Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 744
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שהכי חשוב אולי לדעתי זה צריכת הדלק הנהדרת של הרכב הזה.

הרכב עושה לי 1 ל 15 (אפילו קצת יותר) בנסיעות משולבות.

יש לי את הרכב 3 שבועות, ואני פשוט נהנה מכל רגע.

אגב, מסכים לגבי הHILL HOLD -אחלה של דבר. עובד בצורה מאוד פשוטה לא צריך לעשות שום דבר חריג כדי להפעיל (כמו שחלק פה אמרו), פשוט להוריד את הרגל מהברקס וזה אוטומטי נכנס לפעולה.

- הרדיו דיסק לדעתי טעון שיפור. האיכות סבבה אבל השליטה קצת מציקה (מעבר בין תחנות וכו'..).

פורסם
CLOSE2U אם אפשר לשאול איפה התקנת את הרמקולים?

-----

שאלה נוספת לכל בעלי האיביזה, האם גם אצלכם החלונות הקדמיים לא נסגרים אוטומטית לאחר נעילת הרכב (גם לאחר לחיצה ארוכה על לחצן הנעילה)?

התקנתי ב- Cadence בתלפיות. אם אתה מתקין שם, תיכנס קודם לאתר האינטרנט שלהם ותראה מה המחיר של הרמקול, בחנות יותר יקר. או שתקנה דרך האתר ותגיע להתקנה או שתרשום את הדגם שאהבת עם המחיר באתר ותגיע לחנות.

לגבי החלונות הקדמיים, הם נסגרים, אני לרוב לוחץ פעם אחת לנעילה ואח"כ פעם נוספת לחיצה ארוכה לחלונות ואז הכל נסגר.

p_306_m תתחדש גם אתה, אשמח אם תעדכן לגבי ביטול האורות, בסוכנות אמרו לי שזה בלתי אפשרי אבל אולי עלית פה על איזה סטארט אפ :wink:

עדכון נוסף: היום התקנתי כסא בטיחות לבן שלי עם חיבור האיזופיקס. מאוד שמחתי שיש לרכב את ההתקן הזה אמור להיות גם יותר בטוח וגם יותר קל לחיבור. גם קניתי כסא עם חיבור אוטומטי לאיזופיקס, רק קליק וזהו אבל חברים, האמת שהיה סיוט להתקין את הכסא, הזעתי כאילו שיא הקיץ...

היה נורא קשה להגיע לחיבור, בחוברת מסומן כאילו גלוי ושמאוד קל למצוא אבל בפועל הייתי צריך להרים את המושב כדי לראות אותו. היה מאוד-מאוד קשה, מי שיכול אני ממליץ שביום המסירה יביא את הכסא איתו ושבסוכנות ישברו את הגב כדי לחבר אותו. לפחות תבקשו שיראו לכם איפה האיזופיקס נמצא.

אני קניתי לבן שלי את הכסא הכי טוב (אתם יודעים איך זה עם ילדים), אבל אני טיפה מצטער כי הוא מאוד גדול ויצא צפוף בכסא מקדימה. נראה לי עדיף לקנות כסא יותר סטנדרטי.

זהו להפעם, אני מתכוון שבוע הבא להתקין חיישני רוורס ולהשחיר חלונות אחוריים, אחזור כדי לעדכן.

פורסם
התקנתי ב- Cadence בתלפיות. אם אתה מתקין שם, תיכנס קודם לאתר האינטרנט שלהם ותראה מה המחיר של הרמקול, בחנות יותר יקר. או שתקנה דרך האתר ותגיע להתקנה או שתרשום את הדגם שאהבת עם המחיר באתר ותגיע לחנות.

לגבי החלונות הקדמיים, הם נסגרים, אני לרוב לוחץ פעם אחת לנעילה ואח"כ פעם נוספת לחיצה ארוכה לחלונות ואז הכל נסגר.

p_306_m תתחדש גם אתה, אשמח אם תעדכן לגבי ביטול האורות, בסוכנות אמרו לי שזה בלתי אפשרי אבל אולי עלית פה על איזה סטארט אפ :wink:

עדכון נוסף: היום התקנתי כסא בטיחות לבן שלי עם חיבור האיזופיקס. מאוד שמחתי שיש לרכב את ההתקן הזה אמור להיות גם יותר בטוח וגם יותר קל לחיבור. גם קניתי כסא עם חיבור אוטומטי לאיזופיקס, רק קליק וזהו אבל חברים, האמת שהיה סיוט להתקין את הכסא, הזעתי כאילו שיא הקיץ...

היה נורא קשה להגיע לחיבור, בחוברת מסומן כאילו גלוי ושמאוד קל למצוא אבל בפועל הייתי צריך להרים את המושב כדי לראות אותו. היה מאוד-מאוד קשה, מי שיכול אני ממליץ שביום המסירה יביא את הכסא איתו ושבסוכנות ישברו את הגב כדי לחבר אותו. לפחות תבקשו שיראו לכם איפה האיזופיקס נמצא.

אני קניתי לבן שלי את הכסא הכי טוב (אתם יודעים איך זה עם ילדים), אבל אני טיפה מצטער כי הוא מאוד גדול ויצא צפוף בכסא מקדימה. נראה לי עדיף לקנות כסא יותר סטנדרטי.

זהו להפעם, אני מתכוון שבוע הבא להתקין חיישני רוורס ולהשחיר חלונות אחוריים, אחזור כדי לעדכן.

אני התקנתי 2 בוסטרים איזופיקס מלא - והזעתי כהוגן.

אחרי שתופסים את העניין - בפעמים הבאות כבר הרבה יותר קל להתקין.

דרך אגב עם בוסטרים אין בעיה של מקום מאחורה.

