Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רוצה לדעת , מה ההבדל בין טורבו K03 לבין K03s ?

ומה הטורבו המקורי של סיאט 2007 FR ? כי הרבה אנשים אמרו לי שזה K03s .

פורסם

הבדל פיזי או תיאורטי ? 8)

פיזי מספר המניפות שלו שונה, יש לו "דוד משתיק" בכניסה והוא מחזיק עוד 1-2PSI מהK03 הרגיל.

בכל הרכבים משנת 2006+ אמור להיות מותקן K03S למה ? כי הK03 זה דגם ישן ששומש בדגמים ישנים (עד אזור 2005).

אם תסביר למה בדיוק אתה שואל יהיה אפשר לעזור יותר :-P

פורסם

כי יש לי סיאט דגם FR , מודל 2007 .

אמרו לי :אם יש לי טורבו K03s , אני יכול להגיע עד 260-270 כוח סוס בלי להחליף טורבו , כאילו אם יש לי K03 (לא ספורט) לא יכול להגיע למצב הזה ???

פורסם

חבר, אני בעל רכב זהה רק מודל ישן מעט, אחרי תקופה ארוכה, חקירות וכו, גם 250 כ"ס זה המצאה שלנו (-:

K03 או K03S לא באמת יחזיקו יותר מ230-240 כ"ס למה ? הכל הוא מגבלה פיזית של הטורבו עצמו (שלא נדבר על הMAF עצמו). לעבור את ה250 אתה לא תעבור וגם באופן תיאורטי אולי אולי תגיע למספר קרוב לזה עם סטאפ מלא ומתנול.

אבל שוב ההגבלה העיקרית היא הטורבו כאן.

ל250+ אתה תגיע רק בהחלפה של טורבו, אם זה מעבר להייבריד או לכל טורבו אחר שתומך ומפיק יותר כ"ס במפרט ולא בדיבורים :-D

עצה שלי, אל תסתמך על מה שאנשים זורקים, במיוחד לא בארצנו, תחקור תברר ואל תפחד לשאול סנדאות ותיקות, תאמין לי שהם יספקו לך את כל המידע.

פורסם

252 כ"ס בכמה גדישה? 1.7 באר?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אז כך, יש לי כבר צ'ף של אפסולוט + אינלט, אז אצלי יש 200 כוח סוס בערך .

אם אוסיף צנרת2.75 + מערכת מתנול + בוסט קונטרול +שדרוג תוכנת הצ'ף , אני מגיע ל 250 כוח סוס ?

פורסם
שהאימפרזות היו מפחדות ללחוץ:twisted:

יש חוק התישנות מעל 10 שנים?

רכבת לילה לקהיר?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...