Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קדילק STS

obarshad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מנת לעזור לחבר אני זקוק למירב הפרטים על הרכב הנ"ל.

כל LINK יתקבל בברכה.

הכוונה להביא ראיות מוצקות בכתב לנחיתותו של הנ"ל ביחס למרצדס E CLASS ודומיו.

רב תודות למשתדלים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לאבא של חבר שלי היה את הרכב (מודל 95')

מנוע נור'תסטאר שתיין כרוני (אבל חזק...)

גיר בעייתי! שופץ פעמיים במהלך שנתיים עם קילומטרז' לא רציני (שיפוץ=9000)

בתור רכב מנהלתי הוא מפנק לאללה... ממש תענוג אמריקאי

אלו הפרטים שיש לי, מקווה שעזר :roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
על מנת לעזור לחבר אני זקוק למירב הפרטים על הרכב הנ"ל.

כל LINK יתקבל בברכה.

הכוונה להביא ראיות מוצקות בכתב לנחיתותו של הנ"ל ביחס למרצדס E CLASS ודומיו.

רב תודות למשתדלים.

איזה שנה הקאדילאק שאתה רוצה לדעת עליה פרטים?

יש את הצורה היותר ישנה (אם אני לא טועה, עד שנת 98 ).

ויש את הצורה החדשה יותר 99-02.

(03- ?? זה ה CTS כבר).

בעיקרון הרכב מאוד מרווח. יותר מאשר E CLASS או ב.מ.וו סידרה 5.

במיוחד בכל מה שקשור למושב הנהג ולידו. שני המושבים מקדימה פשוט עצומים במרחב שלהם. הרכב מאובזר מכל דבר שאפשר לחשוב עליו (מן הסתם) - הבעיה היא שהתוספות יקרות.

חלק גדול מהתוספות היו כאופציה בלבד, ולכן במידה ויחליט ללכת על אחת שכזאת - שלא יתפשר. שיחפש את האחת עם כל התוספות. ההבדל הוא בעיקר מבפנים עם עץ יפה בדפנות, בהגה, וכו'.

כשהרכב יצא מהחברה התוספות הללו היו יקרות מאוד, אך כעת כרכב משומש, לא נראה לי שיבקשו תוספת על התוספות הללו.

הרכב חזק מאוד. הבעיה היא שהוא הנאה קדמית...לכן הוא לא כיפי. למרות שלא נראה לי שהוא יחפש "פאן".

עוד משהו זה הגיר שלה.

הוא מאוד מסורבל, ולא מוריד ל"קיק דאון" כשאתה תמיד רוצה. הגיר לא נוח לתפעול, ולא עושה כרצונך תמיד.

בכללי - רכב מאוווד נוח (הנוחות שלו פשוט מדהימה לנסיעות ארוכות ובתוך העיר, וזה אני אומר גם בהשוואה לא ל E CLASS אלא ל S CLASS). חזק מאוד, אבל עלויות יקרות מאוד, הסחירות של הרכב על הפנים, ולא כיפי.

אגב,

אתה בטוח שהוא מתחרה ב E CLASS ולא ב S CLASS? מבחינת הכל הוא יותר נראה כאילו הוא מתחרה ב S CLASS. במחיר (לפחות כשהיה חדש), בנפח, בגודל.

עוד משהו?

Back to the original - NC again.

פורסם

היא לא מתחרה ב-E-CLASS בשום דבר חוץ מהמחיר.

ה-STS זאת מכונית פאר לכל דבר.

רק שהמחיר שלה זול משאר מכוניות הפאר,המחיר שלה יותר קרוב למכוניות היוקרה.

היא יותר מרווחת מהמכוניות היוקרה,יותר חזקה?תלוי,יותר מאובזרת?תלוי...

אבל האבזור שלה גם ככה עשיר מאוד,והמרווח יותר מ-טוב,נוחות הנסיעה ברמה גבוה ביותר.

פורסם

רב תודות.

מבדיקה חוזרת הוא שוקל את ה- CTS ולא STS.

בנוכחי האיש נוהג E CLASS.

אין דרישות מיוחדות מהרכב ברמה של הנאה מהנהיגה.

הדרישות העיקריות: אמינות, נוחות, בטיחות, נוכחות (אך לא מנקרת עיניים)

שירות טוב וביום הדין סחירות נסבלת....

בגדול התמונה ברורה (לי לפחות) עם שני סימני שאלה עיקריים, אמינות וטיב השירות של UMI למותגקדילק.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
רב תודות.

בגדול התמונה ברורה (לי לפחות) עם שני סימני שאלה עיקריים, אמינות וטיב השירות של UMI למותגקדילק.

איזה E-class יש לו עכשיו?מנועה?ושנה?

ה-CTS מהנה לנהיגה,היא תהיה לו מספיק נוחה ויותר מזה,יש לה הרבה נוכחות,זה אוטו מרשים.

פורסם
רב תודות.

ה-CTS רכב בהחלט מרשים, יש לו נוכחות, הוא מאוד מפואר ומפנק, ולפי כתבות שקראתי גם לא פראייר (בניגוד לדגמים הקודמים) בקטע של הנאה.

אני כבר מראש אומר לו לא לצפות ליותר מדיי מ-UMI, השירות יהיה מצויין אבל המחיר לא יהיה זול. כמו כן הוא יקבל אחריות מאלה ל-3 שנים, כשאני אומר מלאה אני מתכוון מפגוש לפגוש. מהניסיון שלי (עם האומגה) האחריות הזו כוללת הכול, לא תתקל בסעיפים ו/או תת סעיפים כמו בלובינסקי. אז אני יכול להגיד לך של-3 שנים הראשונות יהיה לו ראש שקט, במקרה של תקלות האחריות מכסה הכל. לאחר מכן אני יכול רק להגיד שהתיקונים הלא צפויים יעלו הרבה, אבל הרבה כסף ...

אל תשכח שאני משווה לרכב משפחתי ולא יוקרה. אנשים שמחזיקים כבר הרבה שנים רכב יוקרה בטוח רגילים למחירים הגבוהים, וזה לא כואב להם בכיס כמו אנשים שעלו לקטגוריית יוקרה ממשפחתיות ...

בהחלט מעניין לערוך השוואה בין מחירי הטיפולים של UMI למרצדס. אם הבחור שלך רציני אז שירים טלפון ל-UMI ולמרצדס ויבקש הצעת מחיר לחמשת הטיפולים הראשונים וגם לעוד כמה תיקונים לא שגרתיים כגון נורות דשבורד שנשרפו, החלפת רדיאטור/אלטרנטור, החלפת רצועת תיזמון (כולל/לא כולל משאבת מים) וכו'. מכיוון שעובדים לפי סטנדרטים אז המחירים הם פחות או יותר מה שרשום במחשב ולכן תוכל לקבל אותם מראש.

אני יכול להגיד לך שבאתר של UMI אתה יכול להוריד את הרשימה של הטיפולים של הקדילאק שלך ...

את הסימן שאלה של האמינות אי אפשר לפתור מכיוון שמדובר ברכב חדש שאי אפשר עדיין לתת חוות דעת אם הוא אמין או לא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש סיבה שה-E CLASS יותר יקרה מה-CTS. הקדילק אמנם מציגה רמה חדשה בשביל האמריקאים בתחום ההנאה מהנהיגה, אבל לא מסוגלת להתחרות במיטב תוצרת אירופה בתחומי העידון, האבזור, הנוחות, איכות החומרים וההרכבה וכולי. שישב באחת ויבין.

מצד שני - נוכחות בהחלט יש לה. זו מכונית מאוד מיוחדת מבחינה חיצונית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...