Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 /2005- רנו מיגאן/2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב יותר טוב בין הרכבים האלה :

1-Sx Pack אוט' 1.8 סיטראן C5

2-רנו מיגאן || 2005 1600 סמ"ק

מבחינת:

זלילת דלק

תקלות ואחזקה

תא מטען

סחיבה בעליות

ומרווח מפבנים

ואביזור

פורסם

מבחינתי כולן נבלות (יהיו כאלו שיחלקו עלי)

אבל רכב אחד אני יכול להמליץ לך עליו בחום מהרשימה שלך,

רנו מגאן, אבל לא 1.6 רנו מגאן דיזל ידני,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
איזה רכב יותר טוב בין הרכבים האלה :

1-Sx Pack אוט' 1.8 סיטראן C5

2-רנו מיגאן || 2005 1600 סמ"ק

מבחינת:

זלילת דלק

תקלות ואחזקה

תא מטען

סחיבה בעליות

ומרווח מפבנים

ואביזור

הסיטרואן תוביל בכל הסעיפים.. :-D

זוללת יותר דלק

מלאה תקלות כרימון

תא מטען ענק

סחיבה כנראה חזקה יותר מהמגאן

מרווחת מאוד, לפי כל קנה מידה.

כמובן שהמגאן לא חפה מבעיות, אך הC5 צפויה להפגין אמינות נחותה מבת דודתה..

בהצלחה!

פורסם
אז איזה רכב משפחתי עם תקציב 30K ושעומד פחות או יותר בדרישות מציעים לי ?

קיה סראטו 2006 תשאיר עודף ותספק נסיעה נעימה ואמינות טובה מאוד. נסעתי באחת כזו לפני אי אלו שנים (ליסינג) למשך תקופה ארוכה והיא לא אכזבה.

בהצלחה!

פורסם
ללא צל של ספק לאנסר 2005 שבנוסף לכל הפרמטרים תפגין גם אמינות יוצאת מן הכלל.

הרסת אותי מצחוק

וסראטו? כבר עדיף לסוע על ערכת חוקן ביתית.

פורסם

בקצרה:

C5 עם מנוע 1.8 תוריד מהרשימה מיד, מסיבות שתוכל למצוא בפורום ובאינטרנט (בעיקר בלוק מנוע רגיש אבל לא רק).

בשנתונים האלה מה שיותר חשוב הוא איך האוטו הספציפי שאתה פוגש טופל, ולא סטריאוטיפ כזה או אחר.

לי יש C5 2003 PK עם מנוע 2L שדרשה הרבה תיקונים אבל יחסית למחירון המצחיק שלה היא נותנת יופי של תמורה. הבעיה היחידה שיש לי איתה היום היא שאני נוסע 99 אחוז מהזמן לבד ולכן המרחב הבלתי יאמן שלה לא מנוצל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בקצרה:

C5 עם מנוע 1.8 תוריד מהרשימה מיד, מסיבות שתוכל למצוא בפורום ובאינטרנט (בעיקר בלוק מנוע רגיש אבל לא רק).

בשנתונים האלה מה שיותר חשוב הוא איך האוטו הספציפי שאתה פוגש טופל, ולא סטריאוטיפ כזה או אחר.

לי יש C5 2003 PK עם מנוע 2L שדרשה הרבה תיקונים אבל יחסית למחירון המצחיק שלה היא נותנת יופי של תמורה. הבעיה היחידה שיש לי איתה היום היא שאני נוסע 99 אחוז מהזמן לבד ולכן המרחב הבלתי יאמן שלה לא מנוצל.

