Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במענה לכל הטוקבקיסטים לכתבה בסגנון של "תוסיף עוד 200K ש"ח, קנה פרארי" , לאחר שלא נהגתי בשתיהן אבל כן נהגתי בדורות קודמים אין לי שום צל של ספק, אני לוקח את היגואר!

עכשיו איפה הפראייר הזה עם הקרניים והפרסות שהבטיח לי כזאת יגואר תמורת הנשמה שלי.

מותר לשתות ולגלוש בקארספורום?

למה שתיקח את היגואר? אין לי צל של ספק כי היגואר מדהימה ביותר, אבל בכל זאת, מדובר על 458...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין אם יעקב שחר ירכוש אחת כזאת...

אגב סתם בשביל לדעת מישהו יודע באיזה יגואר יעקב שחר נוהג כיום?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
עכשיו כל מה שנותר לפורום, הוא לארגן מבחן דרכים:).

כל מה שיהיה לי להגיד לסוכן שימסור לי את המפתחות זה : :not_worthy: :not_worthy: :not_worthy:

מותר לשתות ולגלוש בקארספורום?

למה שתיקח את היגואר? אין לי צל של ספק כי היגואר מדהימה ביותר, אבל בכל זאת, מדובר על 458...

בתור רכב מסלול לחובב המוטוריקה המאלייאן, אין ספק שהפרארי עדיפה אבל אם נלך לגזרת העולם האמיתי, ברוקרים, מנכ"לים ואנשי עסקים צעירים שרוצים ספורט טורר שינייד אותם ביום-יום בנוחות ובמהירות, אין לי צל של ספק, אני לוקח את היגואר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה ההגיון לקנות את ה-XKR-S ב-1.35 מיליון כשאפשר לקנות את ה-GT-R ב-900K?

בעצם עזבו, מה ההגיון בכחול חיפושית של שנות ה-70 המזעזע הזה??

פורסם
מה ההגיון לקנות את ה-XKR-S ב-1.35 מיליון כשאפשר לקנות את ה-GT-R ב-900K?

בעצם עזבו, מה ההגיון בכחול חיפושית של שנות ה-70 המזעזע הזה??

לא מסכים בעיניין הצבע. לדעתי הצבע מדהים, הרבה יותר מיוחד מכל הלבן/שחור.

פורסם
לא מסכים בעיניין הצבע. לדעתי הצבע מדהים, הרבה יותר מיוחד מכל הלבן/שחור.

מסכים לגבי הצבע. נראה מדהים בעיניי . 1.3 מיליון ? הם ימכרו בקושי בודדים

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

תריבו כמה שאתם רוצים על הצבע...

הייתי לוקח אותה לסיבוב ואפילו יותר מזה גם אם היא הייתה בצבע ורוד שצועק בריטני ספירס ללא הפסקה...

זאת עדיין פ*קינג יגואר!!!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

בתור רכב מסלול לחובב המוטוריקה המאלייאן, אין ספק שהפרארי עדיפה אבל אם נלך לגזרת העולם האמיתי, ברוקרים, מנכ"לים ואנשי עסקים צעירים שרוצים ספורט טורר שינייד אותם ביום-יום בנוחות ובמהירות, אין לי צל של ספק, אני לוקח את היגואר.

אני לא בטוח לגבי עליונותה של היגואר בתחום זה, אבל אני מסכים עם ההיגיון הכללי. הפרארי מושכת יותר מדי תשומת לב, לא רק בישראל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ומה ההגיון לקנות GT-R ב-900K כשאפשר לקנות GT-R ב-795K? (זה המחיר המדוייק שלה בישראל:-))

ומה ההיגיון לקנות GT-R ב - 795 כשאפשר לקנות יונדאי וולוסטר ב 110.0 אלף? או קיאה פיקנטו ב 60.0 אלף? :roll:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ומה ההיגיון לקנות GT-R ב - 795 כשאפשר לקנות יונדאי וולוסטר ב 110.0 אלף? או קיאה פיקנטו ב 60.0 אלף? :roll:

דמגוגיה בגרוש.

הGT-R והיגואר שייכות לאותה קטגוריה. XKRS הוסבה למכונית ספורט קיצונית על בסיס פלטפורמת הXKR במטרה להתחרות בgrand tourers של מיטב התוצרת.

בתור אחת שכזאת היא נכשלת כישלון חרוץ בכל פרמטר שניתן לעלות על הדעת לעומת הGT-R, ולא רק.

אי לכך בתור מכונית ספורט (לפינוקים יש את הXJ) אין שום סיבה הגיונית, שעולה לי פחות בראש, לקנות אחת שכזאת מלבד "השם"', שבימים אלו לא שווה כ"כ הרבה.

קלרסון סיכם את זה בסירטון בצורה הטובה ביותר:

Why buy a brogue that has been converted into a training shoe, when for much less you can have something that was designed to be a training shoe in the first place?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
מעניין אם יעקב שחר ירכוש אחת כזאת...

אגב סתם בשביל לדעת מישהו יודע באיזה יגואר יעקב שחר נוהג כיום?

הוא נראה לי כמו טיפוס של XJ בצבע שמפניה.

turboy

פורסם
דמגוגיה בגרוש.

הGT-R והיגואר שייכות לאותה קטגוריה. XKRS הוסבה למכונית ספורט קיצונית על בסיס פלטפורמת הXKR במטרה להתחרות בgrand tourers של מיטב התוצרת.

על בסיס הגדרה זו היא נכשלת בכל פרמטר אפשרי שניתן לעלות על הדעת לעומת הGT-R.

אי לכך בתור מכונית ספורט (לפינוקים יש את הXJ), אין שום סיבה הגיונית לקנות אחת שכזאת מלבד "השם"', שימים אלו לא שווה כ"כ הרבה.

קלרסון סיכם את זה בסירטון בצורה הטובה ביותר:

הטיעונים שלך אולי צודקים לתפרנים כמונו אבל במועדון המיליון הם לא משחקים תפקיד מאידך השם והיוקרה בהחלט חשובים-לך תסביר לבן אדם שלא מבין במכוניות(רוב האנשים) שקנית ניסאן ב-800K,סביר להניח שהמבטים שתקבל יהיו :shock:

חוץ מזה יגואר זה עדיין יגואר עם כל מה שמשתמע מכך-מסכים איתך שהיגואר הספציפית הזאת XKRS דיי מיותרת אבל ה-XKR זאת ככל הנראה ה-GT המושלמת ובן אדם ששוקל לקנות XKR לא ישקול לקנות ניסאן הוא יותר יהיה בכיוון של אסטון או מזארטי.

עשירי ישראל לא ימהרו לקנות ניסאן במחיר של דירת שלושה חדרים.לעומת זאת אני מוכן לחתום לך שנראה לא מעט 991 בכבישים

turboy

• תוכן חדש...