Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קיבלתי את הרנו מגאן שלי ורציתי לדעת האם אני יכול לסמוך על המחשב שמחשב כמה דלק האוטו צרך...

הצריכה היא קצת לא הגיונית לצד הטוב !

נסעתי 140 ק"מ ועל פי המחשב צרכתי ב140 ק"מ האלה 5 ליטר סולר. הגיוני ?! 1\28 ?

זו הייתה נסיעה בין עירונית פחות או יותר במישור בלי יותר מידי האצות ורמזורים תוך כדי נסיעה עם רגל קלה על הגז.

אם המחשב אכן אומר את האמת, אני ממש מבסוט על צריכת הדלק של האוטו בינתיים.

נ.ב. האוטו הוא רנו מגאן דיזל 2007 ידנית

פורסם

המחשב לרוב מדייק למדי, אבל נסעת מעט מדי בשביל נתונים מדויקים. ממליץ לך לסיים טנק דלק ולהשוות את הצריכה במחשב לזו האמיתית. בכל מקרה, גם אם תסע מאוד עדין ובין עירוני, אל תצפה לקבל 1:28, אבל טוב יותר מ-1:20 זה אפשרי בהחלט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנסיון שלי הוא שמחשב הדרך אופטימי מאוד. ב-SX4 שלי הוא מרא סביב 11-11.2 קמ"ל בעוד שהצריכה האמיתית (בין תדלוקים) היא סביב 10 קמ"ל (שימוש שעיקרו אעירוני וקצת פרברי). כנ"ל במאזדה 3 של אשתי, אם כי שם המספרים פחות נחמדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנסיעה ספציפית אפשר להגיע גם ל40 ק"מ למיכל. לא עושים חישוב מנסיעה אחת נינוחה בכביש בינעירוני ריק בלי ללחוץ על הדוושה. ברגע שתתחיל לפרק מיכלים בפקקים של העיר תבין שהמציאות אכזרית הרבה יותר...

מה שכן, אחד היתרונות של מחשבי הדרך הוא החסכון שהם מביאים כי אנשים נוטים לנסות ולהתחרות בנתונים ולהוריד את צריכת הדלק, מה שטוב לכשעצמו.

פורסם

אל תסיק מסקנות מ-140 ק"מ. בדוק על פני 2 או 3 מיכלים מלאים ומצבי נסיעה מגוונים.

אני סבור שמחשבי הדרך לא הכי מדוייקים. הם אינם מגזימים, אבל תראה אותם כמידע מסייע ולא מידע מוצק.

המחשבים האלו פשוטים יחסית, אל תייחסו להם סגולות על.

היה פעם מבחן רכב בו 3 מכוניות שנסעו מראשון לאילת באותה דרך - הראו מרחק שונה, כ-40 ק"מ הפרש. לפי החיוך שלי אתה יכול להניח איפה היה הרנו (ספורט) שנסע שם.

אני מצאתי שיש גם פער בין מונה צריכת הדלק בליטרים למה שמראה משאבת הדלק בתחנה. לפעמים יותר, לפעמים פחות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...