Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כאלה שאוהבים לשתות מיץ סגול בטעם ענבים ונהנים מכל רגע, אני אישית אוהב את הדבר האמיתי, אם לא נמצא כזה, מעדיף לא לשתות בכלל.

זמין 8)

פורסם
איך אתם מזהים שזה S קלאס ולא מייבך?

הנה לך דוגמה, למטה S CLASS למעלה מייבאך:

maybach+%26+S-Class.jpg

הנה לך עוד דוגמה, מימין S CLASS משמאל מייבאך:

bt000101_295190.JPG

עכשיו רואה את ההבדלים?

ושלא נתחיל להשוות ביניהן בפנים, מרצדס:

2009-Mercedes-Benz-S-Class-S-600-Rear-Seating-2-1280x960.jpg

מייבאך:

2011-Maybach-62S-Sedan-Interior-e1322303403828.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

התמונות האלה זה בדיוק מה שאני צריך לפני ארוחת שישי במטרה להניע את תהליך העיקול :drool:.

אני חושב לצריך לשווק אותן כפתרון טבעי לבעלי הפרעות אכילה.

זמין 8)

פורסם

גם מאייבך זו מרצדס....בדיוק כמו שלקסוס זו טויוטה, אינפיניטי זו ניסן ואקורה זו הונדה.

ההבדלים הבולטים הם החזית ששונה, המאייבך גדולה משמעותית מ-s קלאס, מחזירי אור בצידי הרכב במאייבך ומי שממש יתעמק יגלה שבסרן הקדמי יש למאייבך 2 קאליפרים על כל גלגל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה עוד בסדר, אני ראיתי סדרה 5 עם סמל של M3

אני ראיתי 318 עם סמל של CUPRA

ונסעתי גם ליד סובארו DL GT-R

אני חושב שהמרצדס יפה ככה. הגאנטים הרבה יותר יפים מהמקור. אולי רק הסמל מוגזם. כנ"ל לגבי האאודי.

בכלל, שבירת שגרה עם שינוי מיוחד על הרכב זה דבר נחמד.

פורסם

היה ניתן להפוך את זה לשינוי בטעם טוב אם להיפטר מהגריל המגוחך ומהסמל הלא קשור הרכב יראה בסדר גמור. מיוחד מאוד!

• תוכן חדש...