פורסם

בקשר לאורות מה שהצלחתי לעשות זה, האורות חניה מפסיקים לעבוד אבל הלוח שעונים עובד. אין אפשרות אחרת.

מקס.

פורסם
בקשר לאורות מה שהצלחתי לעשות זה, האורות חניה מפסיקים לעבוד אבל הלוח שעונים עובד. אין אפשרות אחרת.

מקס.

הכל טוב ויפה אבל לא הסברת איך או על מה לוחצים/מכוונים...

עם לוח השעונים אין לי בעיה, שיידלק. הבעייה זה עם האורות החיצוניים, תספר לי איך הצלחת ואם בדקת פיזית מחוץ לאוטו שאכן האורות כבויים.

פורסם
תודה, domo2 :wink:

לא, גם בשעה 1 האורות דולקים, מקדימה אור חלש אבל מאחורה רגיל, ההבדל הוא שאז אורות לוח השעונים כבויים.

עדכון: היום התקנתי רמקולים גם מאחורה. בהתחלה הכיוון היה התקנה בדלתות אחוריות אבל כשהמתקין בדק, ראה שאין שום הכנה ואמר שעליו לפרק דלת + חלונות. כאן כבר עצרתי אותו, מילא לפרק דלק אבל התעסקות עם מנגנון חלונות זה כבר יותר מדיי אז לבסוף נבחרה התקנה של רמקולים

pioneer 6X9 שהותקנו במגש האחורי. אין מה להגיד, מדובר בהבדל משמעותי מקודם ואני בהחלט ממליץ, למרות שזה לא הכרחי. אני כן חוזר על ההמלצה להזמין התקנה כבר במעמד הזמנת הרכב, למרות שהרמקולים שהתקנתי הם אחלה, עדיין שרפתי היום זמן יקר בישבילם.

סה"כ עלות: 430 ש"ח, כמעט זהה למה שהייתי אמור לשלם אם הייתי מזמין ישירות מהיבואן.

תתחדש ידידי CLOSE2U ??, האוטו נראה פצצה..

אהבתי את המדבקה שלך, חיפשתי ב EBAY אך לא מצאתי, מאיפה השגת אותה??

חבל שלא התקנת בחברה, אני קיבלתי רמקולים עוצמתיים מאוד עם אחריות החברה בפחות כסף :(

ושוב גם אני שולח ד"ש לחברים מנצרת (הוא גם חבר בפורום :) ), אחלא אנשים, מומלץ ביותר :-)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

ההילוך הראשון לפעמים לא ניכנס חלק. שמעתי מאנשים בפורם שזה קורה להם גם בשני, (צריך להפעיל פחות כוח בהכנסה להילוך)

יש לי מן רעש מוזר לפעמים של פלסטיקה רועדת או איזה חוט בצד ליד הנהג.(עוד לא מצאתי מה זה וגם לא מתכוון לפרק חצי דש בורד בשביל זה.)

סה"כ מאוד אבל מאוד מרוצה מהאוטו רכב ראשון שלי מהניילונים (אבא לא עשיר אז עובדים קשה וקונים לבד) קצת חלש אבל עדיף את זה מאשר הפיקנטו אם זה חלש לא יודע מה הייתי אומר על הפיקנטו שזה מה שתכננתי לקנות לפני המבצע של סיאט.

יום טוב :) מקס.

יש לי סיפור דומה בקשר לרכב ראשון מהניילונים, אחרי קריעת תחת בעבודה למס' חודשים.. אני מאוד נהנה מהאוטו , במיוחד בגלל החסכון העצום ביחס לגטס שנסעתי עליה לפני (והחזרתי אותה למגרש לאחר שבוע אצלי), אך גם אני מרגיש לפעמים שיש קושי בהכנסת הילוך ראשון/ שני, אגב אני נוסע כל יום בפקקים (מצומת סומך ליגור / צפון) וגם בתוך חיפה, ולאט לאט מתרגלים לזה..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
תתחדש ידידי CLOSE2U ??, האוטו נראה פצצה..

אהבתי את המדבקה שלך, חיפשתי ב EBAY אך לא מצאתי, מאיפה השגת אותה??

חבל שלא התקנת בחברה, אני קיבלתי רמקולים עוצמתיים מאוד עם אחריות החברה בפחות כסף :(

ושוב גם אני שולח ד"ש לחברים מנצרת (הוא גם חבר בפורום :) ), אחלא אנשים, מומלץ ביותר :-)

מוכרים את המדבקות בחברה ב-80 ש"ח ואם היית מתמקח היית מקבל בחינם.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אפשרי למשוך בלם יד לצורך "זריקת זנב" בסיבוב?

אני שואל בגלל בקרת היציבות... היא עובדת דרך הברקסים ובלם היד נועל לה שתיים.

איך זה מסתדר?

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם

שלום לכולם. היום הודיע לי הסוכן שהמשלוח הבא של הרכבים יקדים ויגיע ב-6 לפברואר במקום ב-23.

חדשות משמחות בהחלט!

פורסם
שלום לכולם. היום הודיע לי הסוכן שהמשלוח הבא של הרכבים יקדים ויגיע ב-6 לפברואר במקום ב-23.

חדשות משמחות בהחלט!

וואו איזה כיף אני מחכה עד ה1.3.12 לצבע השחור הלוואי ויקדימו את המשלוח הזה גם כן

פורסם

שלום. עוד לא קיבלתי את הרכב..... אמרו לי שהמערכת שתגיע היא לא מקורית אלא קנווד... לדעתי פחות יפה.

האם יודעים איזו מערכת יותר טובה? האם אפשר להתמקחולדרוש מקורי?

תודה רבה חברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...