Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שנולדת בארץ זה לא אומר שזה צריך להיות הבית היחיד שלך, אני מרגיש פה בשוויץ בבית יותר מאשר הרגשתי בארץ.

בית זה איך שאתה מעצב אותו מבחינת האופי ובמחינה חומרית.

תטוס ותראה, אתה תמיד יכול לנצל את השהות שם לטובתך, אם מבחינת עבודה או מגורים.

בכל מקרה רק שתדע שבהתחלה זה אף פעם לא קל, אבל בסופו של דבר זה שווה את זה.

• תגובות 378
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שרשור מעניין, אבל נראה לי שהתשובה לשאלה המקורית פשוטה וקצרה, כפי שענו לפניי:

אתה צעיר? אין לך התחייבויות? מעניין אותך? לך על זה,

מהיכרות של דברים חדשים ושונים רק מרוויחים. ואני לא מדבר על כסף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הוויכוח כאן הוא וויכוח סרק הרי כל אדם חושב אחרת וזו זכותו.

היום החברה הצעירים משתכרים כ 6000-8000 ש"ח בחודש בעבודה זוטרית אבל מבזבזים יותר בחודש.

נכון הדיור יקר המחייה יקרה במידה ואתה אוכל כל יום במסעדה שותה קפה ב ארומה בבוקר ולובש ג'ינסים ב 1500 ש"ח.

אבל זה לא קשור להיכן הוא נמצא גאוגרפית זה קשור למי שהוא ולניצול המצבים.

לא כולם.

אני חסכן ברמות שלא תאמין.

כל הג'ינסים שלי הם מה שאני מקבל ליום הולדת או כשאני יוצא עם אבא שלי לקצת קניות.

לא קניתי ג'ינס בעצמי כבר כמה שנים טובות ואני מסתובב עם אותם מעילים שקניתי בשנת 2001 בארגנטינה.

אפילו הנעליים שלי הן משנת 2006 וההורים שלי קנו אותן כשהייתי בחו"ל.

אין לי כמעט לוקסוסים בחיים, אני לא יוצא לבתי קפה יותר מפעמיים-שלוש בחודש, וגם אז אני שותה רק קפה שחור.

החיים שלי מסתכמים בעבודה, לימודים, כתיבה בזמן החופשי בבלוגים שלי ובפורום ומפגשים כל יום שישי עם חברים שקשורים לרכב.

מדי פעם אני גם רואה חברים אצלם בבית או אצלי.

בבית אני אוכל בעיקר שניצל שאני מכין בעצמי כי ככה אני יכול לאכול עם הוצאות ממוצעות של 550 ש"ח לחודש.

נשמע לך בזבזני מדי?

זהו, אין יותר הוצאות מיותרות.

הבעיה הגדולה היא שלמרות שיש לי שתי עבודות, אני לא יכול לעבוד במשרה מלאה כי לא לוקחים אותי למשרות כאלו. זה משאיר אותי עם משרות סטודנטים, כלומר זה לא מספיק לי בשביל לחיות.

פורסם

סבתא שלי הייתה קוראת לזה "בריליאנטן"

אם מאיזו סיבה חשוב לך לשמוע גם את דעתי אז סע, סע ועוד פעם, סע!

זאת תהיה חוויה נהדרת, שהות בחו"ל, עבודה, חברים, בילויים משותפים והמון התנסויות מיוחדות ושונות ובסוף השנה אתה יכול להחליט אם לחזור לארץ או אולי ללכת על שהות נוספת בחו"ל, מה שלא תחליט זה טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עלינו עלייך ! מוכר קריסטלים לילדים 8)

לא רחוק, מוכר קריסטלים לילדים מגודלים.

:wink:

הייתי אומר, יותר מדויק: מוכר פחם!:wink:

לא נכנסתי להרכב האטומי כי לא כולם יודעים את זה (אגב, ידעת שאם תשרוף גופה של אדם מבוגר תוכל לקבל יהלום בגודל קרט עד קרט וחצי?... יש אפילו חברות שזה עיסוקן).

אחרי שצחקתי על עיסוקי כזגג, עיסוקי כבר ידוע לרוב הוותיקים לפחות, אני מנהל משרד של חברת יהלומים גדולה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עכשיו זה ממש מעצבן!