היום קניתי את הסיטרואן 2004 מנוע 2.0 לאחר שקיבלתי חוות דעת מהרבה מוסכניקים ובעלי רכב זהה כוולם אמרו לי שזה רכב עושה ת'עבודה רק צריך לשמור עליו ושהטיפולים יהיו בזמן - אגב זה גיר טיפטרוניק

אבל שמתי לב שליד ההנד בריאק יש חצים אחד לקדימה ואחד בכיוון הפוך מה זה? - שחכתי לשאול את בעל הרכב

פורסם
היום קניתי את הסיטרואן 2004 מנוע 2.0 לאחר שקיבלתי חוות דעת מהרבה מוסכניקים ובעלי רכב זהה כוולם אמרו לי שזה רכב עושה ת'עבודה רק צריך לשמור עליו ושהטיפולים יהיו בזמן - אגב זה גיר טיפטרוניק

אבל שמתי לב שליד ההנד בריאק יש חצים אחד לקדימה ואחד בכיוון הפוך מה זה? - שחכתי לשאול את בעל הרכב

באמצעות כפתורים אלה אתה שולט בגובה הרכב.

פורסם

לגבי מגאן - לדגמים שלפני 2007 היו כמה תקלות מאוד מאוד מעצבנות

ידית הילוכים מתפרקת ממקומה (קרה לראש קבוצה אצלי בעבודה).

קורא כרטיס (מפתח) שלא מכבה את המנוע אם הוציאו את הכרטיס לפני כיבוי המנוע

ומעבר לכך יש שם כמה צמות חוטים אחת של המזגן והשניה של הנעילה המרכזית שהקונקטורים שלהם מאוד רגישים ולכן צריך לטפל ברכב אצל מי שמכיר אותו היטב.

חשוב מאוד לטפל ברכב בשמנים שהיצרן ממליץ עליו.

תמנע מכל אלו וצריך להיות בסדר - מה גם שלרכב הזה יש גרסא פשוטה וספרטנית וגרסא מאובזרת מלאת אלקטרוניקה - ברוור שהגרסא המאובזרת יותר מזמינה גם יותר תקלות אלקטרוניות.

הC5 מפוצצת יחידות אלקטרוניות ואלקטרומכאניות - אכן ניתן לכוון את גובה הבולמים ברכב והודות לריבוי מחשבי רכב - הC5 רואה הרבה צרות של מערכות חשמל.

מבחינת סחיבה המגאן פשוט עגלתית אבל היא מפצה על כך בנוחות מירבית.

הC5 תהיה יותר גדולה, יותר נוחה יותר מרווחת ויותר חזקה מהמגאן בכל אספקט אבל פחות אמינה.

לגבי מגאן ידנית דיזל - נדמה לי שמדובר במנוע 1.5 טורבו דיזל והרכב אכן מוצלח לפי מה שאני שומע. ראיתי אחת כזאת והבעלים שיבח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת. רכב מעולה אם נשמר כמו שצריך.

החיצים אכן שולטים בגובה הרכב באמצעות הגבהה והנמכה של המתלים ההידראוליים. מציע לא לשחק בזה יותר מדי, הרכב יידע לבד באיזה גובה להתמקם לפי תנאי השטח ןהמהירות.

דאג למלא שמן 4010 של יצרנים מוכרים בלבד באיכות גבוהה, המנוע צורך שמן, אל תבהל, אבל אל תשים שמן ירוד. ממליץ בחום לקפוץ למוסך ליישור קו שכולל החלפת שמנים ומי קרור, ניקוי מצערת וכדומה.

תוודא שבוצע טיימינג לאחרונה. אם אתה באזור המרכז, וגם אם לא, אני ממליץ שתקפוץ למוסך "שאפט" בתל אביב, או למוסך מומלץ פורום אחר לבחירתך, כדי שיעיפו מבט. ממליץ לא להתקרב למוסכי יבואן ולא למוסכי חאפרים למיניהם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה אחי

ומאיפה לי לבוא לתל אביב זה לא שווה ת'נסיעה

יש מוסך איפה שעשיתי בדיקה לרכב מוסך טוב מאוד אני יעשה טיפול מקיף כולל החלפת רצועת טיימינג וזה

• תוכן חדש...