Jump to content

miko2220

  • הודעות

    15
  • כאן מאז:

הנקודות של miko2220

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אז איך אפשר לדעת אם זו הלחמה מקורית או לא? אם בבדיקה הדבר היחידי שמוזכר זה לחיצות פח ומעיכת סף שמאל אז כנראה שההלחמות הם באמת מקוריות ולא קשורות ואפשר להיות רגועים נכון?
  2. כן זה היה במוסך דינמומטר מורשה שאני בחרתי לגבי הריתוכים- גם הבוחן וגם המוכר טוענים שזה מקורי- יש דבר כזה ריתוכים/הלחמות מקוריים?
  3. שלום מצאתי טויוטה קורולה שנת 2008 בקילומטראז ממש נמוך בדקתי אותה והכל יצא נקי חוץ מ: שילדה, משמעות נמוכה: לחיצות פח, שריטות בפגוש ומעיכה סף שמאל יש לתקן כיוון פרונט הבוחן טוען שזה לא ממש משמעותי כל מה שקשור ללחיצות פח ולמעיכה (המעיכה היא ממש קטנה מתחת לדלת שמאל) אבל אותי מטרידה העובדה שיש גם סימני ריתוך מתחת לכנפיים (יכול להיות שזה מקורי?) ואני מפחד מאיזה קומבינה מוסוות בכל מקרה אשמח לקבל התייחסות
  4. שבת שלום לכולם מצאתי הונדה סיוויק (זאת עם ה-4 דלתות) בחיפה. הקילומטרז' הוא 42500 והיד היא ראשונה. הבעיה היא שאני קונה רכב בפעם הראשונה ולא יודע בדיוק על מה לשים את הדגש ולהמנע ממצב שהמוכר הוא בעצם רמאי או סוחר. רציתי לשאול מה צריך לבדוק בעצמי לפני הבדיקה עצמה? איך לדעת איפה לקחת לבדיקה (אני לא מהאזור)? ואיך אני יודע שהדברים שהבדיקה לא מכסה תקינים (קילומטרז' חשמל, מערכות שונות)? יש דברים ספציפפיים ששוהה לבדוק בהונדה? חוץ מבדיקת משכון בדואר איזה בדיקות צריך לעשות ואיך אני יודע שהרכב אכן עבר על שמי? זה די מורכב כל העניין אז כל עצה תתקבל בברכה. תודה וכל טוב
  5. שלום אני מחפש רכב בתקציב של 65-75 אלף ש"ח. האפשרויות שחשבתי עליהם הם מיצובישי לנסר החדשה (שנתון 2008), הונדה סיויק (2006-7), סובארו b4, פורד ghia ויונדאי i30. הדברים החשובים מבחינתי הם צריכת הדלק (הנסיעות שלי הם 65% עירוניות ו-35% בינעירוניות), חווית נהיגה, אמינות, עלות טיפולים תקופתיים וירידת ערך (חשוב לי מאוד כי יתכן שארצה להחליף בעוד שנתיים-שלוש). אם יש לכם הערות נוספות וטיפים נוספים לגבי דברים שכדאי לקחת בחשבון אשמח מאוד לשמוע. שאלה נוספת- ההונדה שהיא המועדפת עליי כרגע נמכרת במחירון של 82500 ש"ח, יש לדעתכם סיכוי להשיגה בתקציב שלי? תודה ושבת שלום
  6. שלום, קניתי רכב לפני כמה חודשים ועכישו לפני הטסט ראיתי שמס' השילדה לא תואם לזה שברשיון רכב. איך מטפלים בכזה מצב?
  7. לפי מה אתה אומר את זה?
  8. שלום, קניתי רכב חדש ויש כמה ליקויים בבדיקה, אם מישהו יכול לתת לי איזשהיא חוות דעת לגבי הליקויים והערכה משוערת של שווי הנזק אודה לכם. אז ככה: מערכת שסתומים רועשת, רעש פנימי ממיסבים, סימני שריפת שמן, זוית קידום אופן לקויה, כוון זווית היגוי, תיקון פח חזית כולל גשר מולחם, תיקון דופן פנימית בתא מנוע, תיקון קורה אורכית קדמית, מערכת בלמים לקויה, משאבת בלם מרכזי נוזלת, נקישה בשילוב הילוכים, המלצה לבדיקה במכון לגיר אוטומט. טוב, זה נשמע קצת ארוך ומפחיד אבל אני מקווה שלא עשיתי עסקה גרועה. מחכה לתגובות.
