Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משפחתי 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משומש (2009/2008) משפחתי גדול ומרווח כמו גרנדיס, C4 פיקאסו, וכו'

ה C4 מאד הרשים אותי בנוחות שלו אבל אני קצת חושש מנושא האמינות וביקורים במוסך

יש למשהו המלצות?

האם החשש שלי מה C4 מוצדק?

תודה

פורסם

בתור בעלים של פיקאסו שנתיים בדיוק,60,000 ק"מ אני יכול להמליץ בחום על הרכב.

יתרונות-מרווח מאוד,7 מקומות (גם בשניים האחוריים ניתן לאכלס 2 ילדים לנסיעות ארוכות גם).זוויות צפייה החוצה (חלוננת) נהדרים,מנוע מעולה עם כוח זמין בכל זמן (יש לי את ה-1600 טורבו,לא מכיר/יודע על ה2,000),צריכת דלק טובה,יציב,ולגבי שאלתך לגבי טיפולים-אני ביצעתי 2 טיפולים שגרתיים עד עכשיו ובנוסף נזקקתי לטיפול נוסף עקב תקלת "מנוע" שהצריכה פירוק הטיימינג וכיוונונים.למזלי הטיפול כלול באחריות (וטוב שכך) והנושא טופל ואני מקווה שלא יחזור.חוץ מזה שלי קצת איבד שמן (אבל הבנתי שזה ברמה סבירה).

יש גם חסרונות-גיר רובוטי (שאני דווקא מאלה שאוהבים מאוד-אישתי לא כ"כ :-P:-P),נוחות נסיעה לא סיטרואנית טיפוסית.

מקווה שעניתי לך

פורסם

אני אישית לא מת על הפיקאסו.

מנסיעה שלי על הרכב, הגיר פשוט חירפן אותי.

בתור טיפולים, יצא לי האמת לבצע רק טיפולים שיגרתיים לא נכנסו אלינו למוסך פיסאקו עם תקלות מסובכת.

אה ולעשות ברקסים לפיקאסו זה לא הכי כיף, הכל ברגי טורקס הפוכים וגם ההברגות הפוכות.

קובי

פורסם

הפיקאסו הוא אופצייה טובה בהחלט בקטגוריה בטח בכל מה שנוע למראה ונוחות. הגיר שלו מבאס לאללה. תנהג עליו קודם.

הטוראן הוא רכב נהדר לנהיגה וגם חסכוני, רק לא יפה במיוחד.

ככל שאני סולד ממזדה, חייבים לציין שה5 היא עדיין אחת האופציות הבכירות בקטגוריה שאתה מחפש. זריזה מאוד, אבל פחות חסכונית מהשתיים דלעיל והמושב השביעי מתאים לזאטוט.

פורסם

אני נוהג בשנה וחצי האחרונות על מאזדה 5 שנת יצור 2006 שעברה 80000 ק"מ. הרכב שייך לחברת השכרה ואני מניח שבעברו לא התיחסו אליו כרכב פרטי.

מבחינת אמינות, האוטו נוסע ומרגיש כמו רכב חדש.

היו לי רעידות שנפתרו מתושבת מנוע שהתפוררה, מלבד זה הכל מצוין.

זו הגדולה של רכב יפני! טיפולים וזהו.

המושב האחורי מתאים לשני ילדים, והמושב האמצעי מתאים ל3 ילדים, בהנחה שאין 3 בוסטרים.

המנוע מגיב יפה מאוד, גם עם הגיר של ה -4 הילוכים.

צריכת הדלק היא 1:9 מזגן דולק קבוע (בכל זאת סינגפור...) ורוב הנהיגה היא עירונית אבל בתנועה (50-60 ק"מש)

יש דלת הזזה שהרבה יותר נוחה (אבל גם מסוכנת) מדלת רגילה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סיטרואן פיקסו זולה משמעותית מהגרנדיס או מהמאזדה 5, וזה יתרון לא מבוטל עבור רוב הרוכשים.

לדעתי החשש מהסיטרואן C4 לא מוצדק. יוצא לי לעבור על היסטוריות טיפולים של הרכבים האלו במהלך השירות שלהם בחברת הליסינג, בדרך כלל אין להם בעיות מיוחדות שחוזרות על עצמם. בסך הכל הרכב די אמין, כמובן שצריך לבדוק כל מקרה לגופו כי יש רכבים בהם יש תקלות חוזרות.

לדעתי, אם אתה מחפש רכב 7 מקומות בתקציב מוגבל זאת אופציה טובה שכדאי לשקול.

• תוכן חדש...