Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטוב ביותר הוא להביא את החשבונית במעמד החתימה על החוזה, כך הסיכוי להפתעות בהמשך פוחת.

בתוכניות, כמו אצל רמי לוי, שבהן אין זיכוי כנגד רכישת מכשיר גם אין ניתוק זיקה.

תוכניות Clear של אורנג' יפות מבחינה זו שאין תרגילים מוזרים של סף זיכוי, צריכת זמן אויר מינימלית (מה שמקובל בפלאפון), רכיבים שכן או לא נכנסים לתחשיב לצורך הזיכוי וכו'. יש מחיר לחבילה, ואם יש חשבונית - יש זיכוי קבוע. נקודה. האם זה מתאים לך? תלוי בצרכיך ובתוכנית שבחרת. בהחלט יש מצבים שבהם הזיכוי יהיה קטן מאשר קודם והתוכנית לא כדאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא, אבל חבילות הגלישה שלו בהחלט יכולות להתאים. בסופו של דבר תכניס את ה-SIM לסטיק (אם הוא SIM free) ותוכל לגלוש, פשוט לא תוציא שיחות. העלות תהיה 70 ש"ח לחודש ל-5 ג"ב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין מגבלה על ניתוק זיקה, שאומרת שתוך שבועיים מהרכישה צריך להעביר את החשבונית לספק?

לפי מה שהבנתי, לא. הזיכוי יתבצע ביחס למועד רכישת המכשיר.

פורסם

עופר, מה שאתה כותב נכון מבחינת משך ניתוק הזיקה. הבעיה היא תוקף התוכנית - ביצוע ניתוק זיקה יותר משבועיים לאחר חתימה על התוכנית גורר חידוש תוכנית, בתנאים הקיימים ביום החידוש, כלומר יתכן שניתוק הזיקה יגרור מעבר לתוכנית פחות נוחה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עברו שבועיים מאז התגובה האחרונה, ואני אשמח לשמוע עוד רשמים כי אני מתכנן לעבור לרמי לוי בימים הקרובים.

שמעתי שמועות שהתעריף לדקת שיחה מעל 150 הדקות הראשונות, הוא 89 אג', דבר שהנציגים של רמי לוי לא מציינים בפנייך. מישהו יכול לאשר או להפריך את זה?

אם אני עוזב את סלקום ועובר לרמי לוי, אני צריך ליצור קשר עם סלקום קודם או פשוט ישר ללכת לרמי לוי?

פורסם

1. התעריף קבוע - 20 אג' לדקה (או 39 בפריפייד).

2. אם אתה מנייד מסלקום אסור לך לפנות אליהם - המשימה לנייד מוטלת על החברה המקבלת. אם תפנה לסלקום ותנתק את הקו תאבד את המספר.

פורסם

בהסכם הכתוב של רמי לוי תקשורת אין כל הגבלה על התעריף הקבוע לדקת שיחה לכל היעדים (20 אג' כולל מע"מ) בקו רגיל. כמו שאמר קודמי, 39 אגורות כולל מע"מ במסלול PRE-PAID.

בשביל לנייד אין לפנות לחברה הננטשת אלא רק לחברה הקולטת\מקבלת\אליה אתה עובר.

אם אינך רוכש מכשיר אצל רמי לוי, עלות SIM הינה 39 שח (חד פעמי, כולל מעמ).

SO FAR אני רק יום עם הקו, אבל דיברתי לא מעט היום ומבחינת קליטה ואיכות לא ראיתי שום הבדל בין זה לבין האחרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
1. התעריף קבוע - 20 אג' לדקה (או 39 בפריפייד).

2. אם אתה מנייד מסלקום אסור לך לפנות אליהם - המשימה לנייד מוטלת על החברה המקבלת. אם תפנה לסלקום ותנתק את הקו תאבד את המספר.

אחרי שמסתיים תהליך הניוד, רק לוודא עם סלקום שהקו באמת מנותק, ואתה לא חייב להם כלום.

לגבי רשמים שלי מרמי לוי - לא חשתי בינתיים בהבדל באיכות השמע לטוב או לרע בינם לבין סלקום או אורנג'.

האינטרנט משמעותית יותר מהיר מסלקום (קיבלתי מהירות של 2.0 על 1.2 מגה בבדיקה מול 1 על 0.25 שהיה לי בסלקום)

SMS/MMS - כרגע עובד. גם שיחות וידיאו עובדות, שמשום מה לא עבדו לי בסלקום.

בונוס נחמד - לא דחפו לי "פאנטון"/"המתנה נעימה" או חבילת תוכן "חינם" בהתחברות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמעתי שמועות

וואאו

כמות ה"שמועות" שמפיצים העובדים של סלקום/אורנג/פלאפון פשוט מדהימה.

הנה דף הנחיות לנציג שסחבק מצא באיזה מקום.

בולשיט.jpg

פורסם

אני שמח להודיע שהיום ביצעתי את המעבר לרמי לוי.

אמנם רק מחר בבוקר יתבצע הניוד ואני תאכלס אתחיל להשתמש בשירותים שלהם, אבל זה מרגיש טוב להתנתק כמעט סופית מהשלשלאות שקשרו אותי לסלקום עד עכשיו (אני עדיין אמשיך לשלם על מכשירים שלא סיימתי לשלמם).

אני חושב שזו תהיה הפעם הראשונה שבה אני נמצא במסלול בלי התחייבות, ולא צריך לפחד מקנסות עזיבה כאלו ואחרים.

החסרון היחידי שאני רואה כרגע, זה שלרמי לוי אין הסכמים עם חברות סלולר בחו"ל, ולכן הקו שלהם לא שימושי בגולה.

פורסם

אפשר לחשוב שהסכמי הנדידה הנוכחיים של ספקיות הסלולר כל כך אטרקטיביים.

גם ככה על כל דקת שיחה מחו״ל אתה צריך למשכן חצי פיג׳ו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...