Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

skoda fabia 1.2 TSI DSG

YANIV286
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הזמנתי לי אחת חדשה מהחברה לפני שבועיים, TSI DSG למרות ההבדלים המשמעותיים במחיר.

נקודה נוספת שכדאי לקחת בחשבון הוא כל מבצעי המכירות שסקודה הוציאה לגרסת המנוע האטמוספרי באבזור הספורט ריסקה את המחירים של הרכב הזה לקרשים, כשתרצה למכור אותו....תצטרך להתאמץ למכור סוג של "אנדרדוג" בסדרת כלי הרכב הזו.

סופרדרור, מכרתי את ה-TSI שלי לפני כחודש, לאחר כחודשיים שהרכב הוצע למכירה.

הפעם זה לא היה כזה קל / מהיר או פשוט כמו מכירת ה-1.6 הקודמות נמכרו תוך יומיים / שלושה, אך בסופו של דבר מגיע אדם שרוצה וחושק ברכב - וקונה אותו.

את ה-TSI רכש חבר קרוב מאוד שלי, הוא גם שילם מעל המחירון המשוקלל, והוא מאוד מרוצה מרכישתו.

בקיצור, לכל סיר יש מכסה. בימינו הליך המכירה דורש יותר סבלנות ולוקח זמן רב מבעבר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סופרדרור, מכרתי את ה-TSI שלי לפני כחודש, לאחר כחודשיים שהרכב הוצע למכירה.

הפעם זה לא היה כזה קל / מהיר או פשוט כמו מכירת ה-1.6 הקודמות נמכרו תוך יומיים / שלושה, אך בסופו של דבר מגיע אדם שרוצה וחושק ברכב - וקונה אותו.

את ה-TSI רכש חבר קרוב מאוד שלי, הוא גם שילם מעל המחירון המשוקלל, והוא מאוד מרוצה מרכישתו.

בקיצור, לכל סיר יש מכסה. בימינו הליך המכירה דורש יותר סבלנות ולוקח זמן רב מבעבר.

אני חושב שהיה לך קשה למכור את הרכב כי דרשת מעל המחירון,אין מה לעשות הישראלי הממוצע אף פעם לא רוצה להרגיש שהוא יצא פראייר שהוא ישלם מעל המחירון,

תוסיף לזה שבמצב השוק היום ההיצע עולה על הביקוש, ופשוט קשה יותר למכור רכב מבעבר.

פורסם

יניב, אל תחשוב, אתה טועה.

היו מספיק שהציעו מעל המחירון, אני רציתי יותר - ובצדק מבחינתי(מצב הרכב / ק"מ / תוספות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אבוי לנו אם זה אחד השיקולים (אם לא ה-שיקול) המשמעותיים לקניית רכב :)

יש אנשים שקודם קונים (אחרי שיעורי בית מקיפים כמובן),נוסעים ברכב תקופה,נהנים,ואז מחליטים למכור.

כשתגיע העת למכור,אז מתחילים "לדאוג",כל רכב נמכר בסוף ;)

איך אומרים? כשנגיע לגשר - נחצה אותו.

אני לא מסכים,שקונים רכב בית או כל דבר אחר,הקנייה תמיד צריכה להיות מושכלת,וצריך להתחשב בהמון פרמטרים.

דבר ראשון להגדיר את הצרכים מהרכב האם אני זקוק למנוע חזקTSI? לא בהכרח! אם אני נוסע רק 10 דקות ביום,אז אפשר אולי לוותר על מנוע חזק ואת הסכום הזה אפשר לנצל לטובת חופשה מפנקת בחו"ל למשל.

אז יהיה משקל יותר גדול לאמינות,צריכת דלק (מחירי הדלק רק יאמירו) ירידת ערך,מכירת הרכב בעתיד וכולי...

פורסם

אתמול עשיתי נסיעת מבחן על האיביזה TSI

כל הפלסטיקה ובמיוחד הדשבורד מרגיש זול ואנמי משהו..

חווית הנסיעה הכללית מהרכב היתה בסדר, הרכב נוסע מעולה,אך מרגישים כל מהמורה

ושומעים את הרוחות בחוץ בתא הנוסעים.

לא יאמן איך אנשי המכירות מורידים מהמחירון אלפי שקלים וזה עוד מבלי להתמקח

עדכונים בהמשך

פורסם
אני לא מסכים,שקונים רכב בית או כל דבר אחר,הקנייה תמיד צריכה להיות מושכלת,וצריך להתחשב בהמון פרמטרים.

דבר ראשון להגדיר את הצרכים מהרכב האם אני זקוק למנוע חזקTSI? לא בהכרח! אם אני נוסע רק 10 דקות ביום,אז אפשר אולי לוותר על מנוע חזק ואת הסכום הזה אפשר לנצל לטובת חופשה מפנקת בחו"ל למשל.

אז יהיה משקל יותר גדול לאמינות,צריכת דלק (מחירי הדלק רק יאמירו) ירידת ערך,מכירת הרכב בעתיד וכולי...

חופשה מפנקת בחו"ל תיגמר אחרי שבוע שבועיים - במקרה הכי טוב חודש (אם מדברים על הפרשי המחירים)

זה נמחק תוך כמה ימים ואתה חוזר לעייפות היומיום.

מנוע TSI לעומת זאת יתן לך יותר הנאה, פרקטיקה וכיף יום אחרי יום אחרי יום אחרי יום.

כל אחד והשיקולים שלו :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...