Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קנה סים prepaid במקום שאתה נוסע אליו ותתחיל להשתמש בsipme/freetelecom.

+++

לי יש אוסף של כרטיסים ממדינות שונות, כרגע יש לי קוים פעילים מגרמניה, ספרד ואוסטריה, ועוד איזה חצי תריסר כרטיסים ממדינות שונות, שפג תוקפם.

לגבי Sipme/FT - הם מחייבים קליינט sip או קליינט ייעודי שלא קיים לכל מערכת הפעלה, וכמובן יעילים רק כאשר יש לך כיסוי WiFi חינמי. חברות סלולר אירופיות, לפחות בחלק מהמדינות, חוסמות VoIP על גבי רשת הסלולר. כנ"ל לגבי Skype.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאחר 28 ימי פעילות, היום נחצה קו ה 10,000 לקוחות אצל רמי לוי, כתבה מ"דה מרקר".

http://www.themarker.com/hitech/1.1610249

מדובר בקצב ממוצע של 358 לקוחות ביום (!), כאשר בימים הראשונים פעלו רק הסניפים בירושלים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

200 דקות + 200 הודעות

עולה בפלאפון 70 שח לחודש

(מכשיר נוקיה פשוט)

אותו סיפור אצל רמי לוי עולה בערך 50 שח לחודש.

רמי לוי יושב על התשתית של פלאפון.

לכן כרגע אני מעדיף להשאר בפלאפון.

פורסם

הוא טועה, אצל רמי לוי 200+200 זה ייצא 85 שח (40 שח זמן אויר, 30 שח SMS ו 15 דמי מנוי, שזה 85 סה"כ).

הוא טוען שבפלאפון הוא מקבל 200+200 ב 50 שח (נראה לא הגיוני אבל זה מה שהוא טוען, הייתי שמח לראות את החשבונית שלו בשביל לראות באיזה תוכנית הוא נמצא).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא ידעתי את זה.

לא רק זה, יש גם ספקיות שחוסמות tethering (שיתוף חיבור לאינטרנט מהמכשיר), ודורשות תשלום נוסף על פתיחה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הוא טועה, אצל רמי לוי 200+200 זה ייצא 85 שח (40 שח זמן אויר, 30 שח SMS ו 15 דמי מנוי, שזה 85 סה"כ).

הוא טוען שבפלאפון הוא מקבל 200+200 ב 50 שח (נראה לא הגיוני אבל זה מה שהוא טוען, הייתי שמח לראות את החשבונית שלו בשביל לראות באיזה תוכנית הוא נמצא).

איציק

התכוונתי להגיד, שאם הפער בין לוי לפלאפון הוא 10 או 20 שח,

אני מעדיף כרגע להשאר בפלאפון.

או במילים אחרות, בכדי לחסוך 10 שח בחודש,

אני לא מוכן לעזוב את פלאפון.

פורסם

לאור הדיווחים על טיב שירות הלקוחות של רמי לוי, ובהעדר אתר אינטרנט ראוי, אני מסכים עם פולו-גולף. שירות לקוחות סביר שווה כמה ש"ח בחודש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחח, שירות הלקוחות המופלא של פלאפון...

כמו שמישהו (לא זוכר בדיוק מי) כאן אמר "עדיף לעשות טריפל של הוט, ולא להיות לקוח של פלאפון".

אוסיף רק מעצמי, שאני מעדיף לקבל בעיטה בביצים, ולא לפנות למוקדי שירות למיניהם. כל עוד הכל יעבוד לי, ולא יחייבו יותר ממה שצריך, אני לא אפנה לשום שירות. וגם אם כן, כנראה פשוט אצביע ברגליים (כבר עברתי שתי חברות סלולאר בשלושה חודשים האחרונים.

אז אני לא מוכן לשלם אקסטרה על שירות לקוחות (גם השירות הBDSMי של פלאפון), מצידי שהכל יעבוד כמו שצריך, ואני אהיה לקוח הכי מרוצה בעולם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני ניידתי שני קוים פעמיים בחודשים האחרונים - אם בהודעה קודמת ציינתי שיש לי שני קוים בסלקום הרי שהם כבר לא שם אלא נויידו.

