Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון מרצדס ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי שמח וזה גם יהיה מעניין. מניסיוני, חובבי מרצדס מתפזרים על תחום רחב מאוד להבדיל מחובבי "משפחטומטיות" שרובם בעלי אותה גישה. (יהיה מעניין להפגיש מישהו שאינו עשיר במיוחד המחזיק W124 ענתיקה עם מישהו שמחזיק S-Class חדשה.:lol:)

פורסם

יש כבר מנין :) , אפשר לעשות אפילו קבלת שבת ,,,,,

אני בהחלט מסכים שחובבי מרצדס מתפרסים על פני המון שנים אך עדיין ניתן לראות בכל דגם את התחכום או הגאוניות ההנדסית, או למשל את העובדה שכל כך הרבה דגמים חולקים המון מכלולים זהים , דבר שמקל על התחזוקה במיוחד בדגמים בני ה10 פלוס ,,,,

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם

על מנת שהרעיון המוצלח לכשעצמו ירקום עור וגידים, קבלו כמה עצות מבעל ניסיון.

1. כפי שציינתי בהודעתי הראשונה, חייב להיות "משוגע תורן" שידחף את העיניין קדימה - יריץ מיילים וידאג לנוכחות אינטרנטית.

2. קבעו מפגשים מעת לעת, ודאגו שיהיה בית קפה בסמוך; הישיבה בקפה יוצרת אווירה טובה ויוצרת חברויות.

3. התחילו בקטן, ותראו לאן תישא אותכם הרוח.

4. פנו למשרדי מועדון ה 5 - יש מספר לא מבוטל של מרצדסים ובעליהם במועדון, ושילוב של חדש וישן הינו מעניין.

בכל מקרה, הרבה בהצלחה, ואשמח לסייע ככל שידרש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום לכולם,

ברגע שאמצא את מבוקשי בשנתון של 81-85 W123 אני בפנים...

בעצם...מהנחישות והמרצון להרגיש חלק ממשהו גדול אני בפנים כבר מעכשיו.

הרכבת יצאה כבר מהתחנה?

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

יש כאן התפרצות רצינית לדלת פתוחה.

מוכן לקחת על עצמי את תפקיד ה"משוגע" התורן, אבל זקוק לעזרה בכל הנושא הטכני של הקמת המועדון בצד המיחשובי.

מכל מקום, על מנת לקדם את הנושא כל המעוניין לקחת חלק מוזמן לפנות אלי במייל [email protected].

דביר.

פורסם

חן , בוקר טוב ושבוע טוב

תודה על העצות אין לי ספק שנסיונך יועיל רבות , כיף לראות שיש מתעניינים ברעיון.

דביר שלחתי לך מייל

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם
יש כאן התפרצות רצינית לדלת פתוחה.

מוכן לקחת על עצמי את תפקיד ה"משוגע" התורן, אבל זקוק לעזרה בכל הנושא הטכני של הקמת המועדון בצד המיחשובי.

מכל מקום, על מנת לקדם את הנושא כל המעוניין לקחת חלק מוזמן לפנות אלי במייל [email protected].

דביר.

בוקר טוב דביר,

אין לי ידע טכני במרצדס ולצערי אין לי גם את המרצדס עצמה (כרגע), אני אוהב דגמים ספציפים.

אשמח לעזור במה שאפשר, שלחתי לך מייל.

תודה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

לפני שנה בערך פתחתי שירשור דומה,מאז מכרתי את ה190e שהייתה לי,

וקניתי סידרה 3,

אולי אפשר לעשות מועדון משולב של מרצדס,ב.מ.וו ואודי.

Porsche 944 turbo

פורסם

nimnim ופולו קלאסיק אנא שלחו לי בפרטי את המייל שלכם ,

איך שזה נראה כעת יכולה להיות הענות לנושא , ליצור מסגרת מסוימת של החלפת דעות ורשמים

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

• תוכן חדש...