Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנחנו נוסעים זוג ו 4 בוגרים בני 16-30 ותינוק ל4 ימים לאיטליה

הרכב מיועד לטיולים מחוץ לרומא כאשר הלינה במקום אחד קבוע

אני רוצה להשכיר 2 מכוניות כאשר אני חייב שיהיה מקום למזודות

הרכבים שהציעו לי מרצדסB או שברולט קרוז

טוראן

רנו סקניק

פוקוס סטיישן

איזה רכב הייתם ממליצים

פורסם

המידע שמסרת לא מספיק. מה החלוקה הפנימית בין ה-7: זוג עם תינוק ועוד 4 בוגרים? הרכב אחר? זה חשוב, כי חשוב כמה אנשים ובאיזה גין ישבו בכל רכב.

דבר שני - כמה מטען אתם לוקחים. הנסיון שלי הוא, למשל, של-3 מבוגרים (זוג+ילד בן 15) גולף היתה גבולית, אבל הציוד היה ל-10 ימים בקיץ. אתם נוסעים ל-4 ימים בלבד, מה שמקטין את נפח הציוד. מאידך - אם זה חורף הרי שהבגדים והמעילים תופסים נפח יותר גדול. פרט בעניין זה. כמוכן - אתם לוקחים עגלת תינוק? אם כן - האם מדובר בעגלת שכיבה או טיולון? מדובר בהבדל עצום בנפח ולכן יכול לעשות את ההבדל בגודל הרכב הדרוש.

עניין שלישי הוא כמה אתם מתכונים לנסוע באותו טיול. יש בהדל בין מי שמתכון לנסוע 50-100 ק"מ ביוןם ויול להצטופף קצת, לבין מי שמתכוון לנסוע 400-500 ק"מ ביום או אולי מרחק יותר קצר אבל בדרכים קשות ואיטיות, ויזקק לרכב יותר מרווח.

לכן - נסה להגדיר את הצרכים בצורה קצת יותר מפורטת כדי שיהיה אפשר לסייע לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ על האופציה הזולה מכולן.

אם מקום הלינה שלכם קבוע והטיולים הם באיזור רומא רוב הסיכויים שתצטרכו שבאחת המכוניות תיכנס עגלה, ועם כל השאר אתם כבר תסתדרו. לא מדובר על כמויות בלתי נגמרות של ציוד - ארבעה ימים בסך הכל, רומא, לא טיול סקי או טראנס אמריקה.

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם

איטליה, הרכב שתזמין ממילא לא יהיה ויתנו חליפי, מאותה קבוצה או גדול יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה לכל העונים . לא ציפיתי לבזאת מהירות תגובה

לספריאל תשובות לשאלות

איך החלוקה ברכב זה לא כל כך משנה כולנו משפחה אחת.

הרכב בעיקר מרומא למלון כ 3 שעות עם הפסקות

ביתר הימים המזודות בחדרים

ובערב האחרון מהמלון לשדה תעופה.

פורסם

תלוי בתקציב שלך קח את הרכבים הכי גדולים שתוכל לשכור בתקציב. אולי תרצה לשכור רכב אחד גדול כמו קראוול יכול להיות יותר כלכלי.

עם תקציב מצומצם במצב דומה (5 מבוגרים ו2 ילדים) מצאתי סידור אחר לנסיעה מ\ל שדה התעופה ושכרתי רכב 7 מקומות כמעט ללא תא מטען. ההפרש היה משמעותי

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

קרוב לודאי שצמד פוקוס סטיישן יעשו את העבודה, או ואן אחד כפי שמישהו מעלי הציע, כמובן בתנאי שאינכם מתכונים לפצל גם את הטיול לשתי קבוצות (זוג עם תינוק למקום אחד, והרביעיה ליעד או לו"ז אחר).

יובל, אני חולק עליך, בנסיעה לחו"ל צריך לחשב את גודל הרכב לפי הקטע הבעייתי ביותר, שהוא בד"כ החזרה מהמלון לנמה"ת עם כל הציוד+הקניות. כמוכן - להביא בחשבון שהקיבולת של הרכב מוצגת באתרי חברות ההשכרה לפי תיקים+מזוודות, אבל המזודות שלהם די מיניאטוריות, לא כאלה של משפחה. לכן צריך לקחת רכב בדרגה אחת או שתיים מעל מה שנראה מתאים באתרי האינטרנט של החברות.

הצעה נוספת - משהו שעשיתי פעם: קפוץ לסוכנויות רנו\פורד\פולקסוואגן והתרשם מהמכוניות ומהקיבול של הספסלים ותאי המטען.

בעת הזמנת הרכב דאג להזמין מושב בטיחות.

עניין שכדאי לשים לב אליו אם יש נהגים צעירים הוא גיל המינימום לנהג - יש מדינות שבהן יש גיל מינימום לשכירת רכב (או נהג משני) ויש שמדינות שבהן גיל המינימום תלוי בקבוצת הרכב - למשל, בסיקסט בגרמניה, בן 18 יכול לשכור פוקוס, אבל מונדיאו דורש גיל 21.

ודבר אחרון הוא נושא הביטוח - קח את כל הכיסויים האפשריים, ההשתתפות העצמית באיטליה גבוהה מאוד (על פיג'ו 307SW היא היתה לפני מספר שנים למעלה מ-5,000 אירו בביטוח הסטנדרטי שרכשתי דרך סוכנות הנסיעות, הוספתי עוד 20 אירו ליום על מנת לצמצם אותה) כך שחשוב לבצע את כל הרחבות הביטוח, כולל וידוא הכיסוי במעמד קבלת הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...