בכל זאת אני מציע לך לקרוא קצת בפורום זה לפני שאתה מקבל החלטה לגבי מעבר לרמי לוי. יתכן שהכל יסתדר בעוד כמה חודשים, אבל בשלב זה נייתי נותן לו ללמוד להתגלח על הזקן של אחרים.

ד"א - באותו פורום יש סיפור על מישהו שלא קיבל העתק החוזה שעליו חתם ולא מצליח לקבל אותו - לפני הרבה שנים היה לי סיפור דומה באורנג', שיחת טלפון אחת לשירות הלקוחות ולמחרת העתק החוזה חיכה לי בתיבת הדואר. מן הסתם היום הוא היה מגיע תוך 3 דקות בדוא"ל.

פורסם
לאור הדיווחים על טיב שירות הלקוחות של רמי לוי, ובהעדר אתר אינטרנט ראוי, אני מסכים עם פולו-גולף. שירות לקוחות סביר שווה כמה ש"ח בחודש.

אז אני לא מוכן לשלם אקסטרה על שירות לקוחות (גם השירות הBDSMי של פלאפון), מצידי שהכל יעבוד כמו שצריך, ואני אהיה לקוח הכי מרוצה בעולם.

זו בדיוק הנקודה, שאם יש לך בסה"כ מסלול אחד (!), ואם החוזה הוא בסה"כ שלושה דפים, ואם היית חכם וביררת מראש לבד אם הטלפון שלך תומך בכל התדרים של רמי לוי - אתה לא צריך את שירות הלקוחות שלהם, ואז כן שווה לעבור אליהם עבור כל הפרש בתשלום החודשי.

אני לא רואה סיבה שבגינה אני אצטרך לפנות לשירות לקוחות אלא אם כן תהיה טעות בחשבון (וזה לא שבסלקום לא היו להם טעויות).

ידעתי שהנציגים שם הם לא top-notch וכדי לדעת אם הטלפון שלך תומך בתדרים שלהם הם בודקים בגוגל, במקום, ולא תמיד מצליחים לגבש תשובה חד-משמעית.

בגלל זה עשיתי שיעורי בית והכנתי את הקרקע, כשכל מה שנשאר מבחינתם זה לתת לי כרטיס סים.

פורסם
התכוונתי להגיד, שאם הפער בין לוי לפלאפון הוא 10 או 20 שח,

אני מעדיף כרגע להשאר בפלאפון.

או במילים אחרות, בכדי לחסוך 10 שח בחודש,

אני לא מוכן לעזוב את פלאפון.

הסיפורים של חברות הסלולר על נושא השירות הוא מצחיק, כי גם לאחר 10-20 שנה של פעילות הן עדיין לא מצליחות לתת שירות טוב בעיקביות (לאורך זמן).

הפעמים בהם נדרשתי ב 15 שנה האחרונות לפנות לשירות (טלפוני או פרונטלי) בגין תקלה או בעיה הם 0 (אפס). לרוב אני מחזיק מכשירים זולים למדי ואם מתקלקל או טובע (בכל חיי אני זוכר מקרה אחד שנכנסתי לכינרת עם טלפון בכיס ועוד מקרה של טלפון שעבר כביסה במכונה + ייבוש במייבש כביסה) אני פשוט קונה טלפון אחר, בין אם משומש ביד-2 או חדש בתשלום סימלי. ה"ניגון" של חברות הסלולר של כל נושא השירות הוא דיי מצחיק, כי גם כשהן התחילו הן לא בדיוק היו בשיאן - הן פשוט ביססו את המעמד שלהם תוך כדי עבודה (וגם זה לקח להן שנים רבות).

מי שמחזיק סמרטפון יקר, באחריות, כדאי שיהיה לו גם גב של חברת סלולר מאחוריו.

עבור אנשים שרוצים לשלם על כמה שהם מדברים, בלי להתחייב אפילו על 100 שקל בחודש - רמי לוי נותן את התוכנית הכי טובה היום בשוק (ואני מניח שכל אחד שמישתתף בשירשור הזה יודע מה ההבדל בין תוכנית לבין חבילה). אין שום תוכנית דומה לשל רמי לוי בחברות סלולר אחרות, כולל תוכניות שימור של סלקום (כאשר סלקום התקשרו אליי לפני 3 ימים הם נתנו לי אופציה של חבילה ב 50 שח לחודש עבור 100\100 (דקות\SMS) שהיא זהה למעשה לתוכנית אצל רמי לוי + הוצעה לי גם תוכנית שהיתה יותר יקרה משל רמי לוי: 29 שח דמי מנוי, 29 אגורות לדקה לכל היעדים ו 29 אג' לכל SMS). נכון להיום באף חברת סלולר (שים לרגע בצד מפעילים וירטואליים, שחלקם אפילו עוד לא נכנס לשיווק לקהל הרחב) לא מציעים תוכנית של 14.90 דמי מנוי, 20 אג' לדקה לכל היעדים ו 15 אג' ל SMS.

