Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A3 1.8T

gibsonlp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(לא לא בשבילי, שלי יותר טובה ;))

חבר שלי רוצה לקנות A3 1.8T, הוא עוד לא סגור על מה בדיוק (150 או 180) - הוא יודע שהוא רוצה את הצורה היותר חדשה מהישנות (2001 ומעלה אם אני זוכר נכון) אבל לא חדשה מדי (לא יותר מ2002, כסף...)

אני אישית לא מכיר טוב את ה A3 מהשנתונים האלה ובטח לא את ה1.8T, לפי מה שאני הבנתי ההבדל בין ה150 ל180 הוא לא מפות דלק שונות אלא דברים מכנים (שסתומים וכו'...) אז אפשר לשפר את שתיהן ולקבל עוד כ30 סוסים... לא רע.

מחלות?

שוק?

סיפורים אישים?

בקיצור - כל דבר שיכול לעזור לו לעשות את הדבר הנכון...

אה - ואשמח לדעת אם מישהו מכיר 2001 180 כ"ס למכירה (הייתה בכלל חיה כזו אז?), בינתיים ראינו רק 150.

פורסם

למרות ההבדלים הקלים בטורבו ניתן לשנות את תוכנת הניהול של גירסת 150 כ"ס ל180 כ"ס ע"י תוכנת ניהול מנוע מקורית.

תוכנה זו מעלה את הגדישה לגדישה של 0.85 באר (כמו בדגמי ה180 כ"ס)

אם אתה מחפש את גרסת ה180כ"ס רק בשביל ההספק אז רצוי לקנות את גרסת ה150כ"ס ולשדרג את תוכנת ניהול המנוע. (כל זאת במידה וההבדלים במחיר גדולים מ2-3K שקל)

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

רכב מצוין.

חזק בסטנדרט ובעזרת כמה שיפורים פשוטים הוא חזק עוד יותר.

הוא גם קל בהרבה מגולף GTI למשל..( :oops: )

בקיצור-מהיר מאוד.

בעיות? אולי בעיות VAG טיפוסיות..שום דבר רציני.

לסיכום:קנייה טובה. :D

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
למרות ההבדלים הקלים בטורבו ניתן לשנות את תוכנת הניהול של גירסת 150 כ"ס ל180 כ"ס ע"י תוכנת ניהול מנוע מקורית.

אם אתה מחפש את גרסת ה180כ"ס רק בשביל ההספק אז רצוי לקנות את גרסת ה150כ"ס ולשדרג את תוכנת ניהול המנוע. (כל זאת במידה וההבדלים במחיר גדולים מ2-3K שקל)

שי

לפי מה שהבנתי שינוי מפות הדלק והדחיסה בגרסאת ה180 כ"ס מעלה לאיזור ה200/210...

נשמע יותר טוב מ180, לא? :)

פורסם

שי

לפי מה שהבנתי שינוי מפות הדלק והדחיסה בגרסאת ה180 כ"ס מעלה לאיזור ה200/210...

נשמע יותר טוב מ180, לא? :)

גם החלפת טורבו לK04 תביא אותך ל240+ לא :?::twisted:

תלוי מה הדרישות מהרכב, אגב ההפרש בין A3 שנת 2001 150 ל 180 היא 10K שקל.

אני כמעט בטוח שיהיה משתלם יותר לרכוש את גרסת ה150כ"ס ולשפר אותה להספקים גבוהים יותר מאשר את גירסת ה180כ"ס

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...