Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיתון של סוף שבוע רשמו שהוא ייפתח יום ראשון, ונבנתה גדר של 7 מטר גובה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הגדר, וקו הטשטוש עדיין לא נותנים לי באופן אישי הרגשה נוחה לנוע על קטע הכביש הזה.

המקום יחסית מאוד מבודד וכפי שכבר ראינו מועד לפורענות.

כל עוד לא ינועו על קטע הכביש הזה באופן קבוע כוחות צה"ל חמושים,

אני אעדיף לנסוע בדרכים חלופיות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הגדר, וקו הטשטוש עדיין לא נותנים לי באופן אישי הרגשה נוחה לנוע על קטע הכביש הזה.

המקום יחסית מאוד מבודד וכפי שכבר ראינו מועד לפורענות.

כל עוד לא ינועו על קטע הכביש הזה באופן קבוע כוחות צה"ל חמושים,

אני אעדיף לנסוע בדרכים חלופיות.

ל'

בתור אחד ש"זכה" להנות כמה חודשים טובים בפעילות צבאית באיזור כביש 10,12 וכל הגבול המערבי של אילת אני יכול להרגיע ולהגיד שיש מספיק כוחות שעובדים שם באיזור כל הזמן, וזה היה גם לפני הפיגוע המשולב... את יכולה לנסוע שם בשקט המקום לא מבודד בכלל תיהיה בטוחה שיש מספיק עיניים שרואות אותך ויש מספיק כוחות חמושים באיזור, לא תמיד יודעים הכל לפעמים הדברים נעשים בשקט בלי שאזרח רגיל שנוסע על הכביש ידע בכלל שמישהו מסתכל עליו או מאבטח אותו. רוב הפעילות באיזור הזה רגלית וכנראה שהרוב לא ירגישו בנוחכות הצבאית שיש שם, מה שכן הגדר והטישטוש כבר מזמן לא מה שיגן על האזרחים שנוסעים שם יש דברים יותר טובים...

בקיצור אני אומר שאם פתחו את הכביש לתנועה בחזרה כנראה שיש אנשים שיודעים דבר או שניים ואפשר ליהות רגועים...:wink:

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
הכביש פתוח , אני ירדתי לאילת סוף השבוע הזה, יש איזה חלק שיש עבודות שם אבל בסה"כ הכביש פתוח

אני מניח שאתה מדבר על כביש 40, כפי שמתמע מהכותרת, ולא על כביש 12. האמנם?

פורסם

עכשיו בחדשוךת ערוץ 10 ציינו בהודעה קצרה שהכביש נפתח לתנועה,

ובאותה נשימה דיווחו כי סוכל פיגוע ביום חמישי שעבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אליבא ד-ווינט, קטע הכביש הטרגי הזה שוב נסגר :shock:

אז מה, שבוע הבא סוגרים את איילון בקטע בין ההלכה לשלום מחשש לפיגועים?

באמת שאני לא רוצה להיכנס לענייני יהודה ושומרון, אז בענייני מע"צ:

כביש מספר 3, עד שנת 2000 התחיל מצומת מכבים (כביש 443) ובשל עויינות נסגר לתנועה בקטע שמצפון למבוא חורון.

מזה 12 שנה, הקטע סגור לתנועה, אלא שבמע"צ טורחים לחדש ולעדכן את השילוט בכביש 443 המכוון לבאר שבע דרך כביש 3.

פורסם

אז מה, שבוע הבא סוגרים את איילון בקטע בין ההלכה לשלום מחשש לפיגועים?

זכרונך כנראה קצר. אולי לא סגירת כבישים, אבל מחסומים מעיקים בכניסה לערים שהיו מוסיפים שעה - שעתיים לקטע נסיעה של 30 דקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מכיר מחסומים קבועים רק ביציאה משטחי יו"ש. לא ידוע לי על ישיבת קדקדים שבה הוחלט על בידוק קטע כביש, באופן קבוע, בכניסה לאחת הערים הגדולות.

מה שעושים בהחלטה של רגע, בגלל התרעות כאלה ואחרות, זה כבר עניין אחר. וגם זה קורה בדרך כלל בערים כמו ערד וגם ירושלים (שם רגילים לסגירת העיר בכל ביקור של כל מצורע), ופחות בערים כמו תל-אביב, הרצליה, רעננה וגבעתיים.

פורסם

כמובן שמדובר במחסומים אד-הוק לפי התראות, לא בחסימת כביש דרך קבע, אבל היו תקופות שבהם מחסומים כאלה נפרשו בתדירות גבוהה מאוד, ודרכים חלופיות היו בעיתיות, בגלל העדרן או בגלל מחסומים שהוצבו גם בהן. במקרה זה אני מדבר על חיפה ועל תקופת האינתיפאדה השניה. מאידך - יש דרך חלופית טובה לאילת כך שסה"כ הפגיעה בציבור מסגירת כביש 12 די מוגבלת. גם בגבול הצפון נסגרו מספק קטעי כביש אם כי במקרה זה נבנו קטעים עוקפים כיון שלחלק מהיישובים לא היתה דרך חלופית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מספיק מכיר את חיפה כדי לדעת אם לשייך אותה לקטגוריה של תל אביב או לזו של ירושלים.

בקשר לאילת - יוצא איפוא שכביש הערבה הוא כביש הגישה היחיד לאילת. גם כביש זה גובל עם מדינה אחרת ממזרח (הכביש המקביל של הירדנים מואר לכל אורכו, בניגוד) וגם הוא נסגר לתנועה כמעט מדי שנה, בשל פגעי מזג האויר בשילוב עם אופן הבנייה (האמת שלרוב נסגר רק הקטע שמצפון לחיבור עם כביש 13/40. ואם נודה על האמת, בשנים האחרונות הנתיבים בקטע הדרומי מוכפלים מופרדים ומוארים, אבל בכל זאת מדובר בכביש גישה יחיד)

בתקופה החמה היו, אני מאמין שבאופן קבוע, פקקים של שעה במחסום המכס בכניסה לאילת.

אני טוען שהעיר הדרומית והמרוחקת הזו סובלת מיחס קצת מרוחק.

פורסם

בתקופה שעליה אני מדבר תדירות חסימת הכניסות לחיפה היתה גבוהה. כמוכן, לחיפה יש פחות כניסות מאשר לת"א, בודאי שכך היה לפני 10 שנים. בשנים האחרונות מחסומים כאלה נדירים ואם יש בעיות בכניסה לעיר הן נובעות או מעבודות בדרך או מתאונות.

• תוכן חדש...