Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם פולו 1.4 ידנית עכשיו במבצע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא מבצע חדש. כבר כמה שבועות שפולו 1.4 ידנית 3 דלתות נמכרת במחיר דומה. במקרה הטוב הורידו כאן 2000 ש"ח מהמחיר ונתנו תוכנית מימון נחמדה.

וכן, זאת עסקה מאוד משתלמת. אין לי ספק שפולו היא מכונית הרבה יותר טובה מהאיביזה, שהיא בפני עצמה מכונית מאוד מאכזבת לדעתי. לאיביזת המבצע יש איכות חומרים של רכב קוריאני מלפני עשור ואבזור של פיאט מהשכרה.

לגבי איכות החומרים,בגירסאות היותר מפוארות של האיביזה הם שינו את איכות הפלסטיק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה בעצם מקבל הלוואה שאותה אתה מחזיר ב- 36 תשלומים. עד כאן אנחנו מסכימים?

מכיוון שמדובר בתשלומים שווים, כל תשלום כולל מרכיב של קרן ומרכיב של ריבית. מה שנקרא "שפיצר". בדומה להחזר משכנתא, למשל.

קיימת נוסחה להיוון להיום של 36 תשלומים של 500 ש"ח כל אחד.

ריבית הפריים היא 4.75% לכן השתמשתי ב- 4.25% (שנתי!).

בקובץ המצורף תוכל לראות את החישוב.

בפרסום הם מציינים שהתשלום הוא ללא ריבית והצמדה, או שמה הכוונה היא שהתשלום שפורסם הוא לפני ריבית והצמדה?

פורסם
בפרסום הם מציינים שהתשלום הוא ללא ריבית והצמדה, או שמה הכוונה היא שהתשלום שפורסם הוא לפני ריבית והצמדה?

ה- 500 שקלים, מגלמים בתוכם את הריבית.

אף אחד לא מוכר לך משהו היום ומאפשר לך לשלם בעוד שלוש שנים.

דוגמה:

נניח שהריבית היא 10% ואני מוכן למכור לך את המכונית שלי ב- 1,100 ש"ח ואני יוצא ב"מבצע" שבו אני מוכן שתשלם לי את הכסף בעוד שנה.

בפועל, אין לי בעיה שתשלם לי היום 1,000 ש"ח במקום 1,100 בעוד שנה. שתי האפשרויות זהות לחלוטין מבחינתי מכיוון שבאופציה השנייה אני אקח את ה- 1,000 ש"ח, אשים אותם בבנק ובריבית של 10%, בעוד שנה יהיו לי 1,100 ש"ח.

מסקנה- הרכב שלי שווה 1,000 ש"ח.

כלומר, פריסה ארוכה לתשלומים היא מתן הלוואה לכל דבר ועניין.

פורסם

דוגמה:

נניח שהריבית היא 10% ואני מוכן למכור לך את המכונית שלי ב- 1,100 ש"ח ואני יוצא ב"מבצע" שבו אני מוכן שתשלם לי את הכסף בעוד שנה.

בפועל, אין לי בעיה שתשלם לי היום 1,000 ש"ח במקום 1,100 בעוד שנה. שתי האפשרויות זהות לחלוטין מבחינתי מכיוון שבאופציה השנייה אני אקח את ה- 1,000 ש"ח, אשים אותם בבנק ובריבית של 10%, בעוד שנה יהיו לי 1,100 ש"ח.

וואי העלת לי נוסטלגיה לקורס במימון אחי!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

דוגמה:

ללא ספק אתה גורם לי להיות שלם עם ההחלטה ללמוד הסטוריה ולא מקצוע הקשור במספרים. :|

תודה על ההסבר :)

פורסם
האיביזה, שהיא בפני עצמה מכונית מאוד מאכזבת לדעתי. לאיביזת המבצע יש איכות חומרים של רכב קוריאני מלפני עשור ואבזור של פיאט מהשכרה.

אשמח אם תסביר על פי מה אתה מבסס קביעה זו.

במה האיביזה מאכזבת וביחס למה?

אתה מתכוון לאיביזה באופן כללי או רק לדגם הספציפי של המבצע?

אני בכל אופן מחכה לראות אם בסיאט יוציאו גם מבצע על אוטומטית.

פורסם
אין מה להשוות, הפולו הזאת מגבילה לאיביזה SC, מבחינת המחיר ופחות או יותר מבחינת האבזור... האיביזה מהבצע הנוכחי משווה לפאביה של ה70K

מסכים איתך, הפולו יאנג VS איביזה SC . לדעתי יותר משתלמת ה SC ( ולא כי אני רכשתי אותה ) כי ,

1. גג פנארומי בלי תוספת מחיר

2. ג'אנטים יותר יפה וגם מידה אחת יותר גדולה 16 ולא 15 - מהווה גם חסרון מצד שני ..

3. קרוז קונטרול ( לא יודע אם יש ביאנג )

4 מערכת קנווד ( בפולו יש משהו סיני לא ? )

5. הולד היל ( לא יודע אם יש ביאנג

6. עיצוב יפה יותר לדעתי , אם זה בקווים לאורך הצדדים של הרכב.

מצד שני הפולו פשוט יותר מיוחדת כי אין הרבה כאלה בארץ . אם היו פולו כמו שיש איביזות , אנשים היו נדהמים מהאיביזה .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אנחנו עדיין ב-2011 והיום רושמים תאריך עליה לכביש ולא שנת מודל. המבצע הוא כרגע, משמע ירשם ברכב שנת 2011 (נובמבר או דצמבר).

פורסם
ללא ספק אתה גורם לי להיות שלם עם ההחלטה ללמוד הסטוריה ולא מקצוע הקשור במספרים. :|

תודה על ההסבר :)

בכיף.

• תוכן חדש...