Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפענוח בדיקה

miko2220
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

מצאתי טויוטה קורולה שנת 2008 בקילומטראז ממש נמוך בדקתי אותה והכל יצא נקי חוץ מ:

שילדה, משמעות נמוכה: לחיצות פח, שריטות בפגוש ומעיכה סף שמאל

יש לתקן כיוון פרונט

הבוחן טוען שזה לא ממש משמעותי כל מה שקשור ללחיצות פח ולמעיכה (המעיכה היא ממש קטנה מתחת לדלת שמאל) אבל אותי מטרידה העובדה שיש גם סימני ריתוך מתחת לכנפיים (יכול להיות שזה מקורי?) ואני מפחד מאיזה קומבינה מוסוות

בכל מקרה אשמח לקבל התייחסות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

האם בדקת במכון בדיקה מורשה שאתה בחרת מטעמך?

לתוצאות שכתבת באמת המשמעות שולית. אם תוכל תעלה את הבדיקה המלאה שנראה.

בכל אופן, אם קיים לך חדש שאכן יש ריתוכים (עלול להיות משמעותי מאוד לערך הרכב) קח אותו למוסך שאתה מכיר וסומך לחוות דעת נוספת.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמעט כל הרכב בנוי מריתוכים.

כל בעל מקצוע שמתעסק ברכבים\הלחמות(ריתוכים), יגיד לך מה מקורי ומה לא.

יש הבדל גדול בין עבודה של בנאדם לעבודה של רובוט.

אני חושב שזה לא קריטי, הטמבון מתרסק בעת תאונה, הוא בולם הכל. (זה ריתוך קצה, עדיף מאשר היה ריתוך באמצע השלדה.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן ברור שיש רכבים שזה מקורי וכן בטיוטה פח חזית מולחם ! תנסה לברר בסוכנות ביטוח שלך אם יש ירידת ערך על הרכב הספציפי הזה כי יש להם מאגר משותף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז איך אפשר לדעת אם זו הלחמה מקורית או לא? אם בבדיקה הדבר היחידי שמוזכר זה לחיצות פח ומעיכת סף שמאל אז כנראה שההלחמות הם באמת מקוריות ולא קשורות ואפשר להיות רגועים נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...