Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי הסוכן אמר שהקנווד היא בתוספת תשלום, מה הקטע?

מישהו יכול להגיד לי באיזה סניף שידרגו לו את הקנווד חינם?

למה שהמקורית תהיה עדיפה על הקנווד? היתרון הגדול ממה שאני רואה זה USB בקנווד.

• תגובות 744
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קניתי בסניף ראשון. הסוכן לא התאמץ יותר מידי עם תוספות - רמקולים אחוריים לדוגמא אינם אפשרויות להוסיף דרכו - אבל לפחות השדרוג למערכת קנווד הוא ללא תשלום. גם אני מעדיף את הקנוות בגלל הכניסת AUX/USB שלו, משהו שאין במערכת המקורית הבסיסית.

פורסם

שאלה: אם הביטוח לא דורש עלוקה, האם כדאי לוותר עליה ולחסוך את הכמה מאות שקלים (סביבות 600 אם אני לא טועה) האלה או להשאיר כאמצעי "ביטחון" נוסף?

אני לא באמת יודע מה זו עלוקה, אני מעריך שהיא אמורה לעכב את הגנב. בכל אופן אשמח לשמוע מבעלי נסיון. תודה

פורסם

מציע לכל אלו שמתלבטים לרכוש רדיו דיסק וכל מה שקשור לאודיו לרכב לא לעשות זאת דרך היבואנים או המתקינים שלהם. סתם יקרנים, אין להם מושג של התקנה נורמלית, ואח"כ חלקכם יבכו על זה. לא חסרים רכיבים בשוק בפחות כסף ומתקינים תותחים. תכנסו לפורום אודיו כאן ותתרשמו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שאלה: אם הביטוח לא דורש עלוקה, האם כדאי לוותר עליה ולחסוך את הכמה מאות שקלים (סביבות 600 אם אני לא טועה) האלה או להשאיר כאמצעי "ביטחון" נוסף?

אני לא באמת יודע מה זו עלוקה, אני מעריך שהיא אמורה לעכב את הגנב. בכל אופן אשמח לשמוע מבעלי נסיון. תודה

עלוקה היא רכיב המנתק את אחד מערכות הרכב ונשלט ע"י הקודן. העלוקות נבדלות במיקום הניתוק. ככל שיהיה פחות נגיש(אי שם בתוך המנוע) אז זה יהיה יותר טוב. בכלמקרה יש חברות שדורשות את זה ואם תצטרך בעתיד להחליף חברת ביטוח יכול להיות שתתקע. אני העדפתי שהיבואן יתקין ואז זה גם באחריות, עי התקנה לא טובה תגרום לצרות.

פורסם
עלוקה היא רכיב המנתק את אחד מערכות הרכב ונשלט ע"י הקודן. העלוקות נבדלות במיקום הניתוק. ככל שיהיה פחות נגיש(אי שם בתוך המנוע) אז זה יהיה יותר טוב. בכלמקרה יש חברות שדורשות את זה ואם תצטרך בעתיד להחליף חברת ביטוח יכול להיות שתתקע. אני העדפתי שהיבואן יתקין ואז זה גם באחריות, עי התקנה לא טובה תגרום לצרות.

אצלי בכלל הם ביקשו את העלוקה ואפילו מעטה פלדה :( אך אחרי התווכחות הם הסתפקו בעלוקה בלבד !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין במבצע ורציתי לשמוע חוות דעת מאלו שקנו את הרכב ונוהגים בו כבר כמה זמן.

לצערי אין אפשרות לקבל נסיעת מבחן על הדגם במבצע.

מה דעתכם על הרכב מבחינת מנוע, נוחות נסיעה ומרווח לנהג ולנוסעים ?

מה הם החסרונות ברכב ? מישהו יודע האם הרכב מאבד מערכו יותר מהרכבים המתחרים ?

תודה לכל העונים.

פורסם

גם אני מתעניין במבצע.

מהצעת המחיר שקיבלתי נראה שהקנווד כלול - זה מופיע בחשבונית אבל מתקזז לאחר מכן בהנחה.

דבר שני אני רוצה להוסיף חישוקים, קיבלתי מסיאט את ההצעות המצורפות (שתי התמונות שהן צילום של קטלוג).

מישהו יודע אם החישוקים מקוריים ואיפה אפשר למצוא תמונות יותר טובות שלהם?

Picture 011.jpg

Picture 010.jpg

פורסם
גם אני מתעניין במבצע.

מהצעת המחיר שקיבלתי נראה שהקנווד כלול - זה מופיע בחשבונית אבל מתקזז לאחר מכן בהנחה.

דבר שני אני רוצה להוסיף חישוקים, קיבלתי מסיאט את ההצעות המצורפות (שתי התמונות שהן צילום של קטלוג).

מישהו יודע אם החישוקים מקוריים ואיפה אפשר למצוא תמונות יותר טובות שלהם?

החישוקים מהודעות קודמות שפורסמו פה הם לא מקוריים של חברת מ.י.ח, אם למישהו יש עוד פרטים גם אשמח אם יפרסם פה...

אני כבר הזמנתי עם הדגם 10 צלעות שנראה יותר טוב בעיני :-)

הדגם 5 צלעות דומה באופן חשוד לחישוקי לייקסייד שבאים עם הפולו יאנג. (חפש בגוגל vw lakeside) ותראה, אני אישית לא אהבתי.

לגבי נסיעת מבחן, הגיעה לפני כמה ימים גרסאת 3 הדלתות עם אותו מנוע וגיר, זה הכי דומה שתוכל למצוא בסיאט...

בהצלחה.

פורסם
החישוקים מהודעות קודמות שפורסמו פה הם לא מקוריים של חברת מ.י.ח, אם למישהו יש עוד פרטים גם אשמח אם יפרסם פה...

צודק - התמונות באמת לקוחות מעמוד 58 בקטלוג שלהם. מעניין מה המחיר אצלהם ואם אלה באמת שני הדגמים היחידים שמתאים לרכב..

פורסם

אני במקומך לא הייתי מתעסק עם זה...

תבדוק מחירים ומיגונים של ביטוחים, זה שווה הרבה יותר כסף כיוון שיש שונות מאוד גדולה בין חברות הביטוח.

חוצמזה שברמה מסויימת תמיד עדיך שאת ההתקנות (לא רק ג'אנטים אלא מיגונים ושאר ירקות) יעשו בחברה, כיוון שהם נותנים אחריות והם הכי מנוסים, במידה והפער הוא לא גדול עדיף שלא להתעסק לפי דעתי.

מה לגבי מערכת מולטימדיה? האם זה מעניין אותך? (6600 שח בסיאט)

משענת יד בין המושבים? (זה עולה 1800 ש"ח בסיאט)

פורסם

תגידו איפה אני רואה איזה נורות צריך לרכב?

נגיד לפנסי הערפל,אור גבוה, אור נמוך,לוחית רישוי,תאורת פנים הרכב,תאורת מטען אחורי וכו'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...