Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כשנה של נסיעה סטנדרטית החלטתי לשהגיע הזמן לשדרוג ,תחילה התחלנו ב יניקה אינבוקס kn , פה אני לא יכול להצביע על שיפור כלשהו לכאן או לכאן ,המשכנו בתוכנת ניהול של apr , הרכב פשוט מושך ומושך ומושך ומושך ומושך. התנסתי לפני זה בתכונה של חברה מתחרה ששם הכוח הגיע במכה אחת ואז דעך , אני אישית מעדיף את המשיכה התחושה היא כאילו שלא נגמר לרכב הכוח פשוט מושך עד השיא וכבר צריך להעביר הילוך . בהמשך התיכנו ללכת על סטייג' 2 דאון פיפ apr , למרות שרציתי לשלב זאת עם אינלט החלטנו שנחכה עם זה לאחר הדאון פיפ על מנת להרגיש את השינוי . למרות שהגיע אורח מפתיע לסדנה (פיט סטופ ) אני חייב לציין את השירות המעולה שקיבלתי על ידי החברה שם שלא הפסיקו לענות לי על השאלות (ויש לי הרבה ).

נקווה שלא יהיו בעיות במכס אהמ.

כמו כן מדובר בסיאט איביזה קופרה .

שבוע מעולה

פורסם

בחירה מצויינת עשית והשירות שלהם בהחלט מצויין, אני יכול להעיד על כך בגדול.

רק סע בדרכים טובות (ובזהירות) :)

נ.ב.

אביתר, מאיזה איזור אתה בארץ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון היום התקנתי את הדאון פייפ מהמשלוח החדש ,רשמים אני חייב לציין שהרכב עוד לא עשה אדפטציה מלאה אני מאמין שהוא ייסע יותר חזק. מבחינת תוכנה עברתי לסטייג' 2 , לעניינינו מבחינת סאונד אין מילים לא חזק פשוט בלחיצה סאונד ממש חד ויפה. מבחינת כוח הסלט פשוט מטפס במהירות האוטו נוסע יותר טוב בלחיצה עם הבקרה עובדת היא לא מפסיקה לתקן . ממליץ בחום .

ההתקנה בוצעה בסדנת פיט סטופ .

פורסם
עדכון היום התקנתי את הדאון פייפ מהמשלוח החדש ,רשמים אני חייב לציין שהרכב עוד לא עשה אדפטציה מלאה אני מאמין שהוא ייסע יותר חזק. מבחינת תוכנה עברתי לסטייג' 2 , לעניינינו מבחינת סאונד אין מילים לא חזק פשוט בלחיצה סאונד ממש חד ויפה. מבחינת כוח הסלט פשוט מטפס במהירות האוטו נוסע יותר טוב בלחיצה עם הבקרה עובדת היא לא מפסיקה לתקן . ממליץ בחום .

ההתקנה בוצעה בסדנת פיט סטופ .

אהבתי את הסלט המטפס.. :wink:

תתחדש!

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

מעניין אותי לדעת אם אתה רואה שיפור בצריכת הדלק?

אני לפני APR צרכתי אחד ל7.5 בעיר ואחרי 8.5, כלומר היה שיפור מסויים בצריכה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

בגדול אני מה שנקרא בתקופת "הרצה" של הצ'יפ , אז ככה שיוצא לי ליסוע על טורים גבוהים קשה לי לדעת , אעדכן בהמשך

ערב נעים

• תוכן חדש...