Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב קטן שישמש אותי בעיקר בתוך העיר, פעם-פעמיים בחודש אצטרך לעשות איתו מרחק של כ-100 ק"מ מחוץ לעיר, עדיפות לתיבת הילוכים ידנית, חשוב לי שיהיה חסכוני בדלק, רוב הזמן אסע לבד, התקציב שלי הוא מקסימום 30000.

ממה שקראתי עד עכשיו הסוזוקי אלטו והיונדאי אטוס נשמעים מתאימים פחות או יותר אבל כל האזהרות לגבי נסיעה מחוץ לעיר ממש מפחידות אותי. האם יש מכוניות שדומות פחות או יותר בצריכת הדלק ובמחיר אך יציבות יותר על הכביש, במיוחד מחוץ לעיר?

אשמח לחוות דעת ולהמלצה על דגמים מתאימים ממי שמבין.

תודה :)

מיכל

פורסם

האלטו לא עולה 30K.

אטוס אכן חסכונית וישאר לך הרבה עודף,אך אני הייתי ממליץ על פונטו ספייס,יכנס לך 2005-2006,אם אתה רוצה מקסימום חיסכון יש לך את הפנדה,בגדול של האלטו בערך,זה הרכב הכי חסכוני וזול בתחזוקה שתוכל לקנות,אך אתה מוותר על הכוח,לי יש כזאת חדשה,אין בעיות בבין עירוני.

כמו כן יש לך את הגטס,יש ביד 2 כמה כאלות אחרי מתיחת פנים 2007,המנוע שופר וגם צריכת דלק,הרכב נחשב לאמין זול לתחזוקה יחסית אך לא הכי חסכונית,מצד שני תקבל מנוע די נמרץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טויוטה יאריס 2001-2002 עשויה להיכנס לתקציב. אומנם ישן יותר מהפונטו, אך אמינה, איכותית ומעימה ממנה.

צריכת הדלק של היאריס 1,300 האוטומטית, כ-14 ק"מ/ל', כך שהידנית צפויה לספק נתונים טובים אף יותר.

חשוב לוודא הימצאות היסטוריית טיפולים מךאה ממוסך מורשה!

בהצלחה!

• תוכן חדש...