Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

מיד אחרי ההתנעה מראה מד הסל"ד, סל"ד גבוה ככל שהמנוע מתחמם הסל"ד יורד לאזור ה 900-850 .

כך גם היה באוקטביה החדשה (2011) שלי עד לפני יומיים.

זהו היום השני בו אני מתניע את רכבי,מצפה לראות סל"ד גבוה אך המחוג ניצב על 900.

אני ממתין כ 2 דקות ורק אז מתחיל בנסיעה .

האם מדובר בתקלה ?

האם מישהו מבעלי הרכב המדובר ,נתקל בתופעה דומה?

אני מתגורר באזור המרכז,האם תוכלו להמליץ על מוסך צ'מפיון הנבדל משאר המוסכים במקצועיות,שירות ואדיבות?

הרכב כמובן באחריות היצרן,אין לי את הכוחות הנפשיים להתמודד עם מכונאים מזלזלים ושירות לא מקצועי.

תודה מראש על התגובות,העזרה והיעוץ בנושא

פורסם

עדיין לא הבנתי מה הבעיה, כאשר המנוע קר הסל"ד מעט גבוה וככל שהמנוע מתחמם ומגיע לטמפ' עבודה תקינה הסל"ד לאט לאט יורד עד שמתייצב על סל"ד סרק תקין של כ 750סל"ד.

לגבי זה שלאחרונה אתה רואה את הסל"ד על 900 מיד לאחר ההתנעה, אני לא רואה בכך בעיה כי זה תלוי עד כמה המנוע קר, אם הוא קר מאוד לאחר מנוחה של לילה או לאחר מנוחה של זמן מה שעה שעתיים, כי יש בכך הבדל בין מנוע קר לחלוטין לבין מנוע "פושר".

אולי לא הבנתי נכון.

פורסם

התקלה היחידה היא בכך שאתה ממתין 2 דקות לפני הנסיעה.

צא לדרך מייד אחרי ההתנעה, והקפד לנהוג בעדינות ובסל"ד נמוך בדקות הראשונות. כל המתנה לפני תחילת תנועה מיותרת, לא תורמת לכלום ורק גורמת לביזבוז דלק.

פורסם
עדיין לא הבנתי מה הבעיה, כאשר המנוע קר הסל"ד מעט גבוה וככל שהמנוע מתחמם ומגיע לטמפ' עבודה תקינה הסל"ד לאט לאט יורד עד שמתייצב על סל"ד סרק תקין של כ 750סל"ד.

לגבי זה שלאחרונה אתה רואה את הסל"ד על 900 מיד לאחר ההתנעה, אני לא רואה בכך בעיה כי זה תלוי עד כמה המנוע קר, אם הוא קר מאוד לאחר מנוחה של לילה או לאחר מנוחה של זמן מה שעה שעתיים, כי יש בכך הבדל בין מנוע קר לחלוטין לבין מנוע "פושר".

אולי לא הבנתי נכון.

לאחר שהרכב לא הונע לילה שלם ,המנוע אמור להיות קר,במיוחד ביומיים האחרונים בהם הטמפרטורה בלילה נמוכה.

זאת בדיוק הבעיה,הסל"ד כלל לא גבוה ולא יורד עם התחממות המנוע.

אני לא יודע להגיד במדויק מה היה הסל"ד לפני ששמתי לב לתופעה אך בוודאות הוא היה גבוה מ900 (זכור לי שהמחוג ירד לאחר כחצי דקה).

פורסם

תריץ חיפוש בפורום. שאלה כזאת בדיוק נשאלה לפני כמה ימים, לגבי רכב אחר מקבוצת פולקסווגן, אך כנראה עם מנוע זהה.

פורסם

לצערי לא הצלחתי למצוא את השרשור .

לגבי המוסך ,במרכז ישנם מס' מוסכי צ'מפיון האם תוכלו להמליץ על מוסך ספציפי ?

פורסם

אני ממליץ לך על מוסך רון הוא אומנם לא מורשה אך הוא מומחה לרכבים הללו והמחירים יותר הוגנים!! יש לך פירסום בראש העמוד של האתר

פורסם

תודה רבה על ההמלצה,על המקצועיות והשירות האדיב קראתי רבות בפורום ואני מתכוון לטפל במוסך זה בתום האחריות.

הרכב חדש ונמצא תחת אחריות יצרן,אני מחוייב לטפל במוסך צ'מפיון עד תום האחריות.

פורסם

אנשים יקרים, תחשבו שניה לפני שאתם לוחצים על "פרסם תגובה"

ראשית, רכב חדש לא חייב לבצע טיפולים במוסך מורשה יבואן, אפשר לבצע בכל מוסך מורשה משרד התחבורה והאחריות נשמרת.

אבל כשמדובר בתקלה, אם רוצים לתקן אותה על חשבון האחריות, אני לא רואה טעם להפנות בן אדם למוסך שאינו מורשה יבואן. הרי ברור שבמוסך לא מורשה יבואן התיקון יעלה כסף.

שנית, אני חושב שאין ברכב תקלה.

פורסם
תריץ חיפוש בפורום. שאלה כזאת בדיוק נשאלה לפני כמה ימים, לגבי רכב אחר מקבוצת פולקסווגן, אך כנראה עם מנוע זהה.

למען הסר ספק ,מדובר במנוע TSI המשודך ל1400 סמ"ק.

הייתי רוצה לקרוא האם נמצא פתרון לתופעה ברכב מקבוצת WAG (חיפשתי את השרשור ולא הצלחתי למצוא)

• תוכן חדש...