Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביטלתי את הביטוחים של הרכב שלי כי אני נוסע לחודשיים-3.

האם האופציה הכי טובה היא לנתק את המצבר ולהשאיר אותו בחניה??

אגב אפשר להקפיא את הטסט של הרכב??

צריך להניע את הרכב פעם ב3 שבועות ככה? ממש לזוז איתו או רק להניע שהמנוע יתחמם?

:-)

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
ביטלתי את הביטוחים של הרכב שלי כי אני נוסע לחודשיים-3.

האם האופציה הכי טובה היא לנתק את המצבר ולהשאיר אותו בחניה??

אגב אפשר להקפיא את הטסט של הרכב??

צריך להניע את הרכב פעם ב3 שבועות ככה? ממש לזוז איתו או רק להניע שהמנוע יתחמם?

:-)

בוקר טוב

בהחלט רצוי לנתק מצבר , תניע כשתחזור.

תעשה חיים ותחזור בשלום

בברכת הנותן מקבל

• ספונסר פורום
פורסם

לא רשמת באיזה רכב מדובר.

בחלק מרכבי פז'ו-סיטרואן ניתוק מצבר ליותר מכמה ימים יגרום למחיקת הקונפיגרציה ממחשב בודי ותצטרך לגרור אותו למוסך כדי ללמד הכל מחדש.

אם יש מישהו שיכול להניע את הרכב פעם בשבוע זה יהיה הפתרון הטוב ביותר.

אורן

פורסם
לא רשמת באיזה רכב מדובר.

בחלק מרכבי פז'ו-סיטרואן ניתוק מצבר ליותר מכמה ימים יגרום למחיקת הקונפיגרציה ממחשב בודי ותצטרך לגרור אותו למוסך כדי ללמד הכל מחדש.

אם יש מישהו שיכול להניע את הרכב פעם בשבוע זה יהיה הפתרון הטוב ביותר.

אורן

סוזוקני בלנו שנת 2000, וכן יש מישהו שיכול להניע אותו פעם בשבוע.

אבל אני שם אותו בחניה. מספיק רק להניע במקום שהמנוע יתחמם ולסגור פעם בשבוע?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

הייתי ממליץ להניע פעם בשבוע שבועיים ואם אפשר לעשות סיבוב קצרצר בשכונה על מנת להזרים מעט את האוטו ,יחסוך לך כל דאגה :-D

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

כמו שאמרו, יש רכבים שזה ימחוק מידע חשוב. המנוע יהיה בסדר. מה שכן, יהיה בלאי מוגבר לצמיגים ולמערכת הבולמים. אני מקווה לפחות שאתה שם בחנייה תת קרקעית. בשמש תגיד שלום לצמיגים.

• תוכן חדש...