואתה לא יכול להתווכח איתם. אתה תיכנע קודם

תכלס זה מהשקיויתי שהם יתרעו ולא ינסו לעשות משהו XP

פורסם

בשביל 150 ש"ח, בהחלט עדיף להמנע מלגשת לטסט, אבל אצלי הטיפולים התקופתיים לא חופפים את תאריך הטסט השנתי.

בכל מקרה, ה"שטויות" עם הלוחיות תמיד קורות, לצערי. המכונית שלי, כמו של הרבה אנשים אני מניח, עומדת כל הזמן בחוץ ובקיץ השמש עושה את העבודה מצויין :(. פתאום, הלוחיות נהיות בצבע לימונדה :).

קראתי את הקטע עם הטמבונים וזה מאוד מעצבן. אני מודה שאם זה היה קורה לי, הייתי יוצא מתוסכל מהעניין וכך לא צריך להיות.

פורסם

לא ברור מה הקשר בין טיפולים תקופתיים להחלפת פילטרים, נוזלים ומצתים, לבין הטסט.

העובדה שהרכב מבקר במוסך?

אם חשוב לך שהרכב יעבור טסט בלי חרטוטים של מכוני בדיקה, קח אותו למוסך יום- יומיים לפני, לבדיקת המערכות שנבדקות בטסט.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היום העברתי את הרכב טסט ולהפתעתי לא רשמו את הק"מ.

הסיפור הזה נגמר?

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...