Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מדהים,

המחיר כמה שנשמע אולי 'אלטרקטיבי' מוגזם בעיני לרכב אמריקאי.

בכל מקרה,

עוד שנתיים ביד 2 אותו רכב ב250-280 אלף ... ?!

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

לדעתי יסבול מאותה בעיה שכל אמריקאית עתירת כוח סובלת ממנה-

מעולה לנסיעה בקו ישר, אבל שמסובבים את ההגה, לא ממש קורה משהו....

חוץ מהקורבט הממש אחרונות (שנתיים) עוד לא ראיתי אמריקאית שיודעת לקחת פניות, ובטח שלא קאדילאק.

(ויצא לי בחיי לנסוע ב CTS. אולי נוסע דרעק, אבל מה, ההרגשה מיליון דולר. מי שקונה רכב כזה צריך לקנות איתו חליפה ומשקפי שמש תואמות.)

פורסם

אמנם הח'ברה של טופ גיר אמריקה קצת מעאפנים אבל תריץ לסוף ותראה איך הCTS פירקה את המסלול.

http://www.youtube.com/watch?v=yBw6kauKM9c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אז כן קאדילק גם יודעת לקחת סיבובים, אפילו השבי קובלט הקטנה שהחליפה את הקאווליר והוחלפה על ידי הקרוז התנהגה לא רע בכלל, אתה מוזמן להריץ חיפוש על COBALT SS.

האמריקאים למדו את הטריק, זה לא שלא היו מכוניות מתנהגות לאורך כל השנים שהגיעו מאמריקה, אבל בדרך כלל כן, מדובר על ספינות כבדות עם מנוע עצום, מתלים רכים והרבה מטר-פח.

היום פורד מייצרים את הטאורוס SHO שהיא מכונית בליגה אירופאית (אולי בגלל זהיא מבוססת על הS80\מונדיאו).

צריך להבין שכוח זה דבר חשוב, ואם קונים אוטו חלש שמתנהג טוב ומשפרים את המנוע אפשר לקנות רכב חזק שמתנהג רע ולשפר את המתלים.

לכל מטבע יש 2 צדדים.

וקאדילק לא פראיירים.

haters will hate

פורסם
לדעתי יסבול מאותה בעיה שכל אמריקאית עתירת כוח סובלת ממנה-

מעולה לנסיעה בקו ישר, אבל שמסובבים את ההגה, לא ממש קורה משהו....

חוץ מהקורבט הממש אחרונות (שנתיים) עוד לא ראיתי אמריקאית שיודעת לקחת פניות, ובטח שלא קאדילאק.

(ויצא לי בחיי לנסוע ב CTS. אולי נוסע דרעק, אבל מה, ההרגשה מיליון דולר. מי שקונה רכב כזה צריך לקנות איתו חליפה ומשקפי שמש תואמות.)

לא יודע על סמך מה אתה כותב את זה.

לרכב שלי חגגתי כבר יום הולדת חמש (אני יד 1) ולכן גם התחלתי* לבחון מה מציע לי השוק.

במסגרת הזו נהגתי בנסיעות מבחן (ללא מלווה ליום שלם) על מגוון דגמים שעניינו אותי וגם על ה- CTS קופה ה"רגילה".

באופן חד משמעי מדובר ברכב כיף לנהיגה, שיודע לקחת סיבובים היטב וכמו שכתב בנצי, קדילאק אינם פראיירים - ממש לא.

במסגרת הזו נהגתי גם על ה- E קופה (להלן היפיפיה משטוטגרט) וגם על ה- 535 (הבהמה ממינכן) ולדעתי ה- CTS נותנת בראש בקלות - גם לזו וגם לזו.

לבסוף את הקדילאק פסלתי לא בשל יכולות דינמיות - שכאמור לדעתי הן משובחות - אלא בשל מראה וולגרי מוחצן, די מהר התחלתי להתבייש בעצם המצאותי ברכב הזה שמתאים לטיפוסים מאוד מסוימים...

אגב - הרכב הטוב שבחנתי ושנותן בראש לכל החבורה הזו הוא ה- G37 קופה בגירסת ה- S (הגירסה הרגילה רכה בהרבה).

* התחלתי = מתעניין, בודק לוקח נסיעות מבחן, החלפה אולי תהייה השנה, אולי שנה הבאה, אולי בכלל לא,

פורסם

מדהים איך אנשים פה פוסלים תוצרת שלמה, בין אם קוראנית או אמריקאית, על סמך שמועות או לך תדע מה.

קאדילאק CTS באופן כללי מציגה התנהגות אירופאית לפי כל הביקורות עליה. מן הסתם הגרסה הנ"ל לא רכה יותר.

יחסית למתחרות הגרמניות בהחלט מדובר ברכב משתלם. הכל יחסי.

emotion of motion

פורסם
איך ה-G37 בכלל קשורה למשוואה?

קשורה גם קשורה.

שים לב לכותרת השרשור- מכונית הספורט המשתלמת.

כלומר מדובר על עיסקה טובה והמבצע האחרון של אינפינטי בהחלט כזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

וואו לא חשבתי על זה, אכן המיאטה עם כל 160 סוסוניה והיותה בעלת שני מושבים דומה לאינפינטי ו/או לקאדילק.

