Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרמקולים הללו עדיין נותנים את העומק הרך של הנמוכים -

כיום קשה להגיע לצליל הנ"ל , כי מידות הרמקולים יותר קטנות והם מעוצבים לסלון קטן .

אם יש מקום , כדאי לשקול רמקולים קדמיים רצפתיים לסטריאו , של חברות טובות מלפני כ 15 שנים .

ולהוסיף רמקולים קטנים לצליל הקפי .

אייל .

שמעתי זוג רמקולים של חברת AR. דגם ישן מעוד.

הם עלו בזמנו כ 8וחצי אלף שקל.

החבר קנה אותם ב1500 שקל.

עם יש לך את התקציב תתחדש.

עם אין לך תקציב של 5-10K רק יד שניה.

הדגם שיש לי הוא S40 (כמו הוולוו). אפשר לראות ביקורת ישנה עליו כאן. הם עושים צלילים נמוכים לא רע, אבל בגדול אני מסכים עם הביקורת ובמקרים מסוימים הם קצת boomy כשמעמיסים עליהם. אבל הגבוהים והמיד נשארים טובים מאוד גם בעומס גבוה ובכלל העוצמה שלהם מצוינת והם די מדויקים. מצחיק אותי לפעמים להחליף ביניהם לבין ה-creature שלי למחשב (JBL) ולשמוע איזה הבדל יש בין שניים וחצי אלמנטים גדולים עם קופסת תהודה נורמלית, לעומת שני לווינים קטנטנים מנייר וסאבוופר שעסוק בעיקר בלהיראות מגניב. ועדיין - ה"יצור" נשמע מצוין בשביל רמקול למחשב.

כמו שאמרתי, ה-AR עלו לי 1500, בדיוק כמו לחבר של איש הסאונד. יש, אגב, דגם יותר איכותי (וגדול) שנקרא S50 - הוא כבר אמור להיות ממש מצוין.

בכל מקרה, כמה שאני מרוצה מהרמקולים, מדהים איך קופסה שנראית מאוד דומה במימדים ובצורה יכולה להישמע יותר טוב - לאבא שלי יש זוג proac מדגם studio 130 אם אני זוכר נכון, והם טובים פי 130 בערך :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פרואק?

נו טוב, אתה יודע, זה פורום רכב,

לא פורום של רמקולים שעולים כמו רכב...

רמקולים נהדרים, אבל לא בסקאלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממש לא נכון.

ראיתי בזמנו פרואק משומשים למכירה בפיוז בגבעתיים.

יש ביד 2. לפחות 2 זוגות של פרואקים למכירה במחירים בינוניים. סביב ה4.500

אבל יש שם רמקולים ממש מעניינים.

ובמחירים סבירים ביותר. עם לא היה לי את הקדמיים שלי או את הסראונד.

יש לפחות 3 זוגות של רמקולים שהייתי קונה בכיף.

יש שם DALI. פוקל. B&W. AR. סרוין ווגה. JBL ועוד הרבה. וכולם עד מחיר של כ2500 שקל

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו רכב? אולי כמו סיטרואן קסארה משומשת... בעצם, עם המגבר זה כמו יונדאי גטס מליסינג :-P

אגב, נזכרתי: אם אתה חושב שרמקולים ב-15 אלף שקל זה יקר, מה תגיד על אבא של חבר שקנה זוג B&W 802 נאוטילוס והגברה תואמת לפני אי-אילו שנים? אלו באמת עולים כמו רכב כחדשים, רק שהוא קנה אותם משומשים בני שנה בפחות ממחצית המחיר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם כבר מדברים על רמקולים יד 2 - Yad2 עושים קטע די מגעיל עכשיו. עשיתי חיפוש של רמקולים תוצרת Bose, ואחת התוצאות שולחת אותי לאתר המכירות של וואלה לרמקולים של (תחזיקו חזק) Pure Acoustics. הלינק הזה מתחבא בין שאר התוצאות הלגיטימיות של אנשים מוכרים בYad2.

מה בדיוק מגעיל בזה?

אתה נהנה מפרסום מודעות מכירה בחינם באתר, בטריליון תחומים.

מצד שני, אתה מתרעם שהאתר צריך לפרנס את עצמו.

אם הוא לא יכניס כסף מפרסומות, לא יוכלו לספק לך את השירות של האתר החינמי.

אז במקום להתלונן על זה, תכבד את זה.

זה כמו להגיד שחניון חינם נסגר בשעה 23:00 זה קטע מגעיל.:roll:

under construction..

פורסם
מה בדיוק מגעיל בזה?

אתה נהנה מפרסום מודעות מכירה בחינם באתר, בטריליון תחומים.

מצד שני, אתה מתרעם שהאתר צריך לפרנס את עצמו.

אם הוא לא יכניס כסף מפרסומות, לא יוכלו לספק לך את השירות של האתר החינמי.

אז במקום להתלונן על זה, תכבד את זה.

זה כמו להגיד שחניון חינם נסגר בשעה 23:00 זה קטע מגעיל.:roll:

האם אתה באמת לא מבין שהחבאה של פרסומת למוצר מתוצרת אחרת לגמרי בתוצאות החיפוש שלך, מבלי לומר לך מראש שמדובר בפרסומת זה מעצבן? יד2 כבר מפוצץ בפרסומות ובאנרים, הכנסה של פרסומת בתוצאת החיפוש רק פוגעת בפונקציונליות של האתר.

ובלי קשר, העובדה שמוצר ניתן בחינם לא צריכה למנוע ביקורת עליו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

זה שטויות, גם שאתה מחפש בגוגל על "תנור אפיה תוצרת איטליה", אתה תקבל פרסומות על חופשות באיטליה ואתרי נופש.

אבל זה לא יפריע לך להתשמש בחינם בשירות פרקטי ויעיל.

אבל גם גוגל צריכים להתפרנס, וכך גם כל אתר חינמי.

כמו שאני לא חושב שזה מגעיל שיש בYNET פרסומות, כך אני חושב שזה בסדר שיהיו פרסומות ביד 2.

אין בעיה עם ביקורת על מוצר בחינם, אבל כמו שאומרים " לסוס במתנה לא בודקים שיניים".:idea:

under construction..

• תוכן חדש...