Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ביונדאי i20 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
+ שני צמיגים חדשים שאיש לא היה חייב לך.

אני סבור כי שני הצמיגים הפסולים שהחליפו לו היו מסוג אחר לא כמו שהיו מורכבים על הרכב, לכן הוחלפו כל הארבעה (אולי אפילו לסט זול יותר, מהמקוריים).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לי דווקא יש ניסיון טוב עם הפעלת אחריות ביונדאי.

לפני כחודש הרכב סירב להניע בערב שישי אבל לבסוף התרצה. ביום שלישי הוא הוכנס לטיפול תקופתי והתלוננתי על הבעיה, הרכב נבדק וקיבלתי מצבר חדש. בנוסף אחרי שנדלקה נורית ה-ESP ואחד החיישנים הוחלף בחדש.

אגב מעניין איזה צמיגים הותקנו על הרכב במקור ומה החדשים שתקבל. בהתחלה I20 הגיעו עם קומהו אבל לאחרונה ראיתי הרבה חדשות עם פירלי, אשמח אם תשתף.

מקווה שאחרי שתוקנה התקלה תהנה מהרכב.

פורסם
עדיין לא קיבלתי את הרכב. מחר בבוקר אני לוקח אותו. זה נכון שלכאורה מדובר בפיצוי הוגן אבל ראבק, מדובר ברכב חדש!! לא היה יורד לכם החשק???

וההתנהלות של היבואן היתה רחוקה מלהיות ללא דופי..הייתי צריך לעשות הרבה רעש כדי לקבל משהו בכלל.

לא גבר ממש לא יורד החשק,לא נורא קרה מה שקרה,פיצו אותך בפיצוי יפה מאוד אפילו,קח את זה בקלות ותמשיך הלאה!

תהינה מהרכב שלך סע בדרכים בטוחות ועזוב אותך שטויות...זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו,ואפילו גם לי שרכשתי רכב שנת 2008 היה לי בעיות יותר גרועות משלך.

התבאסתי בהתחלה אבל עכשיו אני נהנה מהרכב,בקיצור קח את זה באיזי וזהו 8)

ההגה הוא עגול!

פורסם
לא הגינות ולא יושר.

התנהגו כמו שצריך להתנהג והם לא עושים טובה לאף אחד.

חוץ מזה שייבשו את הלקוח המסכן.

תמיר,

אני לא יודע איזה מוסכים ואילו יבואנים אתה מכיר,אבל כלמוביל התנהגה בהגינות ומעל המצופה !

יש יבואנים שאני מכיר שהיו מוציאים לך את הלבלב...

אם יש תקלה ,מסדרים או מחליפים.זה בדיוק מה שנעשה גם כאן.

מה רצית ? שמנכ"ל כלמוביל ידפוק אצלו בדלת עם זר פרחים ,שוקולד וקופסת וזלין תוך מילות תשוקה והפניית התחת לעברו?

היתה תקלה,תיקנו,פיצו,ובזה נגמר העניין.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

גם אני החלפתי את הרכב שלי לפני כמה חודשים והחלטתי לעשות מאמץ כביר ורכשתי רכב חדש מהחברה, כי רציתי קצת שקט נפשי.

בקיצור - אחרי כחודש נכנסתי למוסך עקב רעשים רוח ככל הנראה.

אני רושם ככל הנראה כי המוסך לא ידע מה זה בדיוק והגעתי ביום שישי והמוסך רצה שאגיע באמצע שבוע להשאיר את הרכב ליום שלם ולבדוק. מכיוון שאין לי זמן באמצע השבוע ובדיוק בגלל זה קניתי רכב חדש - אז אני נוסע ככה.

אחר כך התחילה בעיה מס' 2: האיתוראן.

יש תקלה מסויימת בהתקנה שגורמת להם להתקשר אלי כל הזמן. חוץ מזה שזה מעצבן וגם קיבלתי מכתב איום מהם שעליי לגשת עד תאריך X לתקן את זה - זה אומר עוד יום שצריך לבזבז במוסך/מרכז התקנות.

בקיצור רכב חדש בן 3 חודשים בערך וכבר התעסקויות.

זה לא אמור להיות.

ונכון שהאיתוראן זה התקנה מקומית ולא קשור ליצרן.

