Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש למישהו התרשמות מסלולר רמי לוי (שרשור נקי מתגובות בנצי)

udical
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תשתית, ניתוקים וכדומה לא צריכים לעניין אותך. כמו שכתב יובק, מבחינה טכנית זה פלאפון לטוב ולרע. מה שצריך לעניין אותך זה התור בעמדות השירות. חכה עוד שבוע-שבועיים, תן לאחרים להתגלח על חבלי הלידה ותצטרף כמו שצריך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רשת פלאפון רשת מעולה, קליטה כמעט בכל מקום (לצערי אני כמעט תמיד במצב שיש איתי גם פלאפון וגם האורנג' שלי) טובה משמעותית מאורנג'

אינטרנט מדהים ומהיר

אבל שירות שעדיף לעשות טריפל של הוט מאשר להתעסק איתו (או למות נגיד ..)

אם השירות ברמי לוי יהיה שירות טוב אני ללא ספק עובר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם שוקל לעבור לרמי לוי מאורנג', לפי מה שהבנתי יש מסלול קבוע לכולם:

דקת שיחה: 20 אג'

שליחת הודעה: 15 אג'

וחיוב חודשי קבוע של 14.90 ש"ח.

החיסרון הוא שהקו עדיין לא פתוח לחו"ל.

בגדול הרבה יותר משתלם משאר חברות הסלולר, אבל יש גם יוצא מן הכלל (לקוחות עסקיים וכו')

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'ונס, הבנת נכון.

שימוש בחו"ל - זה יתרון. כאשר אתה נוסע לחו"ל קנה בארץ היעד SIM מקומי וחסוך 90% מהוצאות התקשורת. אם יש לך גישה ל-WiFi חינם במלון או במקום אחר - נצל את הסמארטפון או המחשב הנידי עם סקייפ או FT או שירות SIP זה או אחר.

מעבר לכך - רמי לוי זול למשתמשם קלים שלא נזקקים לגלישה ברגע שמדובר בשימוש קצת יותר מאסיבי (די ממוצע, עניין של 200 דקות וחצי גיגה לחודש) הכף מתחילה ליטות לכיוון החברות המסורתיות. קח למדוגמא את השרשור הבא - קצת ארוך אבל יש קצת דוגמאות לתחשיבים של עלויות רמי לוי לעלויות של התוכניות החדשות באורנג', ובתור בונוס אפילו מחקר קן על מחירים בחו"ל. תהנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רשת פלאפון רשת מעולה, קליטה כמעט בכל מקום (לצערי אני כמעט תמיד במצב שיש איתי גם פלאפון וגם האורנג' שלי) טובה משמעותית מאורנג'

אינטרנט מדהים ומהיר

אבל שירות שעדיף לעשות טריפל של הוט מאשר להתעסק איתו (או למות נגיד ..)

אם השירות ברמי לוי יהיה שירות טוב אני ללא ספק עובר.

מנסיון השירות שאני קיבלתי, ואני אפילו לא לקוח פלאפון, אני יכול להגיד ששום דבר "מעולה" שיש בפלאפון לא יצליח לפצות על תודעת שירות רקובה מהיסוד כמו שיש להם. מי שמחפש אינטרנט מהיר נטו, פלאפון היא החברה בשבילו, בשביל כל דבר אחר, מומלץ לתפוס מהם מרחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השירות של אורנג' גרוע פי כמה, מניסיון אישי.

לגביי סלכלום, לא ידוע לי, אך שמעתי שהשירות שלהם מזוויע.

תכלס, זו טרפה וזו נבלה... אותה גברת בשינוי אדרת

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השירות של אורנג' גרוע פי כמה, מניסיון אישי.

לגביי סלכלום, לא ידוע לי, אך שמעתי שהשירות שלהם מזוויע.

תכלס, זו טרפה וזו נבלה... אותה גברת בשינוי אדרת

צר לי לבשר לך שלא כולם חושבים כמוך.

השירות של אורנג' הינו מצוין.

אני אומר את זה אחרי היסטוריה ארוכה איתם, כלקוח פרטי.

כל מה שביקשתי- קיבלתי.

כשמשהו לא התאים לי וניתקתי למנהל בפנים - חזרו אליי.

אחרי אחד הריבים איתם קיבלתי מתנה הבייתה ערסל. (WTF?)

למה? לא יודע.

אבל השירות מצוין.

אגב, כשהכרתי מישהי שעובדת כנציגת שירות שם שאלתי אותה אם באמת יש כזה דבר "לקוח שמדורג כמועדף \ ריווחי " ולכן מקבל יחס מועדף כשהוא מתלונן על תקלה, לעומת לקוח אחר שמתלונן על אותה תקלה ומנפנפים אותו, היא אמרה לי שזה שטויות, אבל כמובן שאם אני מבקש הנחה על חבילה X אני אקבל אותה יותר בקלות. (שזה לגיטימי)

* כותב התגובה לא קשור לחברת אורנג' בשום צורה, למעשה הוא אפילו לא ער בשעות שנציגי החברה עובדים :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוצא שהאינטרנט ״של״ רמי לוי מהיר יותר משל סלקום ואורנג׳ וגם יותר זול.

לשם השוואה שעשיתי, חשבונית סופית אצל רמי לוי ואפילו בלי לקבל החזר על האייפון,

תיהיה יותר זולה בכמעט 100 ש״ח מאשר אצל סלקום עכשיו בתוכנית חיילים, ועוד האינטרנט אצל סלקום עם קליטה גרועה.  

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוצא שהאינטרנט ״של״ רמי לוי מהיר יותר משל סלקום ואורנג׳ וגם יותר זול.

לשם השוואה שעשיתי, חשבונית סופית אצל רמי לוי ואפילו בלי לקבל החזר על האייפון,

תיהיה יותר זולה בכמעט 100 ש״ח מאשר אצל סלקום עכשיו בתוכנית חיילים, ועוד האינטרנט אצל סלקום עם קליטה גרועה.  

גבי, אתה יכול לפרט קצת את פרופיל השימוש שלך? יש לי הרגשה שאתה לא בתוכנית אופטימלית בסלקום, אם אתה מדבר על חשבוניות של מאות ש"ח בלי תנודות חריפות בצריכה כנראה שרמי לוי לא יהיה הזול ביותר, אלא חבילת דקות באחת החברות הותיקות.

לגבי סלקום - אני חייב לציין כי השירות הטלפוני שלהם טוב, די מהיר, אדיב ונכון לעזור. הבן שלי שוחח לאחרונה עם נציגת סלקום ואיים בניוד לאורנג', חזרו אליו עם תורנית שבמידה ואכן רלוונטית תעלה פחות מחצי מצריכת שירותים דומה אצל רמי לוי. השירות הפרונטלי הוא בעיה נפרדת, לפחות במרכז שירות סלקום בקניון (עזריאלי) חיפה התורים בלתי נסבלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...