Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

skoda fabia 1.2 TSI DSG

YANIV286
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי עומד על 85K

איך הרכב מבחינת צריכת דלק,ביצועים ירידת ערך אמינות?

האם כדאי לבחור בפולו המתחרה גם 1.2 TSI?

אני המון מחפש את הרכב למכירה ביד 2 ומאד נדיר למצוא אחת טובה, יש סיבה שהוא כזה מבוקש?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא תמצא 1.2TSI DSG מאובזרת ("ספורט") במחיר הזה. 1.2TSI ידנית ("ספורט") שווה יותר מזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
איפה אפשר למצוא 1.2TSI+DSG

ב85K?

ב85 ניתן למצוא את גרסת הAmbiente

האם שווה לחרוג מהתקציב ולקנות את דגם הספורט?

ובכלל מה ההבדל המהותי ביניהם?

פורסם

שלום רב,

קודם כל רציתי להגיד לך כבעלים של רכב זה ברמת גימור ספורט + גג נפתח,

רכב מעולה, רמת איבזור עשירה, מהיר מאוד, חסכוני.

רמת גימור ספורט מוסיפה ג'אנטים בחתך 16" עם צמיגים רחבים יותר, גג בצבע שונה מצבע הרכב (כמו מיני)

בפנים כולל בקרת אקלים דיגיטלית, פנסי ערפל, הגה ספורט 3 צלעות, סאן רוף(אקטרה).

מבחינת חסכון בדלק תלוי באופי נסיעה שלך,

אשתי נוסעת באוטו עם רגל כבדה ופקקים ומגיעה ל- 1:14.

כאשר אני נוהג באוטו אני מראה לה גם איך אני מגיע בקלות ל- 1:18 וגם מספר פעמים ל- 1:22.

שוב תלוי בצורת נהיגה שלך ובאופי הנסיעה.

מכיוון שרכב זה נדרש בשוק משומשות, אני לא מאמין שתמצא רכב בסכום שאתה מבקש

בהצלחה,

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

אני יכול לאמר לך שאחד המגיבים כאן, במקרה מוכר אחת כזאת ידנית והיא במקרה במצב דנדש ושמורה בקנאות עם קילומטרז' נמוך ובאחריות לעוד איזה שנה וחצי.

ובמקרה אני מכיר את הבעלים של הרכב אישית והוא במקרה סופר דופר בן אדם נחמד, ישר, הגון.

הייתי מציע לך לפנות אליו - RS.

אלא אם כן אתה מתעקש על DSG או אוטומט אבל אני אומר לך כמקור ראשון - יש לך כאן דיל טוב שכדאי מאוד לבחון את הפרטים שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה,אבל אני מעדיף את הDSG

הדבר היחיד שדי מפריע לי זה הבעיות שילוב של הטורבו עם הDSG שמעתי שיש הרבה תקלות בגיר,וצריך כל מיני עדכוני תוכנה כדי לפתור את הבעיה... אגב באתר של רוני הרכב קיבל 5 כוכבים

פורסם

יניב, יש הבדלים ברורים מאוד בכל הקשור לאיבזור, אחיזה, התנהגות ונוחות (בסעיף האחרון היתרון הוא דווקא בידי ה"אמביאנטה" וה"אלאגנס").

ל"ספורט" יש 6 כריות אוויר (בניגוד ל-4 ב"אמביאנטה" ו"אלאגנס"), פנסי ערפל קידמיים ונורות DRL, חישוקי סגסוגת 16' וצמיגים רחבים משמעותית (205/45 מול 185/60), מושבים תומכים משמעותית, הגה שונה, ציפוי עור להגה / ידית הילוכים / בלם יד וכיול מתלים שונה.

אדי, תודה רבה על המחמאות. כנ"ל לגביך, איש יקר. ורק תיקון - עוד 9 חודשי אחריות. אם זה משנה.

לגבי ה-DSG, בדגמים הראשונים שהגיעו ארצה ישנה בעיה עם הקלאצ'ים - סדרה פגומה.