ונכון שהמוסך הראה נכונות לעזור וזה שאני צריך לעבוד לא אמורה להיות סיבה לא להשאיר את הרכב במוסך ליום שלם.

וגם לא זה שאני בטוח שברגע שיתחילו לפרק לי שמה פלסטיקים להגיע לקרקוש הדפוק הזה שום דבר לא יחזור למקומו כמו שצריך.

פורסם

M1963

אין לי בעיה עם התיקון, עם הפיצוי, עם היחס וכו', הכל בסדר.

רק שלהעמיד רכב חדש של לקוח למשך 5 ימים לא כי חסר חלק אלא כי חסר אישור זה גובל בשערוריה.

אם אתה מכיר את עולם הרכב אז אתה יודע טוב מאוד שלמנהל מוסך מרכזי של יונדאי אין בעיה לעשות כמה טלפונים ולאשר את הצמיג המחורבן הזה, רק שכשמשתינים על הלקוח, זה לוקח 5 ימים.

בפראפראזה על מה שאמרתי קודם אני אעשה וריאציה מסוימת "אני רוצה לראות איך המנהל מוסך שהשבית לך את הרכב ל 5 ימים היה מתנהג אם היו משביתים את הרכב של אשתו ל 5 ימים על פגם בצמיג".

או לחילופין, "אני רוצה לראות את המנהל מוסך הזה משבית ל 5 ימים מרצדס 500S של איזה טייקון כי הצמיג לא תקין" וכולנו נאחל לו בהצלחה במציאת עבודה חדשה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני סבור כי שני הצמיגים הפסולים שהחליפו לו היו מסוג אחר לא כמו שהיו מורכבים על הרכב, לכן הוחלפו כל הארבעה (אולי אפילו לסט זול יותר, מהמקוריים).

שים לב שפותח השרשור לא ציין היכן ממוקמים שני הצמיגים הפגומים. אם הם על אותו הסרן, אזי לא קיימת חובה להחליף גם את השניים האחרים.

חוץ מזה, קשה לי להאמין שיותקן סט צמיגים שאינו תואם את זה שהרכב הגיע עמם. תודתי מראש לפותח השרשור אם יוכל לשפוך אור על שתי סוגיות אלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בוודאי שיש.

אבל זה לא משהו שנותנים אוטומטית וזה גם דורש אישורים מסויימים.

אני השארתי את הרכב שלי במוסך רון פעם אחת ללילה אחד ורון נתן לי את החלופי שלו. לא ביקשתי אפילו...

פורסם
M1963

אין לי בעיה עם התיקון, עם הפיצוי, עם היחס וכו', הכל בסדר.

רק שלהעמיד רכב חדש של לקוח למשך 5 ימים לא כי חסר חלק אלא כי חסר אישור זה גובל בשערוריה.

אם אתה מכיר את עולם הרכב אז אתה יודע טוב מאוד שלמנהל מוסך מרכזי של יונדאי אין בעיה לעשות כמה טלפונים ולאשר את הצמיג המחורבן הזה, רק שכשמשתינים על הלקוח, זה לוקח 5 ימים.

בפראפראזה על מה שאמרתי קודם אני אעשה וריאציה מסוימת "אני רוצה לראות איך המנהל מוסך שהשבית לך את הרכב ל 5 ימים היה מתנהג אם היו משביתים את הרכב של אשתו ל 5 ימים על פגם בצמיג".

או לחילופין, "אני רוצה לראות את המנהל מוסך הזה משבית ל 5 ימים מרצדס 500S של איזה טייקון כי הצמיג לא תקין" וכולנו נאחל לו בהצלחה במציאת עבודה חדשה.

בגירה,

זה שאני חושב שנהגו בלקוח בהגינות זה דבר אחד,ונושא הזמן שעבר עד לתיקון הבעיה זה דבר אחר.

אני מסכים לחלוטין שאם למוסך היתה את הסמכות לאשר את התיקון הלקוח היה יוצא עוד באותו היום.

לצערנו כמו בכל נושא בארץ יש בירוקרטיה שיכולה להוציא אותנו מדעתנו...

היבואן לא ממהר לאשר תיקון מכמה סיבות :

1.היבואן בארץ (כלמוביל) נמדד אצל היצרן ע"פ כמות התביעות באחריות שהוא מאשר ועל פי זה גם מתוגמל.

