Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרט יותר מה חשוב לך ברכב, מה הדרישות, ידני/ אוטומט?

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

יכול לדבר רק מנסיון.

אני בעל סופר לנסר 93 (ראה חתימה) מספר שנים רב.

לא יכול להגיד דברים רעים, הוא עשה את העבודה נאמנה.

רכב יפני ואמין, אני רואה מוסך רק בטיפול גדול של "טיפול+טיפול לפני טסט+טסט"

דלק - 1 ל 10\11 (גיר אוטומטי)

ביצועים - שמע אני לא מחפש מטוס כן... במיוחד שבארץ אין לך איפה לטוס, הרכב נוסע על מהירות חוקית בלי בעיה

גם מעולם לא הרגשתי בעיה לעשות עקיפות במידה וצריך.

נוחות - לפי דעתי בסדר גמור נכון לא איזה רכב פאר אבל עושה את העבודה.

מחלות (ממה שאני יודע) -

1. חלונות חשמל פעם בכמה שנים אחד החלונות שעושה רבה למעלה למטה יחליט ללכת לישון ולא יקום יותר לעולם.

2. גיר אטומטי לבדוק איך טיפלו בו יכול ליצור בעיות.

לסיכום:

אני ממליץ רכב זול מאוד בשנתון הזה ומחזיק מעמד בצורה מכובדת מאוד, ניראה בסדר גמור ולא מיושן מאוד (נכון ישן אבל עדין ^^)

חשיבות לבדוק היסטוריה טיפולים.

במידה ויש עוד שאלות אשמח לענות,

המשך יום נעים

ברק .ג.

המשך יום נעים!

פורסם

תודה ךף אחי

אני ברצוני לרכוש גיר אוטומט.

שמעתי שיש בעיות בגיר אוטומט שהוא מתחםם ואז הולך. זה נכון?

נכון שהרכב ישן אבל יש לו עיצוב יפה מבפנים ומבחוץ. אם שמים תוספות נראה כמו חדש.

תודה

פורסם

שלום,

כן כמו שרשמתי אחת המחלות זה הגיר האוטומטי ולכן רשמתי לבדוק איך טופל.

קולר חיצוני פותר את הבעיות.

כן העיצוב נאה גם חיצוני וגם פנימי ואני אישית מעדיף את המראה האלגנטי והפשוט :wink:

המשך יום נעים!

פורסם
אם אין קולר חיצוני מה עליי לעשות?

צריך לשים קולר חיציני? ואם אני לא שם מה יקרה?

בלי קולר חיצוני המנוע יעבור חימום יתר מה שיוביל לנזק בראש מנוע.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

ערב טוב sasa_204,

ממה שאני יודע בלי קולר חיצוני וטיפול גרוע אפשר להגיד "יום טוב" לגיר שלך ולהכין איזה 5K לטיפול או משהו כזה...

אבל וזה אבל גדול כל אוטו לגופו של עניין גם גיר ללא קולר וטיפול טוב שורד.

לי אישית אין קולר לגיר והרכב נוסע יופי (ומקווה שלא יפתחו איזה עין עכשיו :shock:) נכון ק"מ מאוד נמוך 122000 למודל 93

אבל אני חושב שיותר חושב לטפל ברכב כמו שצריך שזה אמור טיפול בזמן, שמן טוב ולא "ברארה".

אגב לפי דעתי יש הרבה סופר לנסר בשוק אז קח את הזמן ותחפש את המטופל והשמור (ראה יד וק"מ)

וכמובן לא לשכוח את המשפט היפה "אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול" יש בו אמת.

בכל מקרה בהצלחה ידידי.

המשך יום נעים!

פורסם

תודה לך אי

מה שהבנתי שיש לך סופר לנסר גיר אוטומט בלי קולר חיצוני אבל אתה מטפל בו כמו שצריך ולא מתחמם הגיר?

פורסם

לגבי גיר אוטומט, לא יודע. לי יש גיר רגיל. הרכב מאוד זריז וחזק. נוחות , אין כל כך מה לדבר.. לא נח (מצד שני ההשוואה שלי למגאן 2 אז קח את זה בפרופורציה).צריכת דלק בעיר כ 10 ק"מ לליטר. מחוץ לעיר ניתן להגיע לכ 14-13 ק"מ ליטר.

בעיה נוספת שכיחה במנועים אלה, היא במנגנון ייצוב הסרק. תקלה במנגנון תביא לסל"ד לא יציב. לפעמים גבוה, לפעמים נמוך. עלות תיקון מספר מאות ש"ח.

פרט לכך , מדובר ברכב אמין מאוד. ממליץ בחום. קח בחשבון שהדגמים הידניים מבוקשים יותר וזה לטובתך, כי אתה מחפש אוטומט.

פורסם

חבר שלי קרתה מחפש לקנות את המנגנון הזה שעושה לו את הבעיה שתיארת לצערי חלק חדש כזה עולה 2500 ש"ח, אחד מפירוק קשה למצוא וגם זה סיכון עם הוא לא יתקלקל עוד חודש, פעם זה היה עולה בסביבות 200 ש"ח היו מחליפם בפנים גלגלי שיניים או את ההברגה, היום מאוד קשה למצוא קיט כזה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בקיצור - רכב ישן טיכו, אמינות ממנו והלאה.

אם תצליח למצוא רכב שמור היטב בצורה פדנטית, תהנה ממנו בצורה סבירה ולא תראה מוסך יותר מדי - במילים אחרות, יהיה פחות סיכוי שתתקע בצד הדרך.

אם תקנה את הרכב הראשון שאתה רואה, או שלא תחפש כמו שצריך ותתפשר יותר מדי - אתה תוציא כמויות היסטריות של כסף על תיקונים שלא נגמרים.

רוב האנשים שמחזיקים רכבים בני 15 ומעלה מטפלים בהם במינימום של המינימום, זה אומר שמנים גרועים, חלפים זולים, תיקוני קומבינה וכך הלאה. אתה רוצה לרכוש רכב של 19-18 שנה על הכביש, אז קח בחשבון שיותר מדי דברים איכותיים לא תמצא.

• תוכן חדש...