Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

המפרט שהוצע בהצעה השנייה של ADIDAS1 טוב, אך יש כמה נק' שאפשר לטפל כדי א' להוזיל לך את המחיר, ב' עבודה טובה יותר.

את לוח האם ניתן לשנות לדגם הבא של GIGABYTE

GA-Z68AP-D3

ההבדלים בין הלוחות כמעט ולא משמעותיים בטח לא בשימוש עם כרטיס מסך נפרד, הלוח עולה בסביבות 70 ש"ח בפחות ברוב המקומות.

את הזכרון תחליף לזכרון של 1600MHZ, ההבדל במחיר לא משמעותי כמעט, עובד טוב יותר ומהיר יותר (לא תשים לב לזה) במערכת I5 עם Z68. רק תדאג שמי שמרכיב לך את המחשב יגדיר את הזכרון בביוס למהירות הזו.

את גוף הקירור ניתן להחליף לגוף זול יותר, זה אמנם חשוב אך אם אינך מבצע אוברקלוק אז כל גוף קירור (כולל הSTOCK של אינטל) יעשה את העבודה, הAC/SCYTH/CM מומלצים כי הם גם איכותיים וגם שקטים.

נק' חשובה:

הכרטיס מסך המורכב הוא בין הבסיסיים ביותר שיש ואלא אם השימושים בתוכנות הגרפיות הם לצורכי 3D אין טעם ברכישת כרטיס מסך זה, השבב המובנה במעבדי הSANDY BRIDGE הוא מצויין לעבודות 2D.

במקרה שלא תרכוש את הכרטיס המצורף בהצעה אז עדיף לך להשאר עם הלוח המוצע ולא עם מה שאני צרפתי מכיוון שהוא מכיל רק יציאת HDMI וללא DVI/VGA.

חוץ מזה הכל נראה טוב, כולל המחיר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה ארז.

מכיוון שחלק מהדברים שרשמת הם סינית עבורי.

יש סיכוי שתרשום את המפרט כמו שאתה חושב שהוא צריך להיות?

תודה.

נ.ב

אני מראשון לציון,אני מניח שארז לא יוכל לעזור לי פיזית.

פורסם

השימושים שלך בתוכנות הגרפיות הם לצרכי 2D או 3D?

פורסם

הערה לגבי TMS - בעבר היתה להם חנות בחיפה (צומת קרית אתא), פעם שדרגתי שם מחשב והתרשמתי מעבודה טובה במחיר סביר מאוד, הבעיה היתה שכעבור שנה וחצי נזקקתי לתיקון במסגרת אחריות והחנות פשוט נעלמה. בסופו של דבר לא הצלחתי לממש את האחריות (היבואן סרב להחליף רכיב אלא על ידי החנות בו נרכשה) וזה עלה לי לא מעט כסף. אני מקוה שהסניף בראשל"צ יותר יציבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוקר טוב ארז

דיברתי עם אחי והוא כנראה לא יצתרך לעבוד עם 3D

אשמח אם תוכל לתת מפרט סופי שיהיה יעיל ויעמוד בתקציב שרשמתי ואף פחות.

תודה תודה לכולם על העזרה.

פורסם

בוקר טוב,

מצ"ב מפרט שהרכבתי עבורך, בצעתי מעט שינויים, מעבד יותר חזק, זכרון יותר מהיר, ללא כרטיס מסך נפרד, קירור פשוט וטוב ומחיר טוב יותר ממה שהוצע עד עכשיו, ההנחה כבר בפנים.. :)

michaelbe6.jpg

פורסם

אין שום בעיה, אני עושה דברים כאלה, משלוח של חבילה כזו זה רק עם דואר שליחים עד הבית, עלות של 49 ש"ח.

פורסם

שאלה אחרונה,ראיתי שאין כרטיס מסך נפרד.

בעתיד במידה ואני ארצה להוסיף כרטיס ,הספק יספיק או שמראש עדיף לשים אחד חזק יותר?

פורסם

הספק הוא 500W אמיתי עם A.PFC ותקן 80PLUS, אחריות ל5 שנים.. כל עד לא תשים 2 כרטיסי מסך חזקים או כרטיס מסך אחד שמורכב משני מעבדים גרפיים אז אין בעיה.

ובקיצור, אין בעיה.

פורסם

1. מה כמות הזיכרון? 4G או 8G?

2. אני עדיין הייתי ממליץ על ספק כח של SEASONIC וכונן קשיח של SAMSUNG

אבל זה באמת בקטנה, המפרט בסדר גמור.

פורסם

כמות הזכרון בהצעה זה לסטיק אחד של 4GB, משום מה בהצעה השורה לא יצאה כמו שצריך.

תוספת לסטיק נוסף ברכישת מחשב 105 ש"ח.

הספק בהצעה הוא עם 5 שנות אחריות ועם נתונים דומים, אני מכיר את סגולותיו של הSEASONIC ועל כך שהם ספקים מצויינים ואני גם מוכר אותם, אך לא בכל מצב ולא לכל מטרה. ניתן לשנות בהצעה לספק כזה עם 3 שנות אחריות אך אצטרך לכמת את זה ולומר לך הפרשים, הספק בהצעה הוא דגם חדש של הENERMAX ולדעתי אין שום צורך בשינוי.

אם אתה מעוניין בSPINPOINT F3 SATA2 של SAMSUNG אז ניתן לשנות ללא עלות נוספת.

• תוכן חדש...