Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בהמלצה על סט קומפוננט עד 1000

מעוניין בהמלצה לסאב עד 800

ומגבר 4 ערוצים עד 1000

לסאב יש מונו בלוק , והקומפוננט ישב על המגבר ונראה לי שאני אשים קוקסיאלים מאחורה 6.5 שישבו בינתיים גם על הגברה.

פורסם

אם אתה פתוח לרכישת ציוד משומש, יש עכשיו ביד שניה ציוד ששווה המון, ונכנס בול בתקציב שלך.

מתחדשת*

פורסם

אני פשוט עושה טרייד לציוד קיים.

יש לי קומפוננט AUDIO SYSTEM RADEON 165

שאני לא כל כך מבסוט ממנו.

אני חושב להחליף ל-MOREL DOTECH OVATION 6

יש לי סאב של AUDIO SYSTEM 12 שהוא גם חלש לי ולא נותן הופעה

שאני גם אחליף.

ויש לי גם מגבר 75.4 של AUDIO שאם הוא לא יספק אותי מול ציוד חדש אני גם אותו אחליף.

פורסם
אם אתה עושה טרייד אין, כדאי שתגיד מה האופציות שקיימות.

לסט קומפוננט יש את הדוטק 6 של מורל , לגבי סאב אני לא יודע בדיוק מה יש לו שם ואם אין לו משהו שאני מחפש

אנחנו נזמין ככה גם לגבי המגבר , בגדול הוא יכול להביא הכל .

פורסם

לח'ברה שענו כאן, אני בדיוק גם מחפש מגבר וקומפוננט ומשום מה בחרנו כולנו באותו דבר אני בדיוק לפני קנייה של מגבר GTO1004 מבית ג'י ביאל וקומפוננט של מורל דגם TOTECH OVERATION 6.

מישהו מכם שענה פה ענה מניסיון?זאת אומרת שמע את הקומפוננט?או רק מדיפדוף בזאפ לפי מפרט ומחיר..אני מחפש חוות דעת

פורסם

דוטק אוביישן

JBL1004

הרץ ES300

-----

זה אחד השילובים הכי מומלצים בטווח המחיר הנ"ל

בשנה האחרונה פחות או יותר ,בנוגע לקומפוננט בטווח המחיר שלו לא תמצא הרבה אלטרנטיבות

טובות יותר אם בכלל.

פורסם

מה ממליצים פה על מגבר 5 ערוצים?

אני מתעניין ב2 זוגות הקומפוננטים שהוצעו פה של מורל דוטק

מגבר מחפש 5 ערוצים

סאב של קיקר CVR12

מה אומרים?

לגבי הקומפוננטים הבעיה שאני מחפש 2 זוגות וזה קצת יקר הכל אם מישהו מכיר מקום זול שניתן לדבר על המחיר אשמח להמלצה בפרטי - תודה

פורסם

מחר אני הולך למתקין שלי בתקווה לבלות אצלו כמה שפחות זמן , אני כנראה אשים את הדוטק אוביישן 6 לגבי מגבר אני לא

יודע מה יהיה לו במלאי וסאב אנחנו צריכים לבחור , ממה שהבנתי הקומפוננטים שהכי כדאיים זה המורל אז מורל איט איז.

פורסם

מורל זה לא הבחירה הכי טובה בתקציב הנ"ל. אני אישית מעדיף את ההרץ אנרג'יי. מציע לך לשמוע את הסט לפני קנייה שלא תתאכזב

A3

K04 Inside

פורסם
מורל זה לא הבחירה הכי טובה בתקציב הנ"ל. אני אישית מעדיף את ההרץ אנרג'יי. מציע לך לשמוע את הסט לפני קנייה שלא תתאכזב

למרכיב שלי לא תיהיה בעיה להחליף לי אני מאמין במקרה שלא אוהב , אבל ההיי אנרג'י יקר כמעט ברמה של הייבריד אוביישן לא ?

• תוכן חדש...