לחברות הסלולר יש חבילות מאוד משתלמות. יותר משתלמות מרמי לוי (למעשה, לרמי לוי אין שום חבילות דיבור או SMS, למעט 2 חבילות שהן בעבור גלישה). אם יש לך חבילה שאתה מנצל אותה ב 100% ואתה באמת מקפיד לדבר "על הדקה" ולשלוח SMS בכמות מאוד מדוייקת מבלי לחרוג מהחבילה או מבלי להשתמש בחצי ממנה - זה טוב. לרוב האנשים זה לא קורה.

אגב, ברשת קיימות לא מעט כתבות על הצלחות\כשלונות של חברות סלולר וירטואליות בעולם כולו. רמי לוי אומנם פועל הרבה לפי אינטואיציה ולמיטב הבנתי (מהכתבות) כמעט ללא שום ייעוץ מקצועי (אם בכלל), אבל המודל שלו הוא המודל שהצליח בכל העולם והחברות הסלולאריות הוירטואליות שפעלו כמוהו, שרדו. כל היתר שניסו להציע תכנים או שירותים שבחברות סלולר רגילות לא הציעו, כשלו תוך זמן קצר.

נכון להיות אני רואה את הדברים ככה:

ההבדל בין רמי לוי לחברות הסלולר הוא בדיוק כמו ההבדל בין לעשות קניות ב"חצי חינם" (רשלצ\הוד השרון\חולון) לבין כל יתר הרשתות (כמה אירוני: רמי לוי, כמעט חינם, וכו').

ב"חצי חינם" אתה מקבל חווית קניה ברמה מאוד גבוהה - ואצל כל היתר יש סיכוי שתצא עם סל מוצרים זהה בפחות כסף (מבלי להיכנס כרגע להשוואות ספציפיות על סניפים מסויימים או רשתות).

בסופו של חודש, אם קנית בחצי חינם - קנית את אותו הסל (החלב, הלחם, הגבינות וכל יתר המוצרים שנמכרים ע"י חברות חיצוניות הם זהים לחלוטין) ביותר כסף, אבל הרווחת חווית קניה. אם קנית ב"רמי לוי" או כל מקום זול אחר - קנית את אותו הסל אבל גם חסכת לא מעט כסף (על חשבון חווית קניה\שירות וכד'). האליפות במקומות כמו "חצי חינם" זה שאם תסתובב בכל החנות, העגלה שלך תתפנח מבלי שתרגיש) ואילו בכל יתר המקומות האחרים שמציעים מחירים זולים, אתה בה לקנות מזון נטו ולא מוצרי חשמל, צעצועים, כלי בית, כלי עבודה וכד'. על אותו עיקרון עובדות חברות הסלולר: הן יביאו אותך בגלל שאתה צריך טלפון לדבר, אבל גם ידחפו לך על הדרך חבילת גלישה, מוצר X, שירות Y וכד'.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם היית חכם וביררת מראש לבד אם הטלפון שלך תומך בכל התדרים של רמי לוי

או כל מכשיר שהוגדר על ידי היצרן כpentaband או "עולמי", כי אחד התדרים של פלאפון הוא 2100, שזה רשתות דור 3 באירופה וישראל, והשני זה 850 מה"ץ, שנמצא בשימוש ברשתות אמריקאיות ואוסטרליות.

אותה בעיה תהיה גם ברשת פלאפון - לא כל מכשיר יעבוד בה, היות והיא נפרסה מלכתחילה כרשת UMTS, ואין בה תמיכה לאחור.

בכלל כן, אם יש לך קצת הבנה טכנית ומכשיר pentaband, לא יהיה לך יותר מדי צורך בשירות שלהם.

• תוכן חדש...