כך נוהגים כלל היצרנים ובמילים אחרות,לא ממהרים לאשר תביעות אחריות על כל דבר.

2.אני מאמין ששירות הלקוחות של כלמוביל פנה לשירות הלקוחות של יצרן הצמיגים שלו אחריות נפרדת

(בדיוק כמו מצברים) וביקש ממנו לאשר את ההחלפה.אך כמו שידוע לנו כבר....יצרן הצמיגים לא נעמד דום

לכל בקשה כי כך גם הוא נמדד.

3.מנהל שירות הלקוחות צריך לאשר תיקון החורג מ-X ש"ח וכמובן את הפיצוי ,ואולי הוא היה חולה באותו

היום עם דלקת גרון וטחורים ?

בקיצור, הבירוקרטיה מגיעה גם למוסכים ומי שנדפק זה הלקוח.(במקרה זה רק באבדן זמן ,אבל זה מספיק מרגיז)

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
שים לב שפותח השרשור לא ציין היכן ממוקמים שני הצמיגים הפגומים.

זה משנה?

אם הם על אותו הסרן, אזי לא קיימת חובה להחליף גם את השניים האחרים.

חוץ מזה, קשה לי להאמין שיותקן סט צמיגים שאינו תואם את זה שהרכב הגיע עמם. תודתי מראש לפותח השרשור אם יוכל לשפוך אור על שתי סוגיות אלה.

באופן עקרוני היבואן מחזיר את הצמיגים הפגומים ליבואן / נציג של היצרן בארץ על מנת לקבל צמיג חדש באחריות. הבדיקה הזאת בוודאות לוקחת יותר מאותם הימים בהם הרכב עמד במוסך.

במקרה זה אני משאר שהם לא המתינו עד לקבלת הצמיגים בחזרה באחריות (או שהם לא הוכרו כלל כזכאים להחלפה על פי האחריות של יצרן הצמיגים עקב פגם בשימוש / הובלה של הרכב) והמוסך פשוט החליף את כל הסט לצמיגים מזדמנים באישור של היבואן. לכן נדמה לי שכל הסט הוחלף לסט אחר לגמרי, לא הסט המקורי.

כמו כן על עמידה חריגה של רכב במסגרת אחריות יבואן יש פיצוי כספי פר יום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יהיה נחמד אם פותח השרשור יאיר את עינינו מתי הוכנס הרכב ביום שישי, יום קצר ואז זה יוצא רק 3 ימים.

צריך לזכור שצמיגים הרי כלל לא כלולים בנושא האחריות המקיפה ולכן זה תמיד יקח יותר זמן מכל חלק מכני אחר ברכב, כי כאן זה גם קשור ביבואן הצמיגים.

ונדמה לי שאין דין S500 כדין i20:)

בכל מקרה, קבלת 4 צמיגים חדשים, טיפול ראשון חינם והכי חשוב, באמת שחבל על העצבים, סע לשלום ותהנה מהרכב.

פורסם

התקלה התגלתה ב-2 הצמיגיים האחוריים. הצמיגים המקוריים מתוצרת פירלי...לאיזה צמיגים החליפו נדע מחר, אעדכן.

הרכב הוכנס ביום שישי בשעה 8:00 בבוקר. אין ספק שבסך הכל החבר'ה היו אדיבים ולא חצופים וניסו לעזור. לדעתי מוסך מרכזי צריך לקבל קצת יותר סמכויות ושיקול דעת מאשר לקבל אישור מהיבואן על כל פיפס..

לכל מי שחושב שאני חצוף ושקיבלתי יחס יוצא דופן - זה רק מראה כמה סטנדרט השירות כאן ירד מתחת לכל ביקורת שאם אני מקבל יחס יותר טוב ממחפיר אני נתפס כחצוף על כך שאני מלין על משהו.

מחר נדע למה החליפו ואם חלילה החליפו לצמיגים סינים מסריחים אין לי שום כוונה לקחת את הרכב.

פורסם

לפני מספר שנים הלך לי הגיר ביונדאי אקסנט חצי שנה לאחר תום האחריות וכלמוביל בלי שום ויכוח או בקשה מצידי החליפו אותו לגיר חדש.לדעתי לא מקרי שכמעט לא שומעים עליהם תלונות.

• תוכן חדש...