Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהתרשמויות של אנשים שישבו במושב האחורי של ה-BRZ בתערוכות בארה"ב(ויש עדויות מצולמות :wink:), אדם בגובה עד 1.70 מ' ושאינו סובל ממשקל יתר יכול להדחק במושב האחורי של המכונית.

מקווה שזה נכון, אם כי אני בספק לאור המימדים של המכונית. בכל מקרה אל תצפה שיהיה נוח שם לנסיעות שהן לא קצרות מאוד. מה שאני מנסה להגיד הוא שזו לא צריכה להיות הסיבה לקנות את המכונית - בשביל האפשרות התיאורטית להכניס שם אנשים מאחור.

ואגב, עם כל הכבוד לכריס האריס, קשה לי שלא לראות את ההתלהבות שלו כניסיון מודע מאוד להדביק גם את הצופים בהתלהבות. תאמינו לי, הסיכוי שהוא מתלהב כל כך באופן אמיתי ממכונית של 200 כ"ס הוא נמוך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 207
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקווה שזה נכון, אם כי אני בספק לאור המימדים של המכונית. בכל מקרה אל תצפה שיהיה נוח שם לנסיעות שהן לא קצרות מאוד. מה שאני מנסה להגיד הוא שזו לא צריכה להיות הסיבה לקנות את המכונית - בשביל האפשרות התיאורטית להכניס שם אנשים מאחור.

ואגב, עם כל הכבוד לכריס האריס, קשה לי שלא לראות את ההתלהבות שלו כניסיון מודע מאוד להדביק גם את הצופים בהתלהבות. תאמינו לי, הסיכוי שהוא מתלהב כל כך באופן אמיתי ממכונית של 200 כ"ס הוא נמוך.

אני מסכים מאוד עם רוני. גם לא ראיתי בקליפ חיבורי ISOFIX מאחור, שמאוד רלבנטיים להסעת ילדים. בכל מקרה, גם אם הם שם, הם לא העיקר. בזמנו כששקלתי שירוקו, בדקתי והכסא ISOFIX התחבר שם יופי ואפילו הותיר מרווח ראש סביר, אולי זה יהיה המצב גם בסובארו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
והמושבים האחוריים של ה-BRZ, תסלח לי, יתאימו רק לילדים. /quote]

ולכלב בינוני.

בדיוק מה שצריך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בשל העניין הרב שמעורר הדגם הזה (גם אצלי- ואני ממש לא נהג נמרץ), הנה כמה מבחני בזק שנעשו לו בירחונים הבריטיים המודפסים, בחודשים האחרונים (טרם קראתי)-

שבוע טוב

וקריאה מהנה!

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
אני מסכים מאוד עם רוני. גם לא ראיתי בקליפ חיבורי ISOFIX מאחור, שמאוד רלבנטיים להסעת ילדים. בכל מקרה, גם אם הם שם, הם לא העיקר. בזמנו כששקלתי שירוקו, בדקתי והכסא ISOFIX התחבר שם יופי ואפילו הותיר מרווח ראש סביר, אולי זה יהיה המצב גם בסובארו.

יש איזופיקס בBRZ

Subaru-BRZ-rear-seats-Tokyo-show.jpg

לא שזה הופך את החיים שם מאחורה למהנים במיוחד.

אני לא הייתי רוצה לשבת שם יותר מחצי שעה. נראה גרוע יותר מלשבת בטיסה של אל-על לטורקיה.

פורסם

מה חצי שעה? בקושי מחברת נכנסת שם בין המושב למשענת הגב של הנהג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין שם מקום לרגליים בכלל, או שסתם הזיזו את המושבים הקדמיים עד הסוף אחורה? (לא תנוחת נהיגה כנראה לנהג הממוצע).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם כשהכסאות יחסית קדימה זה לא נראה תענוג צרוף.

אם כי לדעתי בתנוחת נהיגה נכונה אפשר לקחת את הכסא עוד כמה מ"מ קדימה.

394052_808285552359_24807295_38019014_959479407_n.jpg

פורסם

הכל תלוי בגודל של הנהג... ואל תשכחו גם שמרווח הראש הוא בעייתי מאוד במכוניות כאלה. לילדים זה יעבוד. למבוגרים אני מעריך שלא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עזבו אתכם ממרווח לרגליים, המושבים מאחור נראים לא נוחים בעליל

אבל מצד שני, באוטו כזה (ואחרים מסוגו) למי באמת אכפת מהנוסעים מאחור? גם ככה - אם יהיו כאלה - הם יהיו על תקן טרמפיסט מזדמן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בדיוק, כמו שכשיש אצלי יותר מטרמפיסט אחד, אני דוחס אותו בבגאז'. אם זו בחורה והיא די רזה, אני אפילו לא צריך לפרוק לה את הידיים והרגליים בשביל שהיא תיכנס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

או, זו כבר צורת חשיבה שיותר מתאימה לאשכול!

בכלל, אני בעד להעיף את המושב האחורי (לטובת משקל) וזריקה של שק"ש מומיה, בשביל ריפוד מינימלי עבור נוסעות מזדמנות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

והנה מה שיכניס קצת פלפל לשרשור הזה; סרטון שמציג מגוון צבעים(חוץ מהכסוף. שימו לב שיש שני גוונים של כחול) וצלילי מפלט סקסיים. 8)

נקודה מענינת נוספת; המכונית הלבנה בתחילת הסרטון נעולה בחישוקי 16 אינץ' - שלטעמי יותר יפים מה-17 שמן הסתם יהיו סטנדרטיים בכל גרסאות היצוא.

http://www.youtube.com/watch?v=ohPTZV0LlLY&feature=player_embedded#!

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...