Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

ברשותי פונטו ספייס 2003 וכמו שחלקכם ראיתם שיתפתי אותכם בבעיה במערכת הבלמים והABS שהייתה לי.

בחודש שעבר הלכתי למורשה פיאט בראשל"צ ושם אובחן- שהחיישן אחורי ימני הלך, ואולי גם הגלגל שיניים שלו, שילמתי 400 ש"ח על הבדיקה ויצאתי משמה בלב לא שלם.

בעקבות המלצות של חבר הפורום רפי לין הלכתי למוסך פיאט שמשון ביהוד (ואני מברך אותו על כך).

ושם התגלו הדברים הבאים:

נאבות אחוריות גמורות

לא נשארו לי שום רפידות בברקסים האחורים

רגולז' ברקס שלא הורכב כמו שצריך

משאבות ברקס שהיו צריכים להחליף

והדובדבן שבקצפת- טבעות מתאמות של הג'אנטים של היו בגודל הנכון, שבעקבותם הרכב רעד ועם הזמן שחק לי את הברגים של הג'אנטים, שבהמשך הזמן היה יכול לגרום לניתוק ממקומו.

בעקבות כך הרכב שלי ישב יומיים במוסך בעקבות הליקוי הבטיחותי הזה ועברתי המון טירטורים עד שהשגתי את החלקים, תוקן הרכב ואני מאוד מרוצה מהשירות, מהמחיר ואני מתכוון גם לחזור לשמה.

השאלה שלי היא כזאת:

במוסך הראשון של פיאט פתחו את הנאבות וראו את הכל, איך לא ראו מומחים של פיאט שאין רפידות ברקס?

איך לא ראו שהמתאמים לא מתאימים? (מדובר פה בליקויים חמורים, שיכלו להגמר רע!)

למה ישר באו ואמרו שהחיישן לא בסדר שבעצם הליקויים שהיו גרמו לא לעבוד כמו שצריך, הם רצו רצו 800 ש"ח לפני מע"מ ועבודה, זאת אומרת שיכולתי לשלם כמה אלפים על תיקון שלא היה צריך בעצם, והאוטו לא בטיחותי!

מילא מוסך חאפר, אבל האם כבר אי אפשר לסמוך על מוסכים מורשים?

והשאלה מרכזית- איפשהו מפריע ששילמתי 400 ש"ח על כלום פשוט כלום! האם יש לי דרך לדרוש את הכסף בחזרה??

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

פנה לשירות סמל"ת. אני בטוח שתיענה בצורה טובה.

כתובת: ראול וולנברג 20, ת"א

טלפון: 1-800-22-57-59

פקס: 03-6478751

אם לא, אני אכוון אותך למנהל השירות של פיאט.

משכנתא זה קל

פורסם

מילא מוסך חאפר, אבל האם כבר אי אפשר לסמוך על מוסכים מורשים?

לא. די לקרוא את כמות השרשורים שנפתחו פה על מוסכי יבואן כדי להבין שרובם חוץ מלהחליף שמנים ומסננים לא יודעים לאבחן תקלות גם כשהם מול העיניים.

במקרה קיצוני שהיה לי עם C5, נדדתי ל 3 מוסכים (כולם מורשים) עד שגילו משאבת הגה נוזלת. בדרך כל אחד גזר עלי קופון שמן עד שהשלישי פתר את התקלה.

כנ"ל עם 207 של אשתי שמטופלת במורשה, ובגלל אבחנה לקויה גיר של רכב בן 6 חודשים נשלח לשיפוץ, והיבאון נתן לה רכב שכור ל 4 ימים לתקופת הטיפול, למרות שזה לא היה בחוזה הליסינג (יש להם ליסינג מימוני בעבודה).

אני יכול לשבת ולמלא את הפורום בעוד סיפורי זוועה ממקור ראשון, אבל בשורה תחתונה אין מה לסמוך על מוסכי יבואן.

הנסיון מלמד שיש מוסכים שמתמחים בסוג מסויים של רכבים, למרות שהם לא מורשי יבואן ויש עליהם ביקורות חיוביות מפה ועד להודעה חדשה בכל מה שקשור לאבחון, טיפול, שירות ומחיר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

גם מוסך מורשה הוא לא ערובה לאיכות, כמו שלא כל מוסך שאינו מורשה, הוא חאפר.

כל מוסך לגופו.

סיפור זוועה על מוסך סיטרואן, למשל:

טרטור איום ונורא שהיה לי בעת רכישת הקסארה דיזל שלי. הלכתי למוסך "גזית" במפרץ חיפה, מייד אבחנו כי צריך "קיט אביזרים" ייעודי בעלות של 3000 ש"ח, עבור רכב שעולה 8000 ש"ח. נבהלתי פשוט. יצאתי משם.

במוסך אחר, "י.ש מוסכי הגליל" (שגם הוא התדרדר עם הזמן, אחרי שהביא את יועץ השירות של מוסך "גזית"), אבחנו במיידי את "התקלה" - מדחס המזגן ישב על שן אחת בלבד. השן השנייה בכלל לא הייתה מוברגת.

ברגע שהוברג המדחס למקומו, נעלם גם הרעש.

אז היה צריך קיט אביזרים או לא? :? :? :? :? :? :? :?

• תוכן חדש...