Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע בטעות?...:shock:

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה לדעת?

כעיקרון זאת מערכת אוטומטית, אתה לא חייב ליצור קשר עם אף אחד. רק תהיה סגור על מה שאתה רוצה לפרסם, כולל ביטויים רלוונטיים ועמוד נחיתה מתאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברווז, יש המון מידע ומדריכים באינטרנט. תעשה חיפוש על google adwords how to.

אני אצא מהשירותים ואנסה למצוא לך לינקים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ברווז, אני מתפלא עליך. זה בערך כמו לשאול בפורום מכוניות איך כותבים הודעה בפורום מכוניות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יצאתי מהשירותים.

לפני שאתה מתחיל קמפיין, אתה צריך לנתח ולהבין כמה דברים על העסק שלך ומה אתה מוכר.

פה יש מדריך לא רע, באנגלית אמנם, אבל משכיל. הוא כולל את שלבי ההכנה, היישום והבקרה על הקמפיין.

שורה תחתונה - זה לא רק עניין טכני של לשים מודעות בגוגל אלא לתרגם את המטרות העסקיות שלך למסרים שגוגל אדוורדז יכול לעבד ולקדם.

אתה מוזמן להתקשר לסיוע נוסף.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

פאסאט, יצאתי חומוס עם עמבה בתוך קרמבו.

תודה רבה לעונים ולעוזרים.

נהג מתחיל, אנגלית לא מפחידה אותי. תודה, ייקרא.

פורסם

אל תקנו טאבלט, ובטח ובטח אל תתקינו עליו Google Currents.

חגיגה לפרוקטולוגים... :cry:

Winston S. Churchill -

פורסם

יש כמה דברים חשובים

1 - כשאתה פותח מודעה, מילות החיפוש הן המרכיב הכי חשוב. קח אתרים אחרים שמפרסמים באותה קטגוריה, בתוך גוגל אדס יש אופציה להכניס את שם האתר, והוא אומר לך איזה מילות חיפוש הוא משתמש. תעתיק אותם

2 - מיקום המודעה, אם אתה מפרסם רק בארץ, תדאג שהמודעה תהיה רק בישראל. אני למשל מפרסם מוצר ישראלי אבל בכל העולם, הבעיה היא שיש מדינות שם יש ספאם, כמו כל מדינות ערב, ומדינות רחוקות. יש אופציה להגביל את הפרסום כך שהוא יהיה בכל העולם למעט מדינות מסויימות. תעשה את זה (אתה תבדוק סטטיסטית איזה מדינות נכנסות לקישורים שלך, יש לך את זה ב"מידות" אחרי שאתה שם מודעה). פשוט תבטל גישה מהמדינות המפוקפקות (זה יחסוך לך 40 אחוז מעלות הפרסום העולמית).

3 - מחיר יומי ומחיר לקליק - רצוי לעבוד בשיטת הבידינג ולא מחיר קבוע לקליק. ככה גוגל קובע לבד את המחיר על סמך המתחרים. תגביל את הסכום היומי! חובה! (כי אני פעם לא עשיתי את זה, והגעתי ל800 שקל פרסום ביום כאשר מחיר קליק מקסימלי היה 3 שקל!). כאשר תבחר את מחיר הקליק המקסימלי, זה כמו איבאי, כמה שאחרים משלמים אתה גרוש יותר. אתה יכול לרשום את הסכום שאתה רוצה, וליד זה יש כפתור שאומר לך כמה קליקים לדעתם זה יביא לך ביום. ככה תבדוק אם מתאים לך לשלם את הסכום הזה כמכפלה במספר הקליקים כפול הסכום לקליק המקסימלי.

4 - המודעה עצמה, ישנן מילים שאסור לרשום, אי אפשר לשים !@#$ וכדומה בכותרת אלא רק בשורה התחתונה. אי אפשר להשתמש בCAPS ורק אותיות קטנות. ואתה מוגבל למספר המילים.

5 - יש שני סוגי מודעות, מודעה מצד שמאל ומודעה באמצע. באמצע זה בשורת החיפוש, 3 מודעות בלבד. אם המחיר שלך רחוק בשקל מהמציע הגבוה ביותר, רק המודעה שלו תופיע. הייתרון, מודעות באמצע נראות כאילו היו ראשונות בחיפוש למעט הבדל גוון ורדרד שלא כל מסך רואה (מסכי ה LED לא רואים הבדלי גוון, לפחות לא בASUS) ואז זה נראה כאילו כולם בוחרים אותך. לכן כדאי להשקיע יותר.

אין לי מושג מה התחום שלך, מנסיון שלי, פחות מ2 אחוז מהנכנסים לאתר יוצרים קשר, פחות מ2 אחוז מאלו שיצרו קשר עושים עסקה (על סמך הנתונים אצלנו). בסופו של דבר, זה לא משתלם כמו פרסום פיזי (לפחות במוצר שלנו). הבעיה נובעת מכך שבאינטרנט יש פרסום של עשרות מתחרים, כאשר ברחוב אין פרסום של אף אחד. קח גם את זה בחשבון.

אגב, אין החזר מעמ על פרסום בגוגל מכיוון שגוגל ממוקמים בדאבלין. אז כל מה שתקבל זה חשבונית כהוצאה מוכרת ותו לא.

פורסם

תודה רבה!

פורסם

למה בדיוק אתה קורא נייד? שלא יהיו אי-הבנות?...

**וואלה, מה זה הקטע המוזר הזה של המתנה של 60 שניות בין תגובות? ואם אני יודע להקליד מהר?!:x

• תוכן חדש...