Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי לאשתי ניסן גוק ויש לי מעט בעיות עם הרכב ועם השרות של החברה רציתי לדעת עם רק אני במצב זה או שיש עוד אנשים במצב דומה?

אצלי הבעיה בחגורות בטיחות וברעש קל מהמנוע.

ובעיה גדולה עם השרות!

הרכב עם 8000 ק"מ

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחת החגורות מאחור לא ננעלת בקליק וחגורה אחרת במידה ואתה לא אוחז בזמן ההקלקה נופלת מתחת למושב הלכתי למוסך היבואן הם מתנערים מאחריות ואומרים שהיו פירורים של אוכל וזה נזק ע"י לקוח ואיין אחריות למרות שהאיש שרות אומר אני לא מבין למה לא מחלפים לך את זה.

דיבר איתי מנהל המוסך ואמר לי בוא תיקח את הרכב הייתה חתיכת שלבה ושתי חגורות לא עובדות אמרתי שאני הכנסתי את הרכב לא עבדה אחת ואפילו האיש שרות ראה ובדק .

התשובה הייתה אתה רוצה לתקן תשלם !

תשובתי הייתה האם יש נזק מתכוון נאמר לי שלא אבל יש פירורים אני הצעתי שאקח את הרכב לשאיבה בחגורות ובמידה וזה נכון זה אמור לפטור את הבעיה התשובה הייתה איין טעם החגורות הרוסות

יש לציין שמהשרות הטלפוני לא חזרו אלי למרות שדיברתי שם עם מנהל!

בנוסף יש לי רעש חלש של טיקטוק מהמנוע אבל במוסך אומרים לי הרעש סביר ואני אומר אחרי 8000 ק"מ זה לא סביר

ממש שרות גרוע לדעתי והתנערות מאחריות.

פורסם

תודה על ההפניה אילן דנינו נחמד מפליקס אדיב ובעל רצון לעזור !

הבדל מהותי מנציגי ניסן ברחובות אני מקווה שזה יסתדר יום ראשון בעזרת אילן ומחלקת השרות

עוד דבר חשוב לציון שיכול להיות קצת לכלוך כי כבר חודשיים שזה לא תקין ואפילו התקשרתי למוקד השרות וזה מתועד ואפילו לא חזרו אלי !!!!!!!!!!!!!

אז עם הילד מאחור לא מקליק חודשיים והחגורה פתוחה עקב תקלה בזמן שיש מישהו מאחור אז אולי יש מעט לכלוך !

פורסם

לא יאמן כמה השרות גרוע במוקד שרות הטלפוני הפנייה מיום חמישי חזרו אלי רק היום לשאול האים אני מרוצה ואז שאלי איך אני יכול להיות מרוצה עם הם לא מתקנים לי את החגורה באחריות ?

אז נאמר לי שהמוסך ברחובות קבע שהיו פירורים של אוכל וזה הרס את החגורה ועם אני רוצה שאני ישלם כי זה נזק לקוח !

שאלתי אולי אפשר להגיע למישהו מהשרות מהחברה לבדיקה נוספת ?

אז נאמר לי שהמוסך קבע ואיין מה לבדוק את זה שוב .

אז חזרתי וציינתי שאני פניתי למוקד כבר לפני חודשיים וזה ניתן לבירור בקלות כי זה היה ביום שישי בערב וחשבתי שיחזרו אלי ויכול להיות כי בזמן הזה החגורה לא היתה נעולה בזמן נסיעה אז אולי ניכנס מעט לכלוך ולא התקלקלה מראש בגלל לכלוך .

אז קיבלתי תשובה אתה שומע מה אתה אומר אולי עם הייתה מגיע אז ההינו מתקנים עכשיו לא !

בקיצור לדעתי האישית זה נטו התנערות מאחריות ושרות לקוי ואני לא ממליץ לאף אחד לעבור חוויה דומה .

אני ילך או למוסך פליקס לאילן דנינו שדיברתי איתו והציע עזרא רק מחוסר זמן ורכב חליפי לאשתי לעבודה לא יצא לי לטפל בזה ולגשת !

או שאני ארכוש חגורה בחברה ויעמיד את הרכב למכירה לכל המרבה במחיר כי אני לא רכשתי רכב חדש כדי לסבול ועם כבר יש תקלות אז שייקחו אחריות.

