Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לתפוס את רשות השידור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ,

היום קיבלתי מכתב מרשות השידור לשלם להם את מס האגרה לשנת 2012.

בד"כ אין לי שום בעיה ואני משלם שנה מראש.

אבל אני זוכר [די בברור] ששילמתי לפני מספר חודשים אגרה.

עכשיו השאלה הקריטית

האם יכול להיות מצב שיוצאת אגרה גם על שמי וגם על שם אשתי בנפרד ?

האם הם שולחים את האגרות בתאריכים שונים או ספציפית כל האגרות נשלחות באותו הזמן לכולם ואז אני באמת רק הוזה ששילמתי ?

וד"א למי שתוהה היום בבוקר התקשרתי למספר הטלפון לבירורים:

02-6591111

וכמה מפתיע הם לא עונים,

גם לא בשעות שהם אמורים לענות :

ראשון-שלישי מ 09:00 ועד 14:00 [וואו פאקינג 5 שעות בשלושה ימים ,פשוט בזיון].

פשוט לשחק רולטה רוסית עם מחסנית מלאה מינוס כדור יש לי נסיון גבוה יותר,

כשהקווים לא תפוסים וזה פשוט קורה אחת לשעתיים לחלון של 20 שניות [נסיתי באמת שניסיתי]

אתה פשוט מחכה על הקו עד שהם מנתקים [אני חכיתי משעה 10:12 ועד 11:00 ואז הם פשוט ניתקו.

אוווווףףףף פשוט מעצבנים.:bugeyed:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

היום קיבלתי מכתב מרשות השידור לשלם להם את מס האגרה לשנת 2012.

אבל אני זוכר [די בברור] ששילמתי לפני מספר חודשים אגרה.

התשובה בגוף השאלה. האגרה לשנת 2012 נשלחת בתחילת 2012, ואם אתה משלם בשני חלקים, אז חצי שני באמצע השנה.

מה ששילמת לפני "כמה חודשים" יכול להיות רק עבור 2011.

האם יכול להיות מצב שיוצאת אגרה גם על שמי וגם על שם אשתי בנפרד ?

בהחלט יתכן.

האם הם שולחים את האגרות בתאריכים שונים או ספציפית כל האגרות נשלחות באותו הזמן לכולם ואז אני באמת רק הוזה ששילמתי ?

ינואר + יוני חצי שני (אאל"ט).

:turn-l:
פורסם

אני ניסיתי לתפוס אותם במשך הרבה זמן ובסוף אתמול אחרי המתנה של בערך 20 דקות ענתה לי נציגה.

אמרתי לה תשמעי קיבלתי 2 אגרות טלויזיה על שמות שונים על אותה הכתובת התשובה שלה הייתה "ומה אתה רוצה מאיתנו"

חזרתי על אותו משפט בשנית והיא מיהרה לנפנף אותי ואמרה לי תשלח פקס מסודר עם הבקשה שלך ות"ז שלכם.

מה שיותר מעניין היא שכחה לנתק לי והמשכתי לשמוע אותה מדברת עם החברה על קניית כרטיסי כניסה זוגיים לחמי געש(ניראה לי שם יש יותר סיכוי לתפוס אותם לשיחה) ולא המשיכה לענות על שיחות ומן הסתם גם לא הנציגה השניה.

פורסם

ועכשיו כולי סרטים,

לך תוכיח להם שאתה ואשתך שילמתם בעצם פעמיים כי הם שלחו פעמיים על שמות שונים לאותה הכתובת, ואם לא שילמת אוי ואבוי לך,

יבואו לעקל לך את הבית וחצי מהאוטו [או להפך ?].

בכל מקרה מעצבנים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני משלם את כל החשבונות בכרטיס אשראי. ככה יש רישום ומעקב.

בכל מקרה, אני מאמין שאתה טועה וזוכר את התשלום (היחיד) של שנה שעברה. מקרים של שני בני זוג שמשלמים כ"א אגרה יכול לקרות במקרה של הוראת קבע - ואז לא מודעים לעצם התשלום.

ואכן, גוף מעצבן ולא יעיל. מס מיושן, עם אחוזי הגביה הנמוכים ביותר מבין המסים, ומנגנון מנופח לגביה. ראוי שיעלו את מס הכנסה/מע"מ/בלו/שקר כלשהו באיזה חצי פרומיל ויבטלו את האגרה המטופשת הזו. בכל מקרה רוב האוכלוסיה חייב במס הזה, אז למה לגבות אותו בנפרד?

:turn-l:
פורסם

ייתכן שמה שאני זוכר משנה שעברה.

בד"כ אני משלם שנה מראש ובכרטיס אשראי.[רק כדי לא לשכוח לשלם ואז אני אתחיל לרוץ אחרי הפרימדונות האלו.]

בכל מקרה עברתי על פירוט כרטיסי האשראי ובכרטיס הראשי שלי אין שום אינדיקציה לתשלום.

בכרטיס השני שלי האתר של החברה פשוט קורס אם מתשאלים אותו על יותר מחודש אחד אחורה :shock:

בכל מקרה שילמתי ואמרתי לעצמי שהנה המסחטה של המדינה שוב הוציאה לי עוד 300 ומשהו שקלים שיהיה להם לתרופות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש לי שאלה.

הבנתי שלפי החוק, כל מי שיש לו מקלט טלוויזיה על שמו, מחוייב בתשלום האגרה.

אבל, לאחרונה עם כל המהפכה של השידורים הדיגיטליים (עידן+), אי אפשר יותר לקלוט אף ערוץ טלוויזיה בלי הממיר הזה - האם אני חייב בתשלום האגרה למרות שאני לא מסוגל לקלוט בכלל שידורי טלוויזיה??

יש לי טלוויזיה בבית, הדבר והיחיד שהיא משמשת אותי זה למשחק באקסבוקס.

פורסם

נדמה לי שעצם זה שיש לך טלוויזיה בבית על שמך,זו עילה לגבות ממך אגרה (כמובן אם גם הבית שלך,מן הסתם שלא תשלם אגרה בדירה שכורה)

אבל אל תתפוס אותי במילה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

התשובה היא כן - האגרה היא על החזקת מקלט הטלויזיה, לא על השימוש בה. אם אין לך טלויזיה עליך לפנות לרשות ולהודיע על כך, ובכלל לא מובטח שיקבלו את טענתך.

אין לי מושג מה נקבע למי שאינו מחזיק במקלט טלויזיה אבל מחזיק במחשב וחיבור אינטרנט (אשר מאפשר קליטת שידורי IBA.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיימים מספר פסקי דין שבהם נקבע שיש לשלם אגרה גם על קליטה דרך האינטרנט..

להפציץ או בפקס או במייל , בד"כ מענה די מהיר, לא תמיד ממצה ומדוייק אבל לפחות תשובה.

התשלום הוא כאמור עבו ר החזקת מכשיר גם אם הוא משמש כעציץ.

אם החלטת להעיף אותו לזבל אתה צריך להגיש להם הצהרה בנדון בדואר רשום, המהדרין יוסיפו גם אישור מסירה , ואז יפסיקו לגבות , לפעמים רק לאחר שנשלח איש מטעמם לבדוק כי אכן השלכת את הנבלה לזבל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה הזכיר לי סיפור ארוך שהיה לבני המשפחה שלי עם אגרת רשות השידור, כאשר הם נסעו ל 3 שנים לקנדה.

ניסיון לבטל את האגרה הזאת בשבילם היתה המשימה הכי קשה, וזה נמשך חודשים ( גם אחרי שהם כבר לא היו בארץ).

בסוף הדיירים ששכרו מהם את הבית חתמו על כך שהם משתמשים במקלט ומשלמים את האגרה - הדבר היחיד שעזר בסופו של הדבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ועכשיו כולי סרטים,

לך תוכיח להם שאתה ואשתך שילמתם בעצם פעמיים כי הם שלחו פעמיים על שמות שונים לאותה הכתובת, ואם לא שילמת אוי ואבוי לך,

יבואו לעקל לך את הבית וחצי מהאוטו [או להפך ?].

בכל מקרה מעצבנים.

ולכן - שומרים (במרוכז) את הקבלות של התשלום.

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אני ניסיתי להשיג אותם לפני כמה חודשים.

לאחר שהתחתנתי באפריל, קיבלתי כבר במאי הודעה לתשלום על כל השנה (כשמדובר בגבייה הם מאוד זריזים שם ברשות השידור).

התרעמתי על כך שאני צריך לשלם על כל השנה ולא רק על 9 חודשים.

לאחר שהשגתי אותם (בערך אחרי שבועיים של נסיונות) שאלתי את הפקידה למה אני צריך לשלם להם על כל השנה והגאונה החזירה לי תשובה של כיתה ג': "ככה".

אחלה תשובה.

• תוכן חדש...