Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ האלפא ספיידר שלי מ1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת פרוייקט העלאת תמונות למחשב מעידן הטרום דיגיטלי הגעתי לאלבום השיפוץ שלי.

אני משתף אותו איתכם וזיכרו, אז לא היה אינטרנט (לפחות לי) אין איביי ועדיין אין לי ליפט. ויש לי בקושי רתכת ופטיש.

אני מקווה שאצליח להעלות הכל ברצף אם לא אז מדי פעם.

אז ככה זה התחיל. מודעה בעיתון(!!) ספיידר לפני שיפוץ. סוחר זריז קנה ביום שישי את הרכב פרסם מודעה ומכר לי אותו למחרת ב11000 ש"ח

הרכב הובא אחר כבוד למחסן שליד ביתי ורק אז פתחתי דלת שתאפשר את כניסת הרכב. עד אז זה היה פשוט מחסן ולא חניה.

spiderrestoration001.jpg

spiderrestoration.jpg

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזו נוסטלגיה

ראינו אותך באחד מימי שישי בשוק עתיק שהיה בגני התערוכה (תחת עצי האורן)

הגעת עם הספיידר (לפני השיפוץ) וסיפרת על המלחמה עם ראש המנוע, שנאלצת לחרוש עם דיסק כדי לשחרר

היה מצמרר לשמוע ... אבל כבר אז עשית הכל לבד (בעודך לומד את על כל האתגרים שמציבה האלפא)

כבר בר מצווה :-)

פורסם

יגאל "סופרסטאר".

אני מכיר את הספיידר שלו כמה שנים לפני שרכש אותה, היא הייתה זרוקה על קונטיינר במוסך "גבאי" בנתניה, רצו למכור לי אותה, זה היה פרוייקט גדול עליי, לא האמנתי שמישהו יהיה מסוגל להחזיר את הספיידר לכביש (גם כיום אני מאמין שרק "משוגע" כמו יגאל בנוי לפרוייקט כזה). בהתבוננות בתוצאה שמחזיקה מעמד לאורך זמן, אין מילים, יגאל-אין כמוך, אתה נכס לקהילת האספנים, לקהילת האלפיסטים, למועדון החמש ולמועדון אלפא קלאסיק.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

תוצאה מדהימה ...

איך המברגה משתרבבת לה לכל הצילומים .. גם בפרוייקט הג'וניור היא שם :wink:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

חחח גם רתכת המיג העתיקה:lol:. לא החלפתי כלים רק צברתי עוד ועוד ב12 השנים האילו.

אפשר להגיע לתוצאה מצויינת גם עם מינימום כלים. אבל לא לכל אחד יש איפה לעבוד.

• תוכן חדש...