פורסם

חייב לציין שלפי ההשקפה שלהם לגבי החומר המסוכן שנקרא "פירורי אוכל", חצי מתושבי המדינה אם לא כל התושבים היו צריכים להחליף חגורות בטיחות ברכבם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לאשתי גם ג׳וק, ידני. הוא לא סופרעיכותי אבל גם לא ציפיתי למשהו מיוחד בפחות מ120000... יש לו פה ושם רעשים מוזרים. התיקתוקים זה תקין. ככה עובד המנוע הזה. אתה כבר השלישי אולי שמזכיר את זה. זאת לא בעייה, אל תתרגש.

לי אישית, בינתיים הקדישו זמן והרבה. ללא קביעת תור אפילו. ככה שאין לי מילה רעה על השרות.

רכב נישה חמוד שמושך מבטים. לא מתימר ליותר מזה. ככה הוא גם עולה.

פורסם

אפשר לחשוב שמדובר בצ'מפיון ;-)

לגופו של עניין - באמת מעצבן. מעניין איך הייתי מגיב אם היו אומרים לי שהחגורות לא עובדות בגלל במבה... על כל פנים - באמת שאל תיסע כך עם ילדים. זוהי תקלה הרבה יותר חמורה בטיחותית, מאשר נניח, להיתקע כי המנוע הלך (או הגיר נתקע ;-)).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אפשר לחשוב שמדובר בצ'מפיון ;-)

לגופו של עניין - באמת מעצבן. מעניין איך הייתי מגיב אם היו אומרים לי שהחגורות לא עובדות בגלל במבה... על כל פנים - באמת שאל תיסע כך עם ילדים. זוהי תקלה הרבה יותר חמורה בטיחותית, מאשר נניח, להיתקע כי המנוע הלך (או הגיר נתקע ;-)).

אתה צודק למזלי זה לא רכב יחד במשפחה ואני ארכוש מהמחסן חלפים חגורה בעלות מצחיקה של 180 ש"ח + מע"מ ויחלים לבד כי האחריות היחידה שיש בניסן זו אחריות הרוכש !

לפחות החלק זול {כמובן מדובר רק על התפסנית של החגורה}

ולגבי הרעשים הקלים של הטיקטוק הרעש הזה לא היה והם אומרים לי כך זה צריך להיות זה תקין:?

בקיצור עצוב אבל זה מה יש:-(

פורסם

״סוף העולם הגיע״ לא רק שהשירות של קרסו פוגע במותג ניסאן הם גם מזלזלים הלוקחות שלהם במכירת סיפור ״שפרורי אוכל״ פוגם בתפעול התקין של החגורה!

אני לא הייתי רוצה לשבת ברכב מהמותג של קרסו עם פירור תוקע את החגורה (מענין מה קורה בזמן תאונה עם פירור קטן מוציא מפעולה תקינה את החגורה שצריכה להציל חיים).

בקיצור זה לא פעם ראשונה שקרסו דופק את הלוקחות שלו ,אבל לצערנו אנחנו ממשיכים לחזור לאותו מקום שדופק אותנו,כנראה שאנחנו אוהבים את מי שדופק אותנו!

תעשו טובה תברחו מקרסו פשוט בושה ליבואן שמתנהג כך בלקוח שהשקיע ממיטב כספו לקנות את הזבל שקרסו מוכר לנו.

אני מציע לך ללכת למוסך נטרלי שיעניק חוות דעת נוספת (לא של קרסו) ולאחר קבל חוות דעת לגשת לנציב תלונות בנוסף לשלוח מכתב חריף לניסאן לגבי התנהגות היבואן בארץ שפוגע במותג שלהם ובשם שלהם!

כמו כן מצרף מכתב תביעה

פורסם

אני לא מבין על מה כל הרעש

לך לעורך דין. החוק איתך.

בזמנו הראתי פסק דין שמראה שהאחריות תקפה במקרה שבו ישנה בעיה ברכב שאיננה קשורה לפגם מהיצרן. כי במצב כזה לא צריך אחריות. המוצר פגום. האחריות הינה על תקלה ברכב שאינה כתוצאה מתאונה.

סביר להניח שמכתב עורך דין יעשה את העבודה מיד. לפעמים צריך קצת לזעזע את המערכת כדי לקבל את שלך מגיע.

• תוכן חדש...