למה אייל כתב עליך "מלח הארץ"? אתה בקושי "פחם של חו"ל" ...:lol:

שלח לנו איזה לינק לאתר שעוסק ביצור יהלומים מגופות אדם, לא רק לפרנקוס מותר להעלות פה לינקים הזויים.

אגב, הבית שלנו זה לא איפה שאנחנו גרים, זה המקום שתמיד נוכל לחזור אליו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בחיי שאני לא מבין את כל ההטפות והוויכוחים פה.

נולדתי בארץ למשפחה ממוצא מגוון למדי שכולם בה ידעו מה המחיר של לחיות במדינה שאינה מדינת היהודים (ניצולי שואה, פרטיזנים, וסתם חיו במדינה שהיחס ליהודים בה אמביוולנטי), ועל כן בחרו בישראל.

גדלתי בארץ, שירתתי ארבע וחצי שנים בצבא בהתנדבות, ועוד קצת במילואים, ואז עברתי לארה"ב כי הייתה הזדמנות, ורציתי לפתח את עצמי.

עברו מעל חמש שנים התפתחתי מאוד, אני כבר במדינה אחרת (בקרוב: שירשור אוננות על מכוניות על בחניון ביחד עם edan82), ואני מכבד גם את מי שנשאר בארץ וגם את מי שמנסה את מזלו בחו"ל.

לאנשים מסויימים יש הזדמנויות טובות יותר בחו"ל, עניין של כישורים, מזל ואופי, ולחלק אין והם סתם נלחמים בטחנות רוח וממציאים לעצמם תירוצים בשביל להמשיך ולהילחם.

שכל אחד יעשה מה שטוב לו, ושלא יטיף לאחרים על זה שעזבו את הארץ, או נשארו בה.

לארץ אני רוצה לחזור, אבל עם יכולת כלכלית שתקל עלי את השהות, ואוסף דרכונים שיבהיר לי שאני בארץ כי אני רוצה, לא כי אני חייב. אפשר לומר שזה אנוכי, אבל מאז הילדות יש לי בעיה עם זה שיחליטו בשבילי, אני תמיד זקוק לאפשרות הבחירה בשביל להיות רגוע.

אגב, הבית שלנו זה לא איפה שאנחנו גרים, זה המקום שתמיד נוכל לחזור אליו.

:beerchug:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא עזבתי כי אני אגואיסט להפך, עזבתי כי אני חושב על אחרים, אני יודע שכשאני אבסס את עצמי טוב אז אחרים יבואו בקלות :)

אייל, אתה חצוף אבל זה לא חדש. וזה לא כזה מעניין.

יש לי 9 שנות לימוד (12 אם בודקים במשרד החינוך).

החיים שלי לא דבש, אני עובד קשה, 6-7 ימים בשבוע, יוצא מהבית ב6 בבוקר ולפעמים חוזר ב10 בלילה, אבל אני נהנה, אני מרגיש שאני מקבל תמורה לאגרה.

וישה, אני לא חייב למדינת ישראל כלום. אם כבר מדינת ישראל חייבת לי.

אני מעודד ירידה מהארץ, אני אומר לכל בחור צעיר שמתלבט - לך על זה! לכל אחד מגיעה הזדמנות. בשבילי המעבר היה כמו הזדמנות לנשום, טיפסתי ונפלתי ואני לא מתכנן ולא רוצה לחזור לחיות בישראל, אני רוצה להקים משפחה פה, לגדל את הילדים שלי פה, כי אני רוצה שלילדים שלי תהיה הזדמנות שלי לא הייתה.

אף פעם לא הייתי מאלה שבוכים, אני חושב שבמקום לבכות צריך להזיז את התחת, אני הזזתי את התחת, מי שרוצה להצליח בארה"ב מצליח בארה"ב, אני לא חושב שאני יכול לקרוא לעצמי סיפור הצלחה, אני חי, פשוט חי ונהנה מהחיים.

haters will hate

פורסם
בנצי, האם ההצעה הזאת תקיפה לשאר חברי הפורום?

