Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SAIC MG מעדכנת את הרכבים לקראת 2012-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחותה של הmg550 ,דגם ה6 שנמכר באנגליה קיבל 4 כוכבי בטיחות וגם אז בגלל שהוא איננו מטיב עם הולכי רגל גם.

השלדה אותה שלדה והמנוע אותו מנוע ולכן ניתן לומר שגם אותם תוצאות ל550 יהיו בבדיקה.

"אחותה" לא זכתה ב- 5 כוכבים כי היא קיבלה 73% על הגנת מבוגרים ו-71% על הגנה על ילדים במושב האחורי(שזה גם הציון הכי נמוך למיטב ידיעתי על הגנה על ילדים שקיבל רכב משפחתי רגיל מאז שינוי שיטת הדירוג). אז אם אתה רוצה למכור לוקשים יש בשוק הכרמל משהו שמוכר ממש בזול.

יש מספיק כישלונות סיניים בינתיים, כדי לחשוד שמכונית שלא נבחנה, תקבל אפילו ציון נמוך מזה. כך, שלא הייתי קופץ על רכב כזה בלי שום קשר.

פורסם
למה להגיד חרה על אוטו שאין לך מושג עליו ובחיים לא נסעת בו, האם בכלל ניסית להשוואת את ה MG550 למזדה 6 ?

יש לי חבר בעבודה שכבר שנים נוסע במזדה 6 ואחרי נסיעה בMG550 השתכנע שמזדה פשוט מייצרים רכב חסר אופי וחסר טעם. אבל מה לעשות שכל העדר קונה את הרכב חסר היכולת 3-5-6 למיניהם במקום רכבים אמיתים

1. אין לך מושג על מה יש לי ואין לי מושג לגביו ועל מה נסעתי או לא נסעתי.

2. זה שחבר שלך השתכנע אחרי נסיעה ב-MG550 שמזדה מייצרים רכבים חסרי-אופי וטעם - זה מעיד בעיקר על בעיה בחבר שלך. אם הוא יינהג פעם על רכב טוב באמת יש מצב שהוא יסתובב עם זקפה שבועיים.

3. מעניין את הסבתא שלי מה העדר קונה - אבל בלי קשר, למרות שללא ספק יש לך תסכול ממאזדה - ה-3-5-ו-6 הם לא רכבים גרועים (ה-MG כן) - לא שאני מעריץ אותם או אקנה אי פעם כזאת ולא מבין מה הקשר בכלל.

אתה יכול לשווק למי שאתה רוצה את ה-MG המסריחה הזאת, ואתה יכול לספר למי שאתה רוצה שהרכב קיבל 4 כוכבי בטיחות כי הוא לא בטוח להולכי רגל - אבל מי שלא עשו אותו באצבע (כמו המגיב לפני) יבין מהר מאוד שאין קשר בין הציון בטיחות לציון בטיחות הולכי רגל - הרכב הזה הוא בדיחה עלובה - יפה מרחוק ואולי בתמונות - שאתה מתקרב אתה רואה שהוא בנוי כמו המכוניות צעצוע של הילדים. צירים שהם בדיחה, צבעים שלא תואמים באיזורים שונים - ובכלליות - מוצר סיני זול.

זה שחבר שלך קיבל אותו עם מושבי עור והשתנה עולמו זה בעיה שלו, בשבילי זה יישאר חרא550 ולובינסקי מצאו כמה פראיירים לדחוף להם את החרא הזה דרך הליסינג. האוטו הזה צריך לעלות מתחת ל-100K בשביל שמישהו בכלל יסתכל לכיוון שלו וגם אז הייתי מעדיף יפנית משומשת.

ביי.

פורסם

בואנה נקמיצי, למה עצבים וקללות, זה כולה אוטו.. בגלל שהוא סיני? תחליף לו את השם למשהו גרמני ותראה איך הדעה משתנה לטובה, זה הכל בראש..

בעוונותי יוצא לי קצת ( פעמיים בשבוע..) לגמוע כמה עשרות ק"מ על אוקטביה TSI בת שנה, בשאר ימי השבוע מכייף על גראנד צ'רוקי V8, ובשעות הערב ובשבתות נוהג לפעמים על ה MG550 ליסינג של אישתי, ליסינג! כן? לא שלי, לא קניתי, יכול להחליף אותה למה שבא לי.

