Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס יסודות המכונאות [כדאי?]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורס בין 3-4 חודשים מאוד מומלץ, נותן לך ידע מאוד בסיסי אך משמעותי בתחום הרכב,

נותן לך את הידע הבסיסי כיצד לעשות טיפול 10,000 לרכב, ואף יותר, רק יש מחסור בעבודה מעשית.

אני עשיתי את הקורס הזה במתכונת הנוכחית שלהם, לפני כשנה ו-3 חודשים בערך , על הידע שהיה לי במנוע, הוסיף לי עוד המון דברים. ולחלופין חדד אחרים.

נותן לך רקע על מה זה מנוע, כיצד מורכב, איך עובד ולמה עובד, (פחות או יותר),

יש זמן של עבודה מעשית שבו מפרקים מנוע את לרמת הבלוק, ומרכיבים מחדש, לומדים כיצד להחליף את הטיימינג, מערכות הברקסים כיצד לטפל, כיצד לכוון הצגה ברכבים עם מפלג כולל אקדח הצתה, (וגם מבחינה מעשית כאשר מנתקים לך מנוע עובד מכלל חותי ההצתה, ומסובבי םמספר פעמים את הרוטור, ואומרים לך להניע את המנוע כולל כיוון שיעבוד יציב), הסבר על מערכות החשמל, ידע בסיסי בטיפול עם סורק תקלות, ועוד, שוב, אתה מקבל ידע ויודע להסתכל על מנוע ולדעת מה זה היצור בקדמת הרכב ומה הוא אמור לעשות. (כמובן לומדים על תיבות הילוכים ועוד)

אני יכול לומר שהמחזור שבו אני עשיתי את הקורס, כמו שאמרתי,היה הראשון , היו להם המון טעויות בהתנהלות הקורס, ולבסוף דחפו הרבה ימי עבודה מעשית בכמה שבועות לסיום הקורס, אני אישית קצת התרשמתי לרעה והתלוננתי אצלהם על התנהלות הקורס.

הציעו לי לעבור קורס נוסף שעבר שיפור עקב התלונות של חברי לכיתה, אומנם גם בתשלום אבל מוזל משמעותית מהקורס המקורי, אך סירבתי היות והתחלתי כבר את לימודי ההנדסאי שלי.

שוב יתכן והיום הם למדו את הלקחים, ושוב, את הידע אתה תקבל, ותדע הרבה יותר, וכן לעשות טיפול תדע.

בסך הכל אני בזמנו שילמתי סכום של סביבות 5K ולמרות ההתנהלות הלוקה, עדיין אומר שרכשתי ידע, עזר לי, ואני כן ממליץ (כי יודע שהיום זה עבר שינוי)

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...