אנא פרט, מה בדעתך לעשות בכדי לגרום להם להישאר :-D

:mm_yeah:

ההצעה פתוחה לכולם. מי שרוצה לבוא ללוס אנג'לס שיכין ויזת תייר, גישה בריאה בלי פינוקים וקצת כסף, מה זה קצת? בחור צעיר ורווק מתחיל פה יופי עם 3000 דולר. אני אדאג לעבודה, אעזור במציאת מגורים ורכב ואתן בעיטה בתחת שהלוואי ואני הייתי מקבל.

haters will hate

פורסם

אני לא חייב למדינת ישראל כלום. אם כבר מדינת ישראל חייבת לי.

אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות בשבילך, תשאל מה אתה יכול לעשות לה בחזרה...

:twisted: :twisted: :twisted:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אני עושה הרבה בשביל מדינת ישראל, כספי הסיוע מגיעים לישראל מגיעים ממשלמי מיסים בארה"ב, אני אחד מהם.

haters will hate

פורסם
אני לא עזבתי כי אני אגואיסט להפך, עזבתי כי אני חושב על אחרים, אני יודע שכשאני אבסס את עצמי טוב אז אחרים יבואו בקלות :)

אייל, אתה חצוף אבל זה לא חדש. וזה לא כזה מעניין.

יש לי 9 שנות לימוד (12 אם בודקים במשרד החינוך).

החיים שלי לא דבש, אני עובד קשה, 6-7 ימים בשבוע, יוצא מהבית ב6 בבוקר ולפעמים חוזר ב10 בלילה, אבל אני נהנה, אני מרגיש שאני מקבל תמורה לאגרה.

וישה, אני לא חייב למדינת ישראל כלום. אם כבר מדינת ישראל חייבת לי.

אני מעודד ירידה מהארץ, אני אומר לכל בחור צעיר שמתלבט - לך על זה! לכל אחד מגיעה הזדמנות. בשבילי המעבר היה כמו הזדמנות לנשום, טיפסתי ונפלתי ואני לא מתכנן ולא רוצה לחזור לחיות בישראל, אני רוצה להקים משפחה פה, לגדל את הילדים שלי פה, כי אני רוצה שלילדים שלי תהיה הזדמנות שלי לא הייתה.

אף פעם לא הייתי מאלה שבוכים, אני חושב שבמקום לבכות צריך להזיז את התחת, אני הזזתי את התחת, מי שרוצה להצליח בארה"ב מצליח בארה"ב, אני לא חושב שאני יכול לקרוא לעצמי סיפור הצלחה, אני חי, פשוט חי ונהנה מהחיים.

אם היית עובד קשה בארץ כמו שאתה עובד בארה"ב היית גם מצליח בארץ.

ומתי אתה חי ב11 בערב אחרי יום עבודה מפרך של 16 שעות ? כאשר אתה עובד 6-7 ימים בשבוע. יאללה תפסיק למכור לנו לוקשים.

אז הגעת לרכב שכאן עולה X ושם שליש הX פששש ממש הצלחה .

ונהנה ולא חי בין זרים. טוב יש מושבה של ישראלים מצליחים כמוך שם .

כאשר יהיו לך ילדים אולי תבין את חשיבות הארץ הזו. אולי לא.

ובוא תסביר מה המדינה חייבת לך? ולמה?

אפילו חינוך ניסו להרביץ בך ולא בדיוק הצליחו ( למעשה אתה לא הצלחת ).

האם בין חבריך שם היו אנשים שבאו לבנק ונתנו למנהל את מפתחות הבית שלהם? או שפוטרו ממקום עבודתם ?

שום דבר שם לא ירוק יותר מכאן פרט לדשא. וזו בארץ מספר אחת של הגירה בעולם. שגם היא טובלת בים של בעיות כלכלה קשות ובעיות חברתיות קשות .

לך זו נראית ארץ החלומות בדיוק כמו שלסודני נראית ישראל כמו ארץ החלומות. ושניכם טועים.

מעניין למה יש שם הפגנות של מתנגדי וול סטריט . בטח מרוב טוב הארץ.

אז לך תמכור חמוצים למישהו אחר, ונסה לעשות נפשות לירידה מהארץ ( למעשה לעליה לארץ זבת חלב ודבש ).

ממש מלח הארץ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...