Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי לבשר לך שלא כולם חושבים כמוך.

השירות של אורנג' הינו מצוין.

אני אומר את זה אחרי היסטוריה ארוכה איתם, כלקוח פרטי.

כל מה שביקשתי- קיבלתי.

כשמשהו לא התאים לי וניתקתי למנהל בפנים - חזרו אליי.

אחרי אחד הריבים איתם קיבלתי מתנה הבייתה ערסל. (WTF?)

למה? לא יודע.

אבל השירות מצוין.

אגב, כשהכרתי מישהי שעובדת כנציגת שירות שם שאלתי אותה אם באמת יש כזה דבר "לקוח שמדורג כמועדף \ ריווחי " ולכן מקבל יחס מועדף כשהוא מתלונן על תקלה, לעומת לקוח אחר שמתלונן על אותה תקלה ומנפנפים אותו, היא אמרה לי שזה שטויות, אבל כמובן שאם אני מבקש הנחה על חבילה X אני אקבל אותה יותר בקלות. (שזה לגיטימי)

* כותב התגובה לא קשור לחברת אורנג' בשום צורה, למעשה הוא אפילו לא ער בשעות שנציגי החברה עובדים :)

אתה רציני?

החברה הזאת קיצרה לי ולמשפחתי לפחות 10 שנים מהחיים.

שירות מצויין? אז למה כל הריבים שלך איתם שלבסוף הם פיצו אותך בערסל.(אופייני להם , יביאו לך הכל מלבד מה שאתה מבקש/צריך)

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שיש הרבה טענות לגבי מהירות הגלישה. קראו את השרשור הבא http://www.pocket.co.il/community/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=161, יש שם טענה שרמי-לוי מטפל בהגבלת המהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial

יש לי עדין תוכנית חיילים: דקת שיחה ראשונה 30 אג׳, אחריה כל דקה נוספת 20 אג׳.

Sms 17 אג׳ כמובן שיש דמי תוכנית של כ 20 ₪, אינטרנט 85 ₪ ואייפון 100 ₪.

אני חייב לדבר על סכום של 250 ₪ על מנת לקבל החזר על האייפון.

יוצא שאחרי החזר אני משלם בערך 280 ₪.

אם נשווה עפ״י הנתונים שפרסם רמי לוי.

דמי שימוש 15 ₪+ אינטרנט 55₪+ אייפון ללא החזר 100 ₪ כל זה ללא חיוב לדבר בדקות(יש ווטסאפ וגם וויבר).

יצא שאני ישלם כ 200 ש״ח.  

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
sperial

יש לי עדין תוכנית חיילים: דקת שיחה ראשונה 30 אג׳, אחריה כל דקה נוספת 20 אג׳.

Sms 17 אג׳ כמובן שיש דמי תוכנית של כ 20 ₪, אינטרנט 85 ₪ ואייפון 100 ₪.

אני חייב לדבר על סכום של 250 ₪ על מנת לקבל החזר על האייפון.

יוצא שאחרי החזר אני משלם בערך 280 ₪.

אם נשווה עפ״י הנתונים שפרסם רמי לוי.

דמי שימוש 15 ₪+ אינטרנט 55₪+ אייפון ללא החזר 100 ₪ כל זה ללא חיוב לדבר בדקות(יש ווטסאפ וגם וויבר).

יצא שאני ישלם כ 200 ש״ח.  

סלחו לי על הציטוט אבל זה מחייב.

גבי,

פורסם

גבי, אני מכיר את התוכנית, מדובר בסלקום חיילים, יש לשני בנים שלי.

מה שלא ציינת הוא כמה דקות אתה מדבר, ומה התשלום החודשי וההחזר על האייפון.

אישית לאחד הבנים שלי אני מתכוון כנראה לעבור לתוכנית Orange Clear 500 לסטודנטים\חיילים, יתן 500 דקות, 550 הודעות ו-1 ג"ב גלישה ללא מגבלת מהירות (כמובן במגבלות רשת אורנג') תמורת 110 ש"ח, לא כולל עלות המכשיר (Nexus S שהובא מחו"ל). צריכה שלו יחסוך כ-50 ש"ח בחודש. יש לי גם הצעה של סלקום לו-400/400 תמורת 99 ש"ח לחודש, קר שאני קצת חושש מעניין הזיכויים כיון שתוכנית במויה בצורה קצת עקומה עם מחיר בסיסי גבוה ושורה ארוכה של זיכוים, וכן מגלישה מעבר להקצבת הדקות החודשית שקצת גבולית לצריכה של הבחור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקס גרמת לי לחייך ברכבת. :-)

בכל מקרה אני לא צריך הרבה דקות אמיתיות העיקר אינטרנט איכותי, קליטה רחבה ומהירה.

אני מדבר כ 700 דקות ,את הרוב(600) אני יכול לבצע בעזרת וויבר וווטסאפ.

