Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה ניתן לבטל את הביטוח בזמן המכירה ולקבל החזר יחסי על התקופה.

במקרה של תקופה קצרה, חברת הביטוח יכולה להחזיר אפילו פחות מהחלק היחסי, בטענה שהמחיר שניתן לך הוא לשנה שלמה.

לדעתי אם מדובר בחידוש ביטוח (כלומר שביטחת מעל שנה, במחיר דומה) אז אמורים להחזיר לך את מלוא החלק היחסי, כיוון שביטחת מעל שנה ולא רק חודש.

אפשרות אחרת היא להעביר את פוליסת הביטוח לרכב הבא שתקנה.

פורסם
בכל מקרה ניתן לבטל את הביטוח בזמן המכירה ולקבל החזר יחסי על התקופה.

במקרה של תקופה קצרה, חברת הביטוח יכולה להחזיר אפילו פחות מהחלק היחסי, בטענה שהמחיר שניתן לך הוא לשנה שלמה.

לדעתי אם מדובר בחידוש ביטוח (כלומר שביטחת מעל שנה, במחיר דומה) אז אמורים להחזיר לך את מלוא החלק היחסי, כיוון שביטחת מעל שנה ולא רק חודש.

אפשרות אחרת היא להעביר את פוליסת הביטוח לרכב הבא שתקנה.

במקרה שלי אני צריך את הביטוח לחודש אחד בנוסף לרכב החדש כדי לאפשר

לי זמן למכירת הרכב הישן.

נהג ותיק

פורסם

אפשר, אבל זה לא משתלם. רק חברת הפול מבטחת לזמנים קצרים, והתעריפים שלה מאוד גבוהים. בנוסף, לא כל הסוכנים רוצים להתעסק עם ביטוחים לזמן מוגבל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אפשר, אבל זה לא משתלם. רק חברת הפול מבטחת לזמנים קצרים, והתעריפים שלה מאוד גבוהים. בנוסף, לא כל הסוכנים רוצים להתעסק עם ביטוחים לזמן מוגבל.

אז לחדש לשנה ואחר כך לבטל ולקבל החזר ?

נהג ותיק

פורסם

קח בחשבון שבמידה ואתה עושה ביטוח לשנה ואז מבטל, ישנם קנסות ביטול הפוליסה, תבדוק בכמה כסף מדובר לפני שאתה עושה את הביטוח, במצבים קיצוניים זה יכול להגיע עד 30-40% מערך התשלום השנתי

פורסם

לדעתי אפשר, קרא שוב:

יש הבדל בין ביטוח לחודש לבין ביטוח ל-13 חודש (או שלוש שנים וחודש)

בכל מקרה, שווה לך לדעתי או לדבר עם הסוכן שלך מראש או פשוט לחדש ולהודיע כשאתה מבטל. למרות הקנס, אם בכלל, יהיה שווה יותר מה"פול".

פורסם
לדעתי אפשר, קרא שוב:

יש הבדל בין ביטוח לחודש לבין ביטוח ל-13 חודש (או שלוש שנים וחודש)

בכל מקרה, שווה לך לדעתי או לדבר עם הסוכן שלך מראש או פשוט לחדש ולהודיע כשאתה מבטל. למרות הקנס, אם בכלל, יהיה שווה יותר מה"פול".

שלחתי שאילתא לסוכן שלי. הביטוח שלי מסתיים ב31 לינואר.

אני כולי תקווה שעד אז אמכור את הרכב הישן, אבל בכל מקרה

במידה ולא אצליח אז אנסה להאריך את הפוליסה בחודש נוסף.

נראה אם זה אפשרי מבחינתם.

נהג ותיק

• תוכן חדש...