כל בעלי הפאביות DSG שעלו על כבישי ארצנו בין אוגוסט לדצמבר 2010, נא לקחת זאת בחשבון, זה יורגש כדפיקות בהילוכים הנמוכים (ראשון / שני).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS

מצפייה בהודעות שלך אמרת שיש עדכון תוכנה אשר מעלים כמעט לחלוטין את תופעות הלוואי של הגיר

ועכשיו אתה אומר שזו סידרה פגומה,

מה זה אומר שצריך להתרחק מכל דגמי 2010 ולקנות רק את 2011?

פורסם
RS

מצפייה בהודעות שלך אמרת שיש עדכון תוכנה אשר מעלים כמעט לחלוטין את תופעות הלוואי של הגיר

ועכשיו אתה אומר שזו סידרה פגומה,

מה זה אומר שצריך להתרחק מכל דגמי 2010 ולקנות רק את 2011?

זה אכן פתר תופעות לוואי בזמנו, אך מתברר שהקלאצ'ים בסדרה המדוברת בעלי אורך חיים קצר יחסית.

לא. אתה יכול לקנות 2010, רק קח אחת עם אחריות.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תודה רבה,אבל אני מעדיף את הDSG

הדבר היחיד שדי מפריע לי זה הבעיות שילוב של הטורבו עם הDSG שמעתי שיש הרבה תקלות בגיר,וצריך כל מיני עדכוני תוכנה כדי לפתור את הבעיה... אגב באתר של רוני הרכב קיבל 5 כוכבים

אתה מודע לכך שרוני נותן ציונים למכוניות שהוא אפילו לא נהג בהן?

לגבי שילוב DSG TSI, אין כל בעיה כבר. יש את היתרונות והחסרונות המובנים, אבל בניגוד לעבר השילוב בסך הכל מוצלח מאוד (לא יודע לגבי אמינות).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב כבר הרבה זמן שאני לא מצליח למצוא בכל הלוחות אחת כזו משומשת משנת 2010,למרות שקיימת בעייה כללית במצמדים. אגב הבעיה בהם היא שאורך החיים של המצמד קצרים יחסית,ויש רעידות במעבר מהילוך ראשון לשני עקב נקודות הקשיה שנוצרו על גבי הדיסקים כי השתמשו בחומר חיכוך קשה, ומערכת ניהול מחשב לא יודעת להתמודד עם מצבי החלקה כאלה. היצרן הורה להחליף הדיסקים לכאלה העשויים מחומר חיכוך רך יותר וגם יש עדכון לתוכנת הגיר.

חשבתי אולי בתור אופצייה אחרת ללכת על דגם ספורט מנוע 1.6 5 דלתות גם שנת 2010 במחיר שקרוב ל82 אלף(זה מגיע עם כל התוספות מגנזיום פנסי ערפל בקרת אקלים..)

הדבר היחיד שמתריע אותי זה הצריכת דלק שעומדת על 13\1 בבין עירוני!!! וכמובן שמירת ערך בעתיד במידה וארצה למכור את הרכב

מה אתם אומרים יש אופציות אחרות ושפויות במחיר או שמה עדיף לי ללכת על ה1.6 הרגיל "והבטוח"?

פורסם

ה-1.2TSI עדיפה בכל על ה-1.6. לשלילה עומד ה-DSG שאומנם מהיר ונעים משמעותית מהתיבה הקודמת, אך פחות אמין ועמיד ממנה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS,

כתבת שיש בעיה עם כל הפאביות שעלו על הכביש בין אוגוסט-לדצמבר 2010.

איך אני מוודא שהפאביה שלי שעלתה על הכביש בינואר 2011 לא תסבול מהבעיה.

יש לך תאריכי יצור או זמני אוניות ,כי לפי אינדיקציות שראיתי באוטו אני מניח הנחה די מבוססת שהפאביה שלי יוצרה בדצמבר.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

כתבתי שיש בעיות עם הקלאצ'ים בפאביות שעלו אי שם בין אוגוסט לדצמבר - לא כתבתי כולן, אני לא יכול לכתוב זאת.

יש לי מספר חברים שהחליפו / צריכים להחליף קלאצ'ים, הרכבים המדוברים עלו בסוף אוקטובר / תחילת נובמבר.

צריך לברר מול שקודה עצמם. הם בוודאי יודעים תאריכי יצור של הרכבים עם הקלאצ'ים הפגומים.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...