Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, בסוף אין להם את הג'נט הזה ...

מה שקבלתי בסוף:

איביזה 1.4 71000 שח

עלוקה וקודן 700 שח

מערכת מולטימדיה של blaupunkt עם GPS with israel maps ,AUX,USB,SD CARD, DVD , etc ומצלמת ריורס 4500 שח במקום 13000

6 רמקולים 429 שח

חישוקים חדשים (קיבלו את זה בתחילת השבוע ראיתי את זה מותקן פשוט פצצה) 1900 שח במקום 3500

תתחדש! אתה יכול לעלות תמונה של הרכב עם החישוקים? באיזה סוכנות הזמנת?

• תגובות 744
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש! אתה יכול לעלות תמונה של הרכב עם החישוקים? באיזה סוכנות הזמנת?

תודה אחי :)

אני אקבל את הרכב עוד כשבועיים ,,, אעלה תמונות שאקבל את זה :)

הזמני בסוכנות נצרת

פורסם

טוב אחרי חודש ויום על הכביש הנה תוצאות צריכת דלק שלי, אשר נעשו בשיטה הבסיסית, מיכל מלא, איפוס, המון נסיעות עד שהמיכל מתרוקן וחישוב מס' ק"מ חלקי ליטרים ..חשוב לציין שמיליתי באותה תחנת דלק, אותו דלקן :)

576 ק"מ/ 35 ליטר= 16.45קמ/ליטר

**רוב הנסיעות שלי בינעירוני, בינעירוני 90% עירוני 10%

**אני לא עובר 100 קמ"ש בשום אופן :)

מה איתכם?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
תודה אחי :)

אני אקבל את הרכב עוד כשבועיים ,,, אעלה תמונות שאקבל את זה :)

הזמני בסוכנות נצרת

מתי הזמנת?

אם הזמנת עכשיו - אתה בטוח שעוד שבועיים ואתה לא מתבלבל עם התאריך של יציאת המשלוח של הרכב?

פורסם

בדיקת צריכת דלק ראשונה:

800 ק"מ

30% בינעירוני 70% עירוני

14.85 ק"מ לליטר

יש לציין שהנעתי את הג'יפ של אבי למשך 20 דקות אחרי שהמצבר שלו מת.

פורסם

שאלה קטנה לכל הרוכשים- כולם מדברים רק על דברים טובים שקשורים לאוטו ורציתי לדעת האם למישהו מהרוכשים קרתה איזושהי תקלה באוטו( לי קרתה וכבר העליתי אותה פה ומחר אני מתכוון לפרט לכם לגבי המשך התקלה ומה נסגר בסוף)?

תודה לעונים!!

פורסם

יומיים אחרי שקיבלתי את האוטו מהחברה ואחרי 150 ק"מ בלבד נדלקה נורת תקלה והאוטו כבה באמצע נסיעה בכביש ראשי ומיד נלקח למוסך!! החליפו שם את אחד המזרקים וזה לקח שבוע בערך כי זה חלק מחו"ל!

כעבור שבוע אחרי הרבה טלפונים עם החברה וכמה מנהלים בכירים שם הסכמתי לקבל את רכבי עם פיצוי שהם נתנו!

כבר באותו יום שלקחתי את הרכב ואחרי נסיעה של 50 ק"מ בלבד בכביש בינעירוני שום נדלקה הנורה ושוב כבה האוטו תוך כדי נסיעה!

האוטו נלקח שוב למוסך ע"י גרר! כשבדקו את האוטו מנהל המוסך אמר לי שהוא ראה את התקלה במחשב ושהעניין בטיפול!

כל השירות של חברת סיאט פגע בי מאוד הצטערתי בכלל שבחרתי באוטו הזה ואם יכולתי להתחרט הייתי עושה זאת בלי להסס!!

פורסם

המשך: בחברה לוחצים עליי שאני אקח את האוטו בטענה שהם כרגע לא רואים את התקלה במחשב ואני לא מסכים לקחת את הרכב!

עד היום( פחות כמה ימים שהשאירו אותי בלי רכב ) אני עם רכב מושכר מחברת סיאט! היום הם לוקחים לי את הרכב השכור ומשאירים אותי " עירום". אחלה יחס מחברת צ'מפיון!!

פורסם
מתי הזמנת?

אם הזמנת עכשיו - אתה בטוח שעוד שבועיים ואתה לא מתבלבל עם התאריך של יציאת המשלוח של הרכב?

הזמנתי ב 17 לדצמבר ... ביום רביעי שלמתי את מלוא הסכום :)

פורסם
המשך: בחברה לוחצים עליי שאני אקח את האוטו בטענה שהם כרגע לא רואים את התקלה במחשב ואני לא מסכים לקחת את הרכב!

עד היום( פחות כמה ימים שהשאירו אותי בלי רכב ) אני עם רכב מושכר מחברת סיאט! היום הם לוקחים לי את הרכב השכור ומשאירים אותי " עירום". אחלה יחס מחברת צ'מפיון!!

גם אני לא הייתי מקבל את האוטו ומתעקש על אוטו חדש!!!

תערב את YNET ... הרבה מקרים כאלה ... ואיזה סוכנות זו ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...