המעבר לרמי לוי זה גם בגלל התשתית אנטרנט של פלאפון. (של סלקום גרועה).

והזיכויים האלו באמת נמאסו כל פשלה בזיכוי גורמת לי לבזבז שעה+ עם המוקד הטלפוני.  

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

המצב באורנג' מאוד מאכזב.

אני כרגע עם חבילת חיילים ישנה, מהתקופה שאורנג' היו בהסכם עם האגודה למען החייל.

פרופיל שימוש של עד 200-250 דק' בחודש וכ100-150 מסרונים. מבחינתי שני הנתונים האלה יורדים בחצי ברגע שאשתמש בסמרטפון (וואטאפ/וויבר/סקייפ), ועל כן אני אצטרך חבילת גלישה סבירה.

בזמנו כשרכשתי דרכם מכשיר דור שלישי, חייבו אותי להוסיף חבילת דור שלישי (150mb גלישה DATA ו3gb בפורטל אורנג')

ניסיתי לשדרג את חבילת הגלישה בלי לגעת בתוכנית, והמחירים המוצעים אסטרונומים!

חבילת 1gb ב 35/79 ש"ח (המחיר הזול הגיע מנציגה טכנית בכלל)

חבילת 2gb ב55 ש"ח במקרה הזול, אפילו לא שאלתי את הנציגה השניה למחיר.

מה קרה לחבילת 2.5gb ב20-29 ש"ח ? חייבים לאיים בעזיבה בשביל לקבל תנאים אטרקטיבים?

למה אני צריך לעבור לתוכנית דקות שלא משתלמת לי בשום צורה כדי לקבל חבילת גלישה במחיר סביר?

מבחינת 2 הנציגות, חבילת 2.5gb לא קיימת יותר ולא ניתן לקבל אותה.

עריכה:

התעריפים שלי כיום:

39 אג' דקת שיחה (22 בסופ"ש)

18 אג' מסרון (9 בסופ"ש)

30 ש"ח חבילת גלישה/דור שלישי

דמי מנוי בסף 10 שקלים שאני מזוכה עליהן מהשקל הראשון (ככה שזה לא רלוונטי)

פורסם

חבילת ה-2.5 ג"ב בתוכנית חיילים עלתה 64 ש"ח. זול לעומת המדף, אבל יקר אבסולוטית. הזירוי בסף 38 ש"ח שמביא ל-26 ש"ח לחודש ניתן בחבילות יותר יקרות, לא בתוכנית החיילים.

אם א יכול להתמש בוובר\ואטסאפ לרופ הפעילות שלך הרי שדמ"ש+5 ג"ב (המון!)+100 דקות שיחה יסתכמו בפחות מ-100 ש"ח לחודש אצל רמי לוי. אם לא תוכל להתבסס על שירותי החינם הרי ש-Clear 850 לסטודנטים\חיילים תעלה לך 140 ש"ח, כמובן בתנאי שיהיה לך זיכוי כנגד מכשיר.

נכון שהגלישה באורנג' נחשבת פחות טובה מזו של פלאפון, אבל הרושם הוא של שיפור מתמיד.

אופציה נוספת במקרה של מעבר לרמי לוי - הצטרפות ל-FT או סיפמי וביצוע שיחות על גבי VoIP סלולרי במחיר 15 אג' לדקה.

פורסם

לגבי הזיכוי כנגד מכשיר - "מחיר לאחר הטבת רכישת המכשיר", מניסוח הנ"ל משתמע שמדובר רק שקונים דרכם את המכשיר, האם כך הדבר?

תוכנית חיילים חדשה כבר לא רלוונטית מבחינתי (לצערי או לשמחתי? :wink:).

פורסם

אגב, מאז שעברתי לרמי לוי כבר פעמיים תפסתי את המכשיר מציג אפס קליטה, אז כשאני מנסה לחייג עושה קטע של "הכל בסדר, יש קליטה מלאה, תראה, אני מחייג והכל עובד!".

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
לגבי הזיכוי כנגד מכשיר - "מחיר לאחר הטבת רכישת המכשיר", מניסוח הנ"ל משתמע שמדובר רק שקונים דרכם את המכשיר, האם כך הדבר?

תוכנית חיילים חדשה כבר לא רלוונטית מבחינתי (לצערי או לשמחתי? :wink:).

אם יש "הטבת רכישת מכשיר" חייב להיות ניתוק זיקה - אלת תנאי הרשיון.

לפני מספר ימים בדקתי בנקודת מכירה של אורנג' (סופרלינק בגרנד קניון) את האפשרות לעבור ל-Orange Clear, עם מכשיר שבידי, הנציג בדק את החשבונית טען כי אין שום בעיה לקבל ניתוק זיקה ובמקרה שלי מדובר על מכשיר שנרכש ב-eBay.

• תוכן חדש...