  9. שלום לכולם, החלטתי לקנות פונטו ספייס מהדגם המאובזר elx, הבעיה היא שאני מוצא רק אקזמפלרים אוטומטיים שעליהם יש ברבה ביקורות שליליות במיוחד כשמדובר על פונטו. השאלה היא כמה עליי להתייחס לביקורות אלה ברצינות? מישהו יכול לעשות לי סדר ולפרט כמה אני עלול להינזק מרכישה של פונטו אוטומטית? תודה לכולם.
  10. שלום לכולם כדי לא להכביר במילים אני יהיה מאד נקודתי: תקציב: עד 25000. צרכים: רכב חסכוני שישרת נאמנה סטודנט ירושלמי דל תקציב ויכולת. משימה: שתי נסיעות בין עירוניות של 120 ק"מ בשבוע (ירושלים-ת"א)+נסיעות עירוניות קצרות בירושלים (עבודה,בית,לימודים). ידע ברכבים: מועט ולכן אני פונה אליכם, ותיקי הפורום. מועמדים: כל רכב אחר שתמליצו לי עליו (אין עדיפות מיוחדת), אני חשבתי על סיטרואן קסרה, אופל וקטרה, פולקסווגן פולו, מיצובישי סופר לנסר, פיז'ו 106 או סיטרואן סקסו. דגשים: כמו שאמרתי, צריכת דלק נמוכה, חלקים לא יקרים מדי, ביטוח לא יקר מידי אבל שיהיה אמין עד כמה שאפשר, ואם לא נהיה חמדנים מדי גם נח לנהיגה. שאלות מפתח: האם לקנות מנוע דיזל? אם לקנות מנוע 1600 או 1400? יפני או ארופאי? אני אודה לכל מי שיעזור במשימה זו, כל מידע ועזרה נחוצים מכיוון שממש אין לי מושג .
  11. שלום לכולם. לאחר חודשיים של חיפוש אחרי רנו טווינגו במצב טוב, ההצעה הכי טובה שמצאתי היא זו שלמטה. לכל מי שמבין בעניין אם יוכל לתת לי חוות דעת על ההצעה אני ישמח מאד. טיפים לגבי הבדיקה שאני צריך לערוך (צריך להתחשב בכך שהמנוע הוא לא המקורי?) יתקבלו בברכה. ההצעה: סוג מנוע:בנזיןטסט עד:06-2009ק"מ:140,000צבע הרכב:כחולמזגן:ישבעלות קודמת:פרטיתבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאתוספות: מנוע של קליאו מהדור החדש הזרקה רב נקודתית זריז ביותר חלונות חשמל נעילה מרכזית מזגן כריות אויר אמובילייזר מקורי עבר טיפול גדול לאחרונה. הרכב הוא רנו טווינגו שנת 99. מחיר :13500
  12. שלום לכולם. אם מישהו מוכר, מכיר מישהו שמוכר או סתם יכול לייעץ לי איפה אני יכול להשיג רנו טווינגו במצב סביר אני אודה לו מאד. יש כמה מודעות בלוח יד 2 של טווינגוים למכירה אבל אני מחכה למציאה הגדולה שתעשה אותי מאושר. באותה הזדמנות- אם מישהו יכול לתת לי עוד אינפורמציה מעבר מה שכבר נכתב על הדגם הזה אשמח.
  13. שלום. אני מחפש רכב קטן בעיקר לנסיעות עירוניות בתקציב של עד 20k. האופציות העיקריות: רנו טויינגו, פיג'ו 106, פיאט פונטו. מישהו יכול לתת לי המלצות. בנוסף מישהו יודע אם יש בארץ פונטו רגילה 1400 עם 3 דלתות?
  14. אני סטודנט, מחפש רכב חסכוני לנסיעות עירוניות בירושלים, חשבתי על פיג'ו 106 או סיטרואן סקסו חבר המליץ לי על הרנו טווינגו שנתון 1997-2000 .כמה שאלות: למישהו יש מידע רחב על הרכב? מישהו יודע מה היתרונות/חסרונות העיקריים? מישהו יודע כמה יקרים הם חלקי החילוף? במה להתמקד בעת הקנייה? צריכת דלק?
×
×
  • תוכן חדש...