Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי g37 Gt

yaronr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קניתי את האוטו לפני מספר ימים. אני מעוניין לשדרג אותו. דגש על השורש "שדרוג". לא איכפת לי מה. מערכת בקרת שיוט אקטיבית, מגברים, אודיו, וידאו, ה-כ-ל. למישהו יש המלצה על מיכשור? מקום? ספק? מוסך?

תודה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משגרי טילים, כסא מפלט, רימוני עשן, מקלע אוטומטי, מתקן להפיכת הרכב לשקוף - בשביל כל אלו פנה אל ה-Q הקרוב למקום מגוריך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בניגוד לשני קודמיי, אני אענה לך ברצינות:

ראיתי משהו ממש מגניב שעשו לשברולט קמרו,

בלחיצת כפתור הרכב הופך לרובוט כזה ענק שזז וממש מבין אותך. זה נראה מדהים!

ממליץ לך בחום, תריץ חיפוש באיביי...

פורסם
בניגוד לשני קודמיי, אני אענה לך ברצינות:

ראיתי משהו ממש מגניב שעשו לשברולט קמרו,

בלחיצת כפתור הרכב הופך לרובוט כזה ענק שזז וממש מבין אותך. זה נראה מדהים!

ממליץ לך בחום, תריץ חיפוש באיביי...

לא עובד טסט....בדקתי.

פורסם

טסט? לא קריטי. ממילא משתמשים בזה רק בשביל להשיג בחורות שנראות כמו מייגן פוקס. ובשביל להציל את העולם או משהו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מי אמר שהוא נתן לו אגוזים. גם אני יכול לכתוב שקניתי 911T... תאחלו לי מזל טוב!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אחד הבעיות של הG37 זה שהמנוע עגלה כי יש לו רק 320 כ"ס והשמועה אומרת שהפיקנטו נותנת לו בראש בקרבות רמזורים.

אז מה עושים מחברים במקום המנוע העגלתי הזה מנוע סילון עם 1000 כ"ס.:-D:-D:-D

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

חרטה ברטה, אל תקשיב להם. לי יש את הקיט הזה שהאוטו הופך לרובוטריק והאוטו עבר טסט. מדובר בבוגאטי ויירון SS. אבל תיזהר מהשטרה האזרחית לא תתפוס אותך. היא יכולה להחרים לך את הבית כי נהגת ברכב "משופר".

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

חבל שאתה מטעה אותו סתם,

לי היה את הקיט של "אביר על גלגלים" על פיאט אונו ובוחן תנועה נתן לי הורדה מהכביש.

למזלי זה היה אחד באפריל והוא האמין לי כשאמרתי לו שהקיט הזה בצחוק, אז הוא ויתר לי.

פורסם

הבעיה שלכם, שאתם עושים צחוק מכל דבר. אין פה רגע אחד של רצינות בפורום, רכב כללי ירד לרמת האוף טופיק.

בקשר למה שאמרו לך פה, אתה בטח שמת לב שהכל שטויות. הקיט של הרובוטריקים מעולם לא הגיע בצורה חוקית לארץ.

הבוז לך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...