ת'אמת וכל האמת, ה MG כחבילה כללית יותר כייפית לנהיגה מהאוקטביה, ולמרבה הפלא גם הרבה יותר אמינה.

אז אולי תחשוב שאני בעל טעם רע במכוניות, אהבל שאוהב קצת עור וצעצועים, תחשוב מה שתרצה..

אך ממרום שנותי ונסיוני הדל שכולל כמעט את כל הרפרטואר של פז'ו משנות השמונים ועד היום, כמה לנצ'יות טורבו ( תמה, דלתאHF) כמו כן שלל רכבי ליסינג נפוצים מהשנים האחרונות, קצת נסיון יש לי..

וגם יכולת להבחין בין משהו טוב לחרא.

הMG לא הכי טוב שיש, אך בפירוש לא חרא...

פורסם
1. אין לך מושג על מה יש לי ואין לי מושג לגביו ועל מה נסעתי או לא נסעתי.

2. זה שחבר שלך השתכנע אחרי נסיעה ב-MG550 שמזדה מייצרים רכבים חסרי-אופי וטעם - זה מעיד בעיקר על בעיה בחבר שלך. אם הוא יינהג פעם על רכב טוב באמת יש מצב שהוא יסתובב עם זקפה שבועיים.

3. מעניין את הסבתא שלי מה העדר קונה - אבל בלי קשר, למרות שללא ספק יש לך תסכול ממאזדה - ה-3-5-ו-6 הם לא רכבים גרועים (ה-MG כן) - לא שאני מעריץ אותם או אקנה אי פעם כזאת ולא מבין מה הקשר בכלל.

אתה יכול לשווק למי שאתה רוצה את ה-MG המסריחה הזאת, ואתה יכול לספר למי שאתה רוצה שהרכב קיבל 4 כוכבי בטיחות כי הוא לא בטוח להולכי רגל - אבל מי שלא עשו אותו באצבע (כמו המגיב לפני) יבין מהר מאוד שאין קשר בין הציון בטיחות לציון בטיחות הולכי רגל - הרכב הזה הוא בדיחה עלובה - יפה מרחוק ואולי בתמונות - שאתה מתקרב אתה רואה שהוא בנוי כמו המכוניות צעצוע של הילדים. צירים שהם בדיחה, צבעים שלא תואמים באיזורים שונים - ובכלליות - מוצר סיני זול.

זה שחבר שלך קיבל אותו עם מושבי עור והשתנה עולמו זה בעיה שלו, בשבילי זה יישאר חרא550 ולובינסקי מצאו כמה פראיירים לדחוף להם את החרא הזה דרך הליסינג. האוטו הזה צריך לעלות מתחת ל-100K בשביל שמישהו בכלל יסתכל לכיוון שלו וגם אז הייתי מעדיף יפנית משומשת.

ביי.

נקמיצי, מה אתה כועס , אני לא מאשים אותך, לי אין מה למכור MG ואני לא סוכן שלהם, לי יש את הרכב דרך ליסינג, הפלא ופלא, רצוי וכדאי שתלמד גם לכבד דעותיהם של אנשים אחרים מלבד שלך.

בשבילי הרכב הוא מעל ומעבר בשביל רכב ליסינג והייתה רוצה נראה לי גם אחד באותו מחיר של מזדה 3 מצוקמקת שאפילו לא מסוגלת לעמוד מול הרכב הזה ברמזור.

תלמד משהו כמו שגרנד אמר, עלות מול תועלת, יש כאלו שקיבלו את הרכב בעסקת ליסינג ובהחלט הוא שווה בשבילם כל גרוש ויש כאלו שמקבלים I30, או I35 או 3 או פורד.

עם מפריע לך שברכב שאני נוסע יש 160 כ"ס ומושבי עור וחלון גג ומגנזיום וצמיגים רחבים ובשאר מכוניות הליסינג באותו מחיר אין

זה כבר שיקול של אלו שבחרו את הרכב שלהם.

נסכם במילותיו של GRAND

"הMG לא הכי טוב שיש, אך בפירוש לא חרא..."

רק אפרופו חבר שלי, אחרי שזרק את המזדה לפח, קנה בעסקה של תשלומים דרך אינפיניטי G37S, אני לא חושב שיש לו בעיה עכשיו לנסוע באוטו ואני מאמין קצת יותר טוב ממה שלך יש, תקן אותי עם אני טועה.

• תוכן חדש...