Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים במיסגרת ישור קו רציני שהאוטו עובר בחודש האחרון אני רוצה להיתיעץ איתכם לגבי שני נושאים 1 בזמן אחרון אני שומע רעש של טיפטוף באוטו לקח לי קצת זמן להבין שזה מגיע מדלק שמטפטף בתוך הטנק דלק עצמו הטיפטוף מופיע כמעט בכל מצב מנוע קר\חם בעצירה ונסיעה וגם אחרי שאני מכבה את האוטו יש את הטיפטוף השאלה שלי היא ממה זה נובע והאם זה יכול לגרום נזק? השאלה השניה היא היה לי רעש של תיקתוקים מאזור הגלגל כל פעם שאני לוחץ טיפה חזק על הגז או כשאני בולם או כשאני מסובב את ההגה נכנסתי למוסך שמטפל לי באוטו הוא בדק ואמר שזה מוט שמחובר מהמסרק הגה לגלגל ובקצה שלו יש תפוח (סורי אבל אני לא זוכר את השם שלו)הוחלפו המוטות בשני הצדדים הבעיה נפתרה אבל אחרי יום זה חזר שוב. מה יכול לגרום לדפיקות האלה?

תודה וערב טוב

• תוכן חדש...