צודק...NOT!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
.

היום אמריקאית שמתנהגת זה לא מדע בדיוני.

אכן, היום אמריקאית שמתנהגת זה לא מדע בדיוני אבל לפחות במקרה של GM, עם יד על הלב, שניינו יודעים שה"אמריקאיות" האלה הן פרי תכנון של מהנדסי אופל, סאאב ולוטוס (פעם הייתה GM).

אצל פורד זה החטיבה האירופאית, וולבו ויגואר (לשעבר) שלימדו אותם "כיצד מרקדין לפני כלה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כן, ממש זיל הזול. עולה כמו חצי דירה. ממש "משתלם"....

בקיצור - השאלה האם הרכב הזה משתלם, אולי רלוונטית ל-0.00001% מהאוכלוסיה בישראל.

בארה"ב עולה 230K ש"ח או פחות מ-1000 דולר לחודש על ליס. זה כבר יותר נורמלי ובר השגה יחסי. בארץ לא רלוונטי.

צודק

וחוץ מזה , למה רק במדינה הזו , מי שקונה רכב , משלם על 2 מכוניות , איזה מין דבר זה לעזזאל ?

תחשבו על זה טוב טוב , כאשר אתם קונים רכב בישראל אתם למעשה קונים 2 רכבים , קדם כל, רכב אחד למר שטייניץ וביבי ,

ואח"כ רכב אחד לכם......:lol:

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

אז אתה בעצם טוען שעדיף למי שחי בישראל לרכוש את האוטו שלו במיאמי, זה לא יקשה קצת על הזמינות ! :headscratch:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
וואו לא חשבתי על זה, אכן המיאטה עם כל 160 סוסוניה והיותה בעלת שני מושבים דומה לאינפינטי ו/או לקאדילק.

צודק...NOT!

עידן

תגיד לי, אתה בן 4? אולי 14?

השרשור החל בהשוואה של CTS-V ל-M3, AMG, וכו'. אחרי זה החלו להשוות יחס של כ"ס לשקל. פתאום מישהו דחף אינפיניטי למשוואה - קופה, כן. אי שם עם השלישיה נ"ל, לא. אתה אמרת שהכותרת מדבר על מכונית ספורט משתלמת, ונתתי לך דוגמא לאחת. פתאום אין לך מה לענות?! שירוקו כבודו מרשה לי לציין? אה סליחה, זה בכלל לא רכב ספורט, ה-G37 היא כן. NOT!

פורסם
אכן, היום אמריקאית שמתנהגת זה לא מדע בדיוני אבל לפחות במקרה של GM, עם יד על הלב, שניינו יודעים שה"אמריקאיות" האלה הן פרי תכנון של מהנדסי אופל, סאאב ולוטוס (פעם הייתה GM).

אצל פורד זה החטיבה האירופאית, וולבו ויגואר (לשעבר) שלימדו אותם "כיצד מרקדין לפני כלה".

אם יש להם חטיבות אירופאיות זה דבר טוב, אני מבסוט על פורד שבנו את הפיוז'ן על רצפת המאזדה 6 הקודמת, צעד נבון.

זה לא בדיוק פלטפורמה עולמית אבל אם זה עונה על דרישות השוק זה מצויין, הרי החברה בבעלותם.

מצד שני, בדיקה קטנה של ההיסטוריה (והבאתי קישור על כך בשרשור הטורבו) מראה שGM תיכננו מכוניות ספורטיביות הגונות בשנות ה80 מבלי להשתמש בחטיבות אירופאיות.

כמובן שגם היו נפילות, הקאווליר הראשונה הייתה אופל אסקונה בתחפושת, לא משהו שתרם לה מי יודע מה.

קרייזלר יכולים להיות דוגמא מצויינת, בביקורי האחרון בניו יורק שכרתי את הפוקוס החדשה, החלפתי אותה בטאון אנד קאונטרי, ומה אני יכול לאמר? מיניוואן שמתנהג יותר טוב מהפוקוס? כן. בכלל מיניוואן שמתנהג זה משהו מדהים, ונהגתי על מספר מיניוואנים חדשים, הקרייזלר ללא ספק מהנה יותר מהרבה משפחתיות. כמה שזה נשמע הזוי, בעצם זה הזוי מאוד אבל ממש ממש ממש אהבתי את המיניוואן של קרייזלר, תיבת ההילוכים מצויינת, 6 מהירויות עם שליטה ידנית מעולה, מנוע בריא, בלמים טובים, מתלים מצויינים וצריכת דלק טובה מאוד, טובה יותר מהG35 או הקיימן לשם השוואה.

וזה לא שהם בנו את הרכב מהיסוד, היתה זאת מתיחת הפנים שהביעה את הרענון הרציני הזה, ביקורות פושרות על הדגם הקודם ומתן דגש על נקודות התורפה הביא אותם להשיק את המכונה המעולה הזאת.

דווקא מכוניות שממש התבססו על דגמים אירופאים נחלו פה כישלון.

ע"ע - אופל אומגה (קאדילק סטרה), פונטיאק GTO (אוסטרלית), אופל אסטרה, ווקטרה, סאאב... ואפשר להמשיך.

haters will